Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım.bence şimdiden başla bende 2 hafta oldu nişanlanalı çalıştıgım için çok zorlandım herseyi akşam çıkışlarıma sıgdırmaya çalıştım en ince ayrıntısına kadar düşünmelisin benmim son 1 hafta kalalı elbisemde problem çıktı ne aglamıştım ama 5 gün akal yeni elbise aldım şükürbu arada senn kıyafetinede baktım ama ben begenmedim:S
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...nlik-olarak-begendim-acilll-yorum-lazimm.html kızlar beğendiğim kıyafet ve renk seçimleri bu forumda yazıyor:44: sizde bir fikir verirseniz sevinirim...annem çeyiz çalışmalarını tam gaz sürdürüyor...hiç hazırlığım yok derken nişan olayına hiç hazırlanmadım nişanlım için yavaştan alışveriş yapıym artık diyorum kıyafeti ve mekanı belirledim davetiye örneği pastam çiikolatam nişanda dağıtılcak lavanta keselerim herşeyim tamam beğendim sadece gerekli yerlere sipariş verilcek zamanı gelincede mekanı tutcam ve organizasyonun ince detaylarını düşüncem sadece alışveriş kısmında ne yapmalıyım onu bilmiyorum nişanlıma neler almam lazım siz neler yaptınız? ben çok telaşlı bi insanım hemen herşey olsun bitsin istiyorum![]()
Bende sadece suan mekanı ayarladm, baska da hıc bısı yok , acaba once nerden baslamam gerekıyo Onu bıle dusununce stres oluyorumm , pufffffff![]()
ıste aklımdakı model sızce nasıl bu kızlarrr???