• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN AYINDA BAHÇECİ’DE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYAN VAR MI

bende bahcecı hastasıyım burcak erzık mukkeml bı dr herkese tavsoye ederım tup bebektekı samımı ıcten davranısı okdar yardımcı oluyorkı :) benımde yarın trasferım var 4 ay once ılk tup bebegımızı yaptık 5. gun emrıosuydu tek emrıo transfer edıldı mılyonda bır o emrıom 3 e bölündü 9 haftalık kalplerı durdu ınsallah buseferde tutar sormak ıstedıklerınızı sorabılırsınız yardımcı olabılrısem sevınırım
Transfer oldun sanırım hayırlı olsun ilk denemede gerçekten mucize olmuş inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur

sana hangi iğneleri verdiler transfer öncesi kaç gün kullandın canım ya bu iğneleri herkese mi veriyorlar transfer öncesi
Trasfere 5 gun kala progrstan basladik tutarsada devam ilkince 35 gun falan devam etmistik sanirim baska ignem yok sen ne kullaniosun

Yaşıma göre yumurta sayım azmış sorunum sadece bu 2.02 amh yaşım 26
merhaba canim benimde yasim 26
amh degerim 1.32 cikti dr iyi degil ama cokta kotu degil demisti
sonra kalitesiz yumurta problemiyle karsilastik tedavide
oncesi sende bi problem yok esinde dedi butun doktorlar 5 yil bekledik esim sol varikosel ameliyati oldu cok sukur faydasini da gorduk ilerleme vardi ama gebelik olmadi 1 yil gecti bizde bahcecide Selen hanimda tedavi gorduk ilk basta olumsuz gorunsede ilk denemede tek embriyo transferiyle hamile kaldim cok sukur rabbim insallah sizlerede nasip eder bu uc aylarin yuzu suyu hurmetine dualarim anne olmak isteyenlerle canim :KK200: :KK68: :anneadayı::emir_bebek:

Merhaba.
Bir de ben varım Bahçeci Fulya'da tedavi gören. Nisan sonunda başladık tedaviye. Doktorum Müstecep Bey. İlk tüp bebek tedavim.

Yaşım 38. Amh 1.4 . Genetik, pıhtılaşma, hormonlar, sperm morfolojisi vs. Hiçbir problem yok. Teşhis sebepsiz infertilite. Yaklaşık bir yıldır gebelik gerçekleşmiyor.

Daha önceki iğneli yumurta takipleri ve aşılamada 75 ünite Gonal F ile hep 2 yumurta oluşurken tüp bebekte 150 ünite Gonal F + 75 ünite Monopur + 2 adet Femara hap ile 5 günde 3 yumurta oluştu ki adet başlangıcında 10 folikül vardı. Geriden gelenler yetişemedi.

İğnelerden sonraki yumurta sayısını duyunca şok oldum. Daha adetin 2.gününde fazla önden giden bi yumurta vardı 10,5 milimlik, o yüzden veya standart protokol bana uymadığı için beklenenden az yumurta elde edildiğini düşünüyoruz. Bu arada çatlatma iğnesini de 1 tane yaptık 50 kilo olduğum için.

Neticede 2 Mayıs'ta 3 yumurta beklerken 5 yumurta toplantı ama ona da fazla sevinemedim çünkü bugün gelen telefonda 3'ünün olgun olmadığını ama işlem yapılan diğer 2 olgun yumurtanın da döllendiğini söylediler.

Bakalım o iki embriyo 3.günü görebilecek mi.. :/

Merhaba,

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aranızda Bahçeci'de 3.gün embriyosu dondurulan var mı?
Döllenen sayısı az da olsa her zaman 5.güne kadar bekletiyorlar mı merak ettim.

benimde tedaviye başlamam haziranda olcak sim doktorumunyazdıgı vitaminlerı alıyorum raporum cıkmasını bekliyorum

Canım benim 3. Gün dondurdular

Peki döllenen yumurta sayısı kaçtı kuzum senin?

Benim 5 yumurtanın 2'si olgunmuş. 2'si de döllendi. 3. Gün kaliteleri gayet iyi dendi.
5.güne kadar bekletilmesi istemiş doktorum.
Ama biri 5.güne çıkamadı. Diğerini de 6.güne bekletiyorlar. Yarın o biricik cefakar embriyom tamam mı demiş devam mı demiş haber verecekler. :/

Sadece iki tane olan embriyonun ikisini de 5.güne bekletmelerine şaşırdım. Normalde sayı yeterli ise bekletilmeli denir. İlginç.

Peki döllenen yumurta sayısı kaçtı kuzum senin?

Benim 5 yumurtanın 2'si olgunmuş. 2'si de döllendi. 3. Gün kaliteleri gayet iyi dendi.
5.güne kadar bekletilmesi istemiş doktorum.
Ama biri 5.güne çıkamadı. Diğerini de 6.güne bekletiyorlar. Yarın o biricik cefakar embriyom tamam mı demiş devam mı demiş haber verecekler. :/

Sadece iki tane olan embriyonun ikisini de 5.güne bekletmelerine şaşırdım. Normalde sayı yeterli ise bekletilmeli denir. İlginç.
Evet doktorun biraz risk almış sanırım inşallah devam etmiştir.benim 9 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi,3 tanesini 3.gün dondurdular,5.gün içinde 3 tane daha dondurulabildi.ilk tedavimde 4 yumurtadan 3tanesi döllenmişti,3.gün transfer etmişlerdi,negatif oldu yumurtamda kalmadı 5.güne kadar

Evet doktorun biraz risk almış sanırım inşallah devam etmiştir.benim 9 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi,3 tanesini 3.gün dondurdular,5.gün içinde 3 tane daha dondurulabildi.ilk tedavimde 4 yumurtadan 3tanesi döllenmişti,3.gün transfer etmişlerdi,negatif oldu yumurtamda kalmadı 5.güne kadar

Maşallah sayı çok güzel. İnşallah bu seferki sıkı sıkı tutunur. Bende daha adetin ikinci günün10,5 mm ile önden yardıran bi yumurta geriden gelenlere arıza çıkarmış. 9-10 civarı minnak folikül görünüyodu ikisi yetişebildi.

Neyse olan oldu. İlk tedavide standart protokole kurban gittik.

Benim o tek embriyo bugün 6.günde dondurulmuş. Hayırlısı bakalım.

Back