- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Ay hadi insallah 7. Gün etki kalmıyor diye biliyorum ben 7. Günden 14. Güne kadar yapayım diye düşünüyorum testiAynı gün olmuşuz inşallah ikimiz de aynı zaman da mutluluk göz yaşları dökeriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi insallah 7. Gün etki kalmıyor diye biliyorum ben 7. Günden 14. Güne kadar yapayım diye düşünüyorum testiAynı gün olmuşuz inşallah ikimiz de aynı zaman da mutluluk göz yaşları dökeriz
Amin amin belirti vs varmı sizde ?Benimde 10 u üçümüz inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Bugün 15. Günüm dün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadımBenimde 10 u üçümüz inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Ben 10. Gün de silik gördüm canım herkeste farklı belli ediyor kendiniAy hadi insallah 7. Gün etki kalmıyor diye biliyorum ben 7. Günden 14. Güne kadar yapayım diye düşünüyorum testi
Olsun bi umut bizdeki deBen 10. Gün de silik gördüm canım herkeste farklı belli ediyor kendini
Benim 15. Günüm bugün dün test yaptım negatifti hala adet olmadım gerçiOlsun bi umut bizdeki de
Bugün 15. Günüm dün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım
Bide benim iki defa başıma 11. Gün silik görmüştüm bir defa 10. Gün negatifmisnBugün 15. Günüm dün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım
Benim ilk ayım hayırlısıyla olsun inşallah ilkten olacağını beklememistim zaten Allah ne zaman izin verirse inşallahValla kuzum senin moralini bozmak istemem ben 4. İğnemi oldum hep 11 12 den sonra negatif gördüm bidaha da pozitif olmadı ama geç dollenmeyse belki geç düşer teste üzme kendini
Bide benim iki defa başıma 11. Gün silik görmüştüm bir defa 10. Gün negatifmis reglim gevikmes benim hiç ama iğne olduğumda bazen iki defa bir iki gün geçmiştiBugün 15. Günüm dün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım
Bide benim iki defa başıma 11. Gün silik görmüştüm bir defa 10. Gün negatifmis reglim gevikmes benim hiç ama iğne olduğumda bazen iki defa bir iki gün geçmiştiBugün 15. Günüm dün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım
Sabah kalktıgında ilk idrarınla yapmalısın bence beta İÇİN saatin önemi cok fazla.. normalde zaten 12. Gün iğne oluyosun 36 saat sonra yumurta catlıyor 14. Gün ilişkiye girmiş oluyosun
Olsun birdahaki aya olur insallah sıkma sakın canınıBen 13. Günümde regl olarak elendim İnş sizinkiler tutar
Cevap içinde çok teşekkür ederim.
Aynı gün vurulmuştuk ben dayanamadım kan verdim 2.32 çıktı iğne dahil 8. Gün yok ya olsa az da olsa yüksek olmazmiydiBen bugun başladım test yapmaya çizgi rengini kontrol edicem insalllah bu ay olur
Test al bence evde yapmaya başla senın beta sıfırlanmıs olabılır tekrar yükselişe geçer inşallah üzülme bende dün kan verdim 19 çıktıAynı gün vurulmuştuk ben dayanamadım kan verdim 2.32 çıktı iğne dahil 8. Gün yok ya olsa az da olsa yüksek olmazmiydi
Çok güzel kaçıncı gününTest al bence evde yapmaya başla senın beta sıfırlanmıs olabılır tekrar yükselişe geçer inşallah üzülme bende dün kan verdim 19 çıktı
Dün 7. Gündü bugun 8 oldu şimdi aklıma gelmişken tekrar test yapayım senınkı normal bence cünkü betanın sıfırlanması gerekiyor tekrar yükselmesi için test yapıp paylasıcam şimdiÇok güzel kaçıncı günün