- 5 Şubat 2009
- 1.015
- 238
- 173
- Konu Sahibi YeniBahar27
-
benide eklermisiniz 7 nisan birde kızlar bu ayda adet olursam 6 aydır bebişim olmuo sizce bi doktora gidiim mi genel kontrol için kist falan olabilirmi die düşünüorum kist illaki adet gecikmesi yapıomu eğer yapıosa kist yoktur çünkü adetim hiç gecikmez bilgilendirirseniz sevinirim
tektanem seninla zamanlarımız aynı bende çok sabırsızlanıyorum acaba pazartesi fortel alsam yapsam mı diye
sımdılık tam 43 en sabırlı anne adaylarımız olu umarım hepsı bende dahıl olmak uzere bebıslerımızın resımlerını de eklerız rabbım kısmet etsın ve bu sabırlı carpan yureklerımızı bosa cıkarmaz
ya ben cok sık yedım bugun bırsey olmaz dımı
kızlar acaba aranızda boş gebelikten dolayı kürtaj olan varmı?
cnm ben gecen yıl kürtaj oldum boş gebelikten. bu yıl da malesef dış gebelik gecirdimsenağlama
cnm ben gecen yıl kürtaj oldum boş gebelikten. bu yıl da malesef dış gebelik gecirdimsenağlama
benide eklermisiniz 7 nisan birde kızlar bu ayda adet olursam 6 aydır bebişim olmuo sizce bi doktora gidiim mi genel kontrol için kist falan olabilirmi die düşünüorum kist illaki adet gecikmesi yapıomu eğer yapıosa kist yoktur çünkü adetim hiç gecikmez bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar 7 nisanda da adet olursam gidicem doktora. ama ne dicem?:sm_confused: 6 ay daha erken 1 sene olunca gelin derse ... yada 8 ay oldu falan mı diyiim bi akıl veriiinnn...::teselli: iyiki varsınız hepinizi çok seviyoruma.s.
cnm benim 9 ay oldu evleneli ama dr a bir yıl dedik:))))
evet bende ilk defa muayne oldum zaten, öncelikle adetin 3.günü git hormon testi yapıyolar,daha sonra eşindende sperm testi isterler. adetin bittikten sonra alttan muayne ediyor, ama ben klomen kullandığım için sadece yumurta takibi için alttan baktı..tamam cnm bizde 9 ay falan diyelim ya birde alttan muayene ediolar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?