Nişan nisan ayında nişanlanıcaklar bizde buraya :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

jeren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
313
1
96
İstanbul
kızlar nisanın 2. haftası nişanlanıcam ve inanın daha hiçbir hazırlığımda yok öyle bir girişimimde sizce şuanda erkenmi?:97:

hoşgeldin canım hayırlı olsun. sen şimdi çeyiz hazırlıklarına odaklar bence. eksiklerini tamamlamaya çalış. mümkünse de biraz para at kenara.
nişanı nerde yapacağınız belli değilse yer de bak. mutlaka elbise modelleri bakmaya başla ama son ana kalınca içine sinmeyen bir modelde almak zorunda kalabilirsin.
benim nişanım ocakta elbise aldım ama çok içime sinmedi. bu linkte resmileri var bakıp yorum yaparsan sevinirim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...eri/407021-aldim-iyimi-yaptim-bilmiyorum.html

bence şimdiden başla bende 2 hafta oldu nişanlanalı çalıştıgım için çok zorlandım herseyi akşam çıkışlarıma sıgdırmaya çalıştım en ince ayrıntısına kadar düşünmelisin benmim son 1 hafta kalalı elbisemde problem çıktı ne aglamıştım ama 5 gün akal yeni elbise aldım şükür bu arada senn kıyafetinede baktım ama ben begenmedim:S

tebrik ederim canım.
benimde çok içime sinmedi zaten yoğun çalıştığım için çok fazla gezecek vaktimde olmuyor ama ne yapacağım hiç bilmiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...nlik-olarak-begendim-acilll-yorum-lazimm.html kızlar beğendiğim kıyafet ve renk seçimleri bu forumda yazıyor:44: sizde bir fikir verirseniz sevinirim...annem çeyiz çalışmalarını tam gaz sürdürüyor...hiç hazırlığım yok derken nişan olayına hiç hazırlanmadım nişanlım için yavaştan alışveriş yapıym artık diyorum kıyafeti ve mekanı belirledim davetiye örneği pastam çiikolatam nişanda dağıtılcak lavanta keselerim herşeyim tamam beğendim sadece gerekli yerlere sipariş verilcek zamanı gelincede mekanı tutcam ve organizasyonun ince detaylarını düşüncem sadece alışveriş kısmında ne yapmalıyım onu bilmiyorum nişanlıma neler almam lazım siz neler yaptınız? ben çok telaşlı bi insanım hemen herşey olsun bitsin istiyorum

teşekkür ederim tatlım ben daha sadece mekanı tuttum hazırlıklar için erkenmi?:26:
sonra içime sinmeyen bişi olmasın neyden başlasam kızlarrrrr

AAAA

bu elbise seninmiydi. forumda bakarken çok beğenmiştim bunu. mutlaka bunu giymelisin süper bir elbise gerçekten.

canım sen işin büyük bir kısmını halletmişsin zaten boşuna telaş yapmana gerek yok:)
mekanı şimdiden tutmanı öneririm sana. çünkü yeni yıla girince pek çok şeyin fiyatları zamlı olabilir. bir de istediğin tarih olmama ihtimali olabilir. şimdiden alabileceklerini al.
nişanlın için alacaklara gelince bohça olarak mı vereceksin aldıklarını.
istanbuldaysan bunların hepsini eminönüden alabilirsin. hem çeşit çok fazla hemde aynı yerden herşeyi alabilirsin. çok fazla zaman kaybetmezsin. biz bu alışverişi en sona bıraktık. önümüzdeki hafta gidip alacağız herşeyi. neyi nederen alacağımızı belirledik beğendik herşeyi zaten.
sözlüme takım elbise, gömlek,ayakkabı, kravat, kol düğmesi
kemer-cüzdan seti, iç çamaşırı, pijama, traş makinası, parfümler ve diğer kozmetikler, terlik, eşofman takımı, çorap, mendil gibi şeyler alacağız, liste yapmıştık ama şimdi aklıma gelenler bunlar.

son olarak yapabileceğiniz herşeyi şimdiden yapın bence. son ana bırakıp stres olmaktansa herşeyi vakit varken içinize sine sine gönül rahatlığıyla yapın.

Bende sadece suan mekanı ayarladm, baska da hıc bısı yok , acaba once nerden baslamam gerekıyo Onu bıle dusununce stres oluyorumm , pufffffff

gıdıp hıc bıyerde bısı denemedım ama ınternetten begendıgım bı model var aslında buraya resmını eklemeyı becerırsem gosterıcem de bıdaha bı denıyım bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…