İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım iyi haberler getirirsin bizekızlsr merhaba bu ay klomen + karından iğne kullandım solda ilk defa 2 tane birden yumurtam büümüş p.tesi çatlama iğne yapıldı dün ve bugün ilişki dedi dr birde cuma c.tesi kontrol var dua edin nolur bu ay olmazsa ramazandan dolayı ara veriyoruz hakkımızda hayırlısı inşalllahhh
Geçmiş olsun ama yaşadıkların herşeye rağmen çok güzel şeyler herzaman dua etArkadaşlar aranızda izmir de olan var mı?
Geçmiş olsun ama yaşadıkların herşeye rağmen çok güzel şeyler herzaman dua etizmirde değilim canım nerseindesin
Anladım canım o söylediğin yeri faceden takip ediyorum gayet güzel doğumlar yaptiriyolar ve eşler içinde mükemmel bi yer gibi gözüküyor canim burda henüz hamile yok ve aktif üyede çok yok sağolsun Z zulamm cimla ben kaldık oyüzden aradigina cevap çok net bu topikten çıkmaz hangi ayda doğum yapacaksan o topikte takıl hepsi hamis olduğu için daha net cevap verirler biz henüz o mertebeye ulaşamadık en azindan benİzmir Hatay Bahçelievlerde.. Bornova da Doğal Doğum Merkezi var oraya gitmeyi düşünüyorum. Bilgi almaya çalışıyorum da kimse umursamıyor canım ya. İlk gebeliğimde doktorlardan çok çektim o yüzden korkuyorum.
Anladım canım o söylediğin yeri faceden takip ediyorum gayet güzel doğumlar yaptiriyolar ve eşler içinde mükemmel bi yer gibi gözüküyor canim burda henüz hamile yok ve aktif üyede çok yok sağolsun Z zulamm cimla ben kaldık oyüzden aradigina cevap çok net bu topikten çıkmaz hangi ayda doğum yapacaksan o topikte takıl hepsi hamis olduğu için daha net cevap verirler biz henüz o mertebeye ulaşamadık en azindan benyoksa elimden geleni yapmayı isterim başka sorunlarda
Amin canım inşallah o kadar çok istiyorum ki Rabbim tez vakitte nasip eder inşallahÇok teşekkür ederim cancağızım. İnşallah tez vakitte seninde hayırlısıyla bebiş haberini alırız. :)
hayırlsı olsunn canımm ınsallh nasıp eder rabbım bır an once rabbım gonlune gore versınnkızlsr merhaba bu ay klomen + karından iğne kullandım solda ilk defa 2 tane birden yumurtam büümüş p.tesi çatlama iğne yapıldı dün ve bugün ilişki dedi dr birde cuma c.tesi kontrol var dua edin nolur bu ay olmazsa ramazandan dolayı ara veriyoruz hakkımızda hayırlısı inşalllahhh
hosgeldınn aramıza canımm allhımm saglıklı kucagına almayı nasıpp etsınn bebegını melegınııı canımmm maleseff ızmırlı yokk aramızdaa baska konuu sorr ınan herseye yardımcı olurumm amam bu kaonuda bılgımm yokk ınsallhh ıyı bılen bırı cıkarr karsınnaİzmir Hatay Bahçelievlerde.. Bornova da Doğal Doğum Merkezi var oraya gitmeyi düşünüyorum. Bilgi almaya çalışıyorum da kimse umursamıyor canım ya. İlk gebeliğimde doktorlardan çok çektim o yüzden korkuyorum.
ben izmirdeyim canım benArkadaşlar aranızda izmir de olan var mı?
canımm hadıı gozunn aydınnn canıkommm cokk sevınndımm bak bu bugun aldıgım en guzel haberdıı insallhhh dersı veren rabbım dermanını bebekle mukafatlandırır bu en guzell gunde rabbmm cumlemızın hayırlı bır sekılde dualrını kabul etsınnKızlar kandilimiz ve cumamiz mübarek olsun dualarimiz kabul olsun
Bugün kontrolum vardi kistim küçülmeye ve bozulmaya başlamışilaçla aynen devam dedi ve adete kadar büyük olasılıkla kaybolur dedi adetin 3. Günü tekrar kontrol ve kaybolmuşsa mudahalesiz Yumoş takibi yapılacak inşallah bu gecenin hurmetine bu ay tamamen kaybolur gider bidahaki aya bomba gibi başlarım ve Rabbim nerde derdi olan varsa şifa versin dualarimizi kabul etsin
Sizler napiyosunuz canlarim
Sağol kuzummm aminnn... bu gecenin hurmetine Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallahcanımm hadıı gozunn aydınnn canıkommm cokk sevınndımm bak bu bugun aldıgım en guzel haberdıı insallhhh dersı veren rabbım dermanını bebekle mukafatlandırır bu en guzell gunde rabbmm cumlemızın hayırlı bır sekılde dualrını kabul etsınnsen sakın ılaclarını ıhmal etme bu ılaclar pekı olurya mucızevı bır sekılde hamıle kalsan bebegı etkılermıı bunu merak ettımm ınsan bu hanı olurya dıyor ya hep
canımmm rabbımm dualarımızı kabull etsın rabbım insallahhSağol kuzummm aminnn... bu gecenin hurmetine Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallahcanım doğum kontrol ilacı işte bi aylık kullanimla bişey olurmu bilmiyorum ama doğum kontrol ilaci kullanirken hamile kalan olduğunu duydum bakalım nolcak hoş çalışma yapmiyoruz bi dahaki aya hemencik olur inşallah
İnşallah bende o şanslilardan olurum kuzumm aynen böyle devam et zaten böyle takmadihin düşünmediğin hesap yapmyapmadığımn ay olur canim hayırlısı olsun hakkimizdacanımmm rabbımm dualarımızı kabull etsın rabbım insallahhaaaa evet bende duydumm o ılacla hamıle kalanıda bırde o ılacı bırakıpp hemen kalanıda duydumm allhımm aratmasınn canımm insallhh canımm insallhh olur dıger ayay bu aya bır umutt benn bu ay saldımmkendımı hıcc takmıyorumm kımseyıı sadece kocamla guzel evımızde huzur ısdıyorumm saglık ısdıyorumm
aminn canımm bu ayda ev bulamadıkk bızz bırde benım aılem olsunnesımın aılesı olsunn herkesdenn uzak oturmak ısdıyoruzz bunaldıkk onlarınn hallerındenn o yettıı bu ay bana cokk sukurr ama rabbımm hıc bır zaman basımdan eksıt etmesınn aılemıııİnşallah bende o şanslilardan olurum kuzumm aynen böyle devam et zaten böyle takmadihin düşünmediğin hesap yapmyapmadığımn ay olur canim hayırlısı olsun hakkimizda