- 5 Şubat 2009
- 1.015
- 239
- Konu Sahibi YeniBahar27
benide eklermisiniz 7 nisan birde kızlar bu ayda adet olursam 6 aydır bebişim olmuo sizce bi doktora gidiim mi genel kontrol için kist falan olabilirmi die düşünüorum kist illaki adet gecikmesi yapıomu eğer yapıosa kist yoktur çünkü adetim hiç gecikmez bilgilendirirseniz sevinirim
canım bence bir dr'a gidip sende eşinde muayne olun, biz 9 aylık evliyiz ve hiç korunmamamıza rağmen olmuyordu geçen ay dr a gittik, bende herşey normal çıktı ama eşimde sperm hareketliliği ve morfoloji çok düşük çıktı, dr doğal yoldan şansımızın çok az olduğunu söyledi bu ay klomen kullandım ama ümitlenme çok zor dedi, bidaki ay rahim filmi çekilip ondan sonraki ayda aşılama yapılacak dedi. o yüzden demem oki belki bi sorun varsa tedaviye başlarsınız boşuna zaman kaybetmiş olmassınız, ben şimdiye kadar neden gitmedim diye kendime kızıp duruyorum, herşeyin hayırlısı diyorum artık, kendimi çok üzüyorum,eşim de doğal olarak ben üzülünce üzülüyor. artık hayırlısı böyle herhalde deyip teselli bulmaya çalışıyorum çok kötü bir psikoloji bu allahım tez zamanda hem bana hem de buradaki tüm isteyen arkadaşlarımıza bu mutluluğu yaşatır inşallah..