Nişan nisan ayında nişanlanıcaklar bizde buraya :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
merhaba arkadaşlar..benimde 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramında nişanım olacak:) ulusca kutlayacağız:)işyerime ait düğün salonunda olacak nişanım..kıyafet bakınıyorum bana da önerileriniz varsa sevinirim..kabarık düşünüyorum salonda olacağı için..ama renk model aklım karmakarışık..

hayırlısı olsun.fiziki özelliklerine uygun güzel bişiyler bakıyosun sanırım ama dikim mi olacak? dikim olacaksa netten bakabilirsin ama hazır olacaksa boşuna burdan bakıp kafanı karıştırma.ben her zaman hazırdan yanayım bunu da belirteyim

aslında henüz net bişey yok..ben nasıl istersem öyle olacak..eğer hoşuma giden bir hazır beğenirsem o olucak yok olmadı ise de kafamda tasarlayacağım birşey uygun fiyata diktirmeye çalışıcam..boyum kısa 1:60 a yakın..51 kiloyum..beyaz tenliyim..kısa boylu olduğum için tek parça düşünüyorum..yardımcı olabilirseniz önerilere açığım..

mrb benimde nişanım nisan ayında olacak ben nihayet aldım haftasonu kırmızı düşünüyordum rengini kına dada kırmızı giyerim diye altın sarı ve hardal sarısı karısımı bır renk aldım ark cok begendı burda foto yuklemesını bılmıyrum ılgılenırsen gönderırım sana modelını

Süper...çok sevindim....benimkide bir kargaşaya geldi haftasonu öyle sadece model bakayımd erken bi baktık almışız..:) yeşil benim elbisemde..inşallah sizede hayırlı gelir..Allah tamamına erdirsin..

Süper...çok sevindim....benimkide bir kargaşaya geldi haftasonu öyle sadece model bakayımd erken bi baktık almışız..:) yeşil benim elbisemde..inşallah sizede hayırlı gelir..Allah tamamına erdirsin..

cok tsk ederim cnm benım ıns seninde oyle olur :) aksam yuklemeye calısırım cok farklı bır duygu ya rabbim utandırmasın ıns herkesı

henüz kesinleşmese de %90 benimde nişanım nisan ayında olacak çok heyecanlıyımm.. :18: herkese şimdiden mutluluklar..

Son düzenleme:
henüz kesinleşmese de %90 benimde nişanım nisan ayında olacak çok heyecanlıyımm.. :18: herkese şimdiden mutluluklar..

sağol canım inşallah herşey çok güzel olur heyecanla gün sayıyorum.bu arada alyans alanlar varmı?

kalıbı için bir şey söyleyemem yine de fotoğraftaki modele gerçekten çok yakışmış :)) ben pembe düşünmüyor olmama rağmen elbisenin tonuna bayıldımmm :)))
ama ben straplez bir model almayı düşünmüyorum, farklı alternatiflere ihtiyacım var.. "gunesay" arkadaşım bahsettiğin mağazanın adı nedir? mesajı yazmışsın ama devamı gelmemiş, önerini merakla bekliyorummm

buarada kızlar benim de nişanım nisanda olacak kısmetse :) mekanımız belli; biz bohçaları düğüne yakın bi zamanda yapıcaz sadece gelin-damat bohçası olacak; aile büyüklerine bir şey hazırlanmayacak.. her şey iyi güzel de daha ortada kıyafetim yoookk
straplez bir model istemiyorum, ama mağalarda genellikle straplez ya da göğüs-sırt dekolteli kıyafetler var.. Tesettürlü de değilim; sadece yakışacak üstüruplu bi elbisem olsun istiyorum :)

şık, tek omuzlu veya hoş askılı modellerin olduğu mağazalar biliyor musun? hangi semtlere bakmalayım sizce..? istanbulda semtlere göre bile modeller değiştiği için sizlere danışayım istedim

Kızlar acill yardımmmofff çıldırcam benimde nişanım nisanda ve daha hiç bir hazırlığım yok.Sadece mekan ayarlandı.ama elbise bulamıyorumdar mı kabarık mı kırmızımı pembemi şifonmu satenmi derken hiç bi gelişme yokkorkuyorum ya yetişmezse bana moral verin:18:

Canım tebrik ederim:)aynı kaderi paylaşıyoruz bende 23 nisanda nişanlanıyorum:)bu arada eylül85 doğumluyum ne çok ortak yanımız var:)))ama sen elbiseni almışsın ben daha alamadımçokmu geç kaldım yaaa stresss stressss:18:

yahu kafam karıştı :44: nişan elbisesini aldım alıcam dionuz çoğu yerde de okuorum böle..yaw nişan elbisesini erkek tarafı almazmı nişan alışverişine çıkarıp yoksa artık devirmi değişti

bende seni tebrik ederim canım..Allah tamamına erdirsin...23 nisanı ben özellikle istedim..sende benim gibi şanslısın unutturmayalım bu günü onlara:)))sende başaksın ne güzel..evet canım ben elbisemi aldım..aslında dediğim gibi tesadüf oldu,sadece bakmaya çıkmıştık birde baktım ki almışız..çok şükür o sorunu bari olsun atlattık..inşallah sende bulursun istediğin gibi canım.

desert06rose arkadaşım nişan elbisesini erkek tarafı alır benim bildiğim...bizler aldık derken o taraf yada bizim taraf gibisinden konuşmuyoruz sadece..ama erkek tarafı alır...

bende seni tebrik ederim canım..Allah tamamına erdirsin...23 nisanı ben özellikle istedim..sende benim gibi şanslısın unutturmayalım bu günü onlara:)))sende başaksın ne güzel..evet canım ben elbisemi aldım..aslında dediğim gibi tesadüf oldu,sadece bakmaya çıkmıştık birde baktım ki almışız..çok şükür o sorunu bari olsun atlattık..inşallah sende bulursun istediğin gibi canım.

Çok tşk ederim canım walla uğurlu geldin bana bu haftasonu bende aldım sonunda:)walla umudum yoktu ölesine bakmaya çıkmıştık birden alıverdik şoktayım hala:)Çok şükür o işi hallettik biraz tadilat var tabi inş onlarda sorunsuz olur.Yaşasın artık elbisemiz vaaar:)))Darısı ayakkabılarımızın başına olsun inş.Bu arada bişey sorcam salonda nişan yapıcaklar çanta alıcakmısınız salona elimizde çantaylamı çıkıcaz bilemedim bu konuda fikirlerinizi verirseniz memnun olurum öptümm hepiniziiii

Bu arada Nişan elbisesini erkek tarafı alır tabiki herşey onlara ait nişan töreni hariç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…