canımm ateş olçme ile neyı bılıyorsunn sımdı ölctumde 36.00 atesımmm yumurtlama dönemındeyımm ayınn 18 kadarrİnşallah bende o şanslilardan olurum kuzumm aynen böyle devam et zaten böyle takmadihin düşünmediğin hesap yapmyapmadığımn ay olur canim hayırlısı olsun hakkimizda
Ateşin normalden yüksek oldugunda ovulasyon gjnlerin oluyor canim mesela 37.6 37.7 Gibi olduğunda topiklere bi göz at ben bu yöntemi hiç uygulamadim ovu testi yaptim hepcanımm ateş olçme ile neyı bılıyorsunn sımdı ölctumde 36.00 atesımmm yumurtlama dönemındeyımm ayınn 18 kadarr
anladımm canımm bnde anlamamda dıkkatımı cektı o yanı ne kadar karıstırırsam o kadar olmuyor olcak olanda neys esagoll yınede canımm benım teskkur ederımmmAteşin normalden yüksek oldugunda ovulasyon gjnlerin oluyor canim mesela 37.6 37.7 Gibi olduğunda topiklere bi göz at ben bu yöntemi hiç uygulamadim ovu testi yaptim hep
Kuzum bu ay olmaz öbür ay olur sıkma canini mühim olan bi an önce ev bulup gitmen huzurlu bi yerde bebis beklemek daha kolay olurcanlarımm ne yaptınızz benımm bu ayda umudumm yokkkilişkımız cok yok kocamla ara ara tek tukk oda ev bulamıyoz dıye stresdeyız
canım senin çatlamayan yumurtan mı ameliyatı gerektiriyor... yanlış hatırlamıyorsam en söon öyleydi.... geçmiş olsun.. ameliyattan başka yokmuyumuş bir tedavi yöntemi?Kuzum bu ay olmaz öbür ay olur sıkma canini mühim olan bi an önce ev bulup gitmen huzurlu bi yerde bebis beklemek daha kolay olurbenim işler de karışık Bartholin kistimden ameliyat olcam bi yandan boya aldık boş usta bulamıyoruz Ramazana kaldi 1 ay hepsi üst üste geldi kistten kurtulmam lazım artık çok büyüdü eşimle yakinlasamiyorum bile acidan evi boyatmam lazim heryeri pislik götürüyor ramazandan sonra daha bişey yapamam tatildi bayramdi derken puffff bu kış bitmek bilmiyor yaz neden bu kadar kısa
Günaydın canım yok canım yumurta kistim için 12 gündür doğum kontrol hapı içiyorum küçülmeye başladı :) iğneyle bosaltacakti kuculmeseydi gerek kalmadıcanım senin çatlamayan yumurtan mı ameliyatı gerektiriyor... yanlış hatırlamıyorsam en söon öyleydi.... geçmiş olsun.. ameliyattan başka yokmuyumuş bir tedavi yöntemi?
canımmmmm gıremedımm topıgımıze kusura bakma bn hastalıgımm 26 gun sonra oluyor artıkk a kalıd hastalıma calısmalarda pek olmuyorr bu ay artıkk hayırlısı tek yaptıgım sey ilişki sonu yatıpp kalkmamam satt mayıs 28 hayırlsı bakalımm az kaldıı hastalımada snde durumlar nasıll canımmKuzum bu ay olmaz öbür ay olur sıkma canini mühim olan bi an önce ev bulup gitmen huzurlu bi yerde bebis beklemek daha kolay olurbenim işler de karışık Bartholin kistimden ameliyat olcam bi yandan boya aldık boş usta bulamıyoruz Ramazana kaldi 1 ay hepsi üst üste geldi kistten kurtulmam lazım artık çok büyüdü eşimle yakinlasamiyorum bile acidan evi boyatmam lazim heryeri pislik götürüyor ramazandan sonra daha bişey yapamam tatildi bayramdi derken puffff bu kış bitmek bilmiyor yaz neden bu kadar kısa
canımm dualarımm senınle bırtanemm cokk cokk gecmıs olsunn kıyamm sana bennn canımsınn allhımm sıfa versınn canımmm bnmGünaydın canım yok canım yumurta kistim için 12 gündür doğum kontrol hapı içiyorum küçülmeye başladı :) iğneyle bosaltacakti kuculmeseydi gerek kalmadıameliyat bartolin kistim var vagina girişinde salgı bezlerinin tıkanması ile oluyor ve sürekli tekrarliyor ceviz büyüklüğüne ulaştı çok acı veriyor ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum wcye gitmek istemiyorum büyük ihtimal yarın olcam ameliyatı dua edin bana kızlar
Canim sen napiyon bu arada hiç gorunmedin topikimiz çok sessiz
Sağol canım bu ay güzel haberler vercen umudum var sendencanımmmmm gıremedımm topıgımıze kusura bakma bn hastalıgımm 26 gun sonra oluyor artıkk a kalıd hastalıma calısmalarda pek olmuyorr bu ay artıkk hayırlısı tek yaptıgım sey ilişki sonu yatıpp kalkmamam satt mayıs 28 hayırlsı bakalımm az kaldıı hastalımada snde durumlar nasıll canımm
ahh canımm bu ay benımm belırsızz ya durumlarr ne umudum var nede yok yanı hayırlsı cok gecmıs olsunn canımmSağol canım bu ay güzel haberler vercen umudum var sendenben iyiyim yarin ameliyat olacaktim işyerini anca ayarladim drumu aradim bugün tatilmis hastanede değilim ameliyat defterime ulasamam iki gun onceden arasaydin dedi bakalim yarin tekrar ariycam yada persembe boşluğu varsa inşallah olur kurtulurum yav
canım ben buraya takıldıkça daha çok kafama taktığımdan biraz geri çekildim. bu ara yoğunumda. geçen ay kimyasal gebelik oldu büyük iihtimalle ama bu ay da hiç bir beirtim yok. ama nedense bu ay hiç kafama takmıyorum.. çok geçmiş olsun canım... durumlardan bizi hberdar et. Rabbim yardımcın olsun...Günaydın canım yok canım yumurta kistim için 12 gündür doğum kontrol hapı içiyorum küçülmeye başladı :) iğneyle bosaltacakti kuculmeseydi gerek kalmadıameliyat bartolin kistim var vagina girişinde salgı bezlerinin tıkanması ile oluyor ve sürekli tekrarliyor ceviz büyüklüğüne ulaştı çok acı veriyor ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum wcye gitmek istemiyorum büyük ihtimal yarın olcam ameliyatı dua edin bana kızlar
Canim sen napiyon bu arada hiç gorunmedin topikimiz çok sessiz
canım çok geçmiş olsun inşallah bu ay bebişin gelir korunma falan verdi miKızlar çarşamba bartolin kisti ameliyatimi oldum ancak kendime gelebildim biraz yipratici oldu slinalle olduğum için ameliyat boyu ağladım içimi döktüm çook iyi olduanestezi teknikeri başıma oturdu elimi tuttu içini Dök bagir çağır istediğini yap dedi drum komik şeyler anlatti hem ağladım hem güldüm niye anladın diye sorarsaniz kürtaj canlandi gözümde iki gün çok agrim vardi 10 dikisim var altta bugün biraz daha iyiyim çok şükür iyiki bi an once yaptirmisim nasilsa bu ay boşa gececekti bunuda çıkartmış olduk aradan şimdi bi an önce iyilesip evin içinde deli gibi gezmek yataktan cikmak istiyorum dualarinizi bekliyorum sizler nasilsiniz canlarim
Yok kuzum korunma vermedi ama altta dikişlerim var 20 gün ilişki yasak bebis calismalarina Ramazandan sonra devam etmeye karar verdik 5 ayda iki ameliyat geçirdim çok yiprandim hem psikolojik hem fiziksel artık biraz dinlenmem lazim çocuğu da kafamdan silicem artik 2.5 yilda çok yiprandim yoruldum artik olursa olur olmazsa Rabbim herşeyin en iyisini bilircanım çok geçmiş olsun inşallah bu ay bebişin gelir korunma falan verdi mi
Canim benim kaardesim cok gecmis olsun bu hafta bnde hastanedeydim hic ii deglidim inan yeni gordum yazini kiyamam san allhim sifa versn canim bnm insallh tez zamanda iii olurrsun bnde bu hafta hastanelerde serumla gecirdim;(Kızlar çarşamba bartolin kisti ameliyatimi oldum ancak kendime gelebildim biraz yipratici oldu slinalle olduğum için ameliyat boyu ağladım içimi döktüm çook iyi olduanestezi teknikeri başıma oturdu elimi tuttu içini Dök bagir çağır istediğini yap dedi drum komik şeyler anlatti hem ağladım hem güldüm niye anladın diye sorarsaniz kürtaj canlandi gözümde iki gün çok agrim vardi 10 dikisim var altta bugün biraz daha iyiyim çok şükür iyiki bi an once yaptirmisim nasilsa bu ay boşa gececekti bunuda çıkartmış olduk aradan şimdi bi an önce iyilesip evin içinde deli gibi gezmek yataktan cikmak istiyorum dualarinizi bekliyorum sizler nasilsiniz canlarim
Sağol kuzum amin Rabbim sifamizi versin inşallah sanada geçmiş olsun kuzum noldu hayırdır neyin var kuzummmmCanim benim kaardesim cok gecmis olsun bu hafta bnde hastanedeydim hic ii deglidim inan yeni gordum yazini kiyamam san allhim sifa versn canim bnm insallh tez zamanda iii olurrsun bnde bu hafta hastanelerde serumla gecirdim;(
çok geçmiş olsun canım. insallh gğzel haberlerini alırız. bencedee artık taa kafana. inan stress her hastslığın başı. rabbim sana ve eşin çmür versin... olur elbet zamanı geldiğindeSağol kuzum amin Rabbim sifamizi versin inşallah sanada geçmiş olsun kuzum noldu hayırdır neyin var kuzummmm
bogazim sisdi birtanem cok halsizim istifra ediyorum devamli oksurmekten uyuyamaz oldum solunum yollarim hic ii degil ;( bu hafta hep hastaneydim eltim dogum yapti bu halinle birde ona. Gitmek zorunda kaldim kafalri yedim iyiceSağol kuzum amin Rabbim sifamizi versin inşallah sanada geçmiş olsun kuzum noldu hayırdır neyin var kuzummmm