merhaba arkadaşlar..benimde 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramında nişanım olacak:) ulusca kutlayacağız:)işyerime ait düğün salonunda olacak nişanım..kıyafet bakınıyorum bana da önerileriniz varsa sevinirim..kabarık düşünüyorum salonda olacağı için..ama renk model aklım karmakarışık..
hayırlısı olsun.fiziki özelliklerine uygun güzel bişiyler bakıyosun sanırım ama dikim mi olacak? dikim olacaksa netten bakabilirsin ama hazır olacaksa boşuna burdan bakıp kafanı karıştırma.ben her zaman hazırdan yanayım bunu da belirteyim
aslında henüz net bişey yok..ben nasıl istersem öyle olacak..eğer hoşuma giden bir hazır beğenirsem o olucak yok olmadı ise de kafamda tasarlayacağım birşey uygun fiyata diktirmeye çalışıcam..boyum kısa 1:60 a yakın..51 kiloyum..beyaz tenliyim..kısa boylu olduğum için tek parça düşünüyorum..yardımcı olabilirseniz önerilere açığım..[/QUOT
msj olarak yazarsan konuşuruz
merhaba arkadaşlar..benimde 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramında nişanım olacak:) ulusca kutlayacağız:)işyerime ait düğün salonunda olacak nişanım..kıyafet bakınıyorum bana da önerileriniz varsa sevinirim..kabarık düşünüyorum salonda olacağı için..ama renk model aklım karmakarışık..
mrb benimde nişanım nisan ayında olacak ben nihayet aldım haftasonu kırmızı düşünüyordum rengini kına dada kırmızı giyerim diye altın sarı ve hardal sarısı karısımı bır renk aldım ark cok begendı burda foto yuklemesını bılmıyrum ılgılenırsen gönderırım sana modelını
Süper...çok sevindim....benimkide bir kargaşaya geldi haftasonu öyle sadece model bakayımd erken bi baktık almışız..:) yeşil benim elbisemde..inşallah sizede hayırlı gelir..Allah tamamına erdirsin..
benim nişana 19 gün kaldı say say bitmiyor :84:
hayırlı olsun cnm inş hersey gönlunce olur bıttımı hazırlıklar
henüz kesinleşmese de %90 benimde nişanım nisan ayında olacakçok heyecanlıyımm.. :18: herkese şimdiden mutluluklar..
aysira dimi:)))) bende bu kıyafeti denedim mercan rengi olanı ama hiç rahat bi elbise degil arkadan sıkınca gögüsler yukarı fırlıyor sıkmasan düşüyor.kalıbı kötü yani.sana biyer önerebilirim süper seyler var sana önerecegim yerden almştım bende ve çok begenerek giydim ekleyebilirim resmini
Canım tebrik ederim:)aynı kaderi paylaşıyoruz bende 23 nisanda nişanlanıyorum:)bu arada eylül85 doğumluyum ne çok ortak yanımız var:)))ama sen elbiseni almışsın ben daha alamadımçokmu geç kaldım yaaa stresss stressss:18:
Canım tebrik ederim:)aynı kaderi paylaşıyoruz bende 23 nisanda nişanlanıyorum:)bu arada eylül85 doğumluyum ne çok ortak yanımız var:)))ama sen elbiseni almışsın ben daha alamadımçokmu geç kaldım yaaa stresss stressss:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?