Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

canımm bn ball bı rkucuk kavonaza suzme bal bır cay kasıgı dolusu tarcınn bır cay kasıgı da corek otunu ezdımm koydumm hepsını karıstırdımm bır kasıkk aldımm cayy kassıgı yanlıs bırseyde yapmak ısdemeıorum sen nasıl bılıyorsunn

Hanımlar bir şey sormak istiyorum. 6 haftalık gebeyim ama karnım 3 aylık gibi oldu.. Pazartesi hastahaneye gideceğiz ilk kontrol için acaba ikiz gebelik olma olasılığı var mı? Benim baba tarafında var. Dedemin ablası ikizmiş. Karnımda ağrı oluyor. Batmalar feci şekilde. Bir de göğüs hassasiyeti aşırı var dokunamıyorum. Ama bunun haricinde bir problemim yok çok şükür. Ne kusma ne bulantı falan. Kızımda bayağı şiddetli yaşamıştım bulantıları.

allahım saglıklı kucagına almayı nasıp etsın canımm ılk hcg degerınn kactı yuksekmıysdı ılk yuksek olusa genelde ıkız dıye duydumm bıldıgımm bu ama ıkız olursadaaa ya hayırlısı allhtan yeyım ben onları ya cok guzel bır duygu hıc yasamadımm ama allahımm saglıkk varsınn

benımde öyle valla. göbegım yoktu, göbek oldu anlamadım :=)

Pazartesi sağlık ocağından alıcam değerleri oradan da doktora gideceğim. İkiz ise çift kese gözükür değil mi? Karnım çok şiş ağrım var ve göğüslerim de çok dolgun. Anlamadım açıkçası. Hatta direk adet günüm şişti göbek eşim söyledi hamilesin galiba diye..Kızımda 4. ay belli olmaya başlamıştı gebeliğim.

allahımm saglık versınde tekk canım gobusunun sıslıgını takma kafana olurmuu olsunn sen göbuslude guzelssınn bebekımm bencee allahımmm korusunn sızı 4.aydA hamıle oldugunu anladınn yoksa go busunmu cıktı canımm

4. ayda göbeğim çıktı. şimdi göbeğimi görsen 3 aylık gibi oldu. yok zaten 1 kızım var bir de ikiz olursa kendimi camdan atarım herhalde. kızım zaten hareketli.

4. ayda göbeğim çıktı. şimdi göbeğimi görsen 3 aylık gibi oldu. yok zaten 1 kızım var bir de ikiz olursa kendimi camdan atarım herhalde. kızım zaten hareketli.
ayy masallah ya op kızını benımm ıcınnn hayırlısı olsunn canımm o gobuse dıkkat et senn allh gonlune gore versınn bu ay bızdede bır umutturr ınsallh bebısımm olur

ayy masallah ya op kızını benımm ıcınnn hayırlısı olsunn canımm o gobuse dıkkat et senn allh gonlune gore versınn bu ay bızdede bır umutturr ınsallh bebısımm olur

İnşallah dilediğiniz gibi olur herşey. Sadece göbüş mü bayılcam şimdi durduğum yerde esneyip duruyorum.

canlarımm nerlerdesınız neler yapıyorsunuzz son durumlar ne
Cumaya gün sayıyorum bugün soğan kurune başladım kist için cuma günü inşallah kaybolduğunu görürüm ev iş aynen devam sende ne var ne yok başladın mı çalışmalara canikommmm

Cumaya gün sayıyorum bugün soğan kurune başladım kist için cuma günü inşallah kaybolduğunu görürüm ev iş aynen devam sende ne var ne yok başladın mı çalışmalara canikommmm
canıkommmm benımmmm bendede calısmalar basladıı gün aşırı calışmalarr hıc dr gıtmedımm yumoslar nasıl bılmıyorummd a evdeyımm ev bulamadıkda boyle karamasar karamasar oturuyotrumm

allahımm gonlune gore versınnınsallah duzelmıtsır yumurtalarınn cnım ınsallah

allahımm gonlune gore versınnınsallah duzelmıtsır yumurtalarınn cnım ınsallah
Hiç karamsar olma ve acele etme içinde huzurlu olacan bi ev bul bütün odalarina filan iice bak içinde mutlu olcan bi ev olsun çünkü inan ev insanı çok etkiliyor evim çok güneş almıyor buyuzden hergün bunalimdayim mutfak biraz karanlik içine girip neşeli bi şekilde yemek pisirdigim yok belki sacma gelebilir ama benim için ev ortami çok onemli ben apar topar almistim bu evi ve pişmanım kredi olmasa hemen başka bi ev bakarim ama kredi borcumuz var acele etmeden sakin sakin arti ve eksileriyle araştır evleri inşallah gönlüne göre bi ev alirsin canimmm bak bu telaşın icindede bebis gelir sana soyliyim cok kafana takmiyacaksin ya evden inşallah canım çok istiyorum mutlu haber almayi tiksine tiksine soğan suyu iciyorum hapima devam ediyorum Rabbim emeklerimi boşa cikarmasin inşallah

canım benım allh razı olsunn insallh senın de guzel haberlerınıalırım cok ısdeeımm senı gormeden tanımdadan sankı tanıyormusum hep yanımdaymıssın gıbı destek olman canıma can katıyor ınankı :) iç tabıkı ılacınıda kurunude kacırma devam et allhım hayırlısıyla vucudundan kıstı atmayı nasıp etsınn bır an once allhım tez zamanda versınn rabbım bebıslerı vardır bundada bır hayır canımm ya vardır bızdede bır hayır ne yapalımm allhımm sabır versınn cumlemıze

buraya guzel ıdrar testını ve kan tahlılı sonucumu koymayı sendende olumlu sonuclar almayıı o kadar cok ısdıyorummkı belkı de dıyorumm bnm hamılelıgımm agır gececek bn kaldıramıcam esımle aram acılacak belkıde rabbım oyuzden uygun gormuyordur belkıde bana zamanı var dıyo dur benım ıcın bn her şer dıye görduklerımızde hayır olduguna o kadar ınanaıyorumkı rabbım verceksede hayırlsını versınn cumlemıze

Kesinlikle canım Rabbim hayırlı olacaksa versin herşeyin hayırlısı canım inşallah o gunleride gorucez temizligimide hazirana bırakma karari aldim havalar hâlâ temizlik havası değil bu gidişle ev belediye çöplüğüne dönecek kardeşim bende gelirim hazirana birakirsan okullar bitiyor dedi öyle olunca onu bekleme karari aldim tek başıma gözüm yemiyo boya badanada yalilcagi icin ev alt üst olcak ikimizede kolay gelsin inşallah

ayy canımsınn bncede burada havalar yagıslı canımm ya hıcc deme temızlıgın kalsın bosverrrr kardes candır benım kız kardseımm ne olsa kosar ımdadıma mısafırım gelecekk olsa hemen mutfa gırısır poaca borek ne vars ayapar ablası daha 18 yasında olmasına ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…