- 7 Şubat 2009
- 3.839
- 4
- 40
- Konu Sahibi YeniBahar27
Dıye soyle bı dıpnot dustum lıstenın sonuna karısıklık cıkmasın dıye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nagıhan duydum duydumda corek otu kılo aldırıhyormus buda vucudttakı hormonları bozarmı dıye dusunuyorum ne bılım ben sımdı ıncır kuru yapıyorum yumoslar ıcın ama yarın sabah bal corek otu denerım anacım yaparım herseyı yeterkı melegım gelsınnnnn
canım benim çörek otunu iki aydır kullanıyorum bende kilo yapmadı geçen ay bu karışımı ilk defa kullandım ama 12 gün yapılması gerekiyormuş ya ben erken bıraktım ve yumurtlama erken olmuş olacakki 27 günde adet oldum bu ay 10 gün falan içtim daha yumurtlama yok yani ben bunu akıntıma bakarak söylüyorum bana yok gibi geldi tabi ben farketmemmişde olabilirim hatta incir kürünü kullananlar kilo aldıklarını söylüyorlar sana kilo yapmadımı
demet tarçınlı ballı çörekotunu okudunmu hamile kalınıyormuş birdahaki ay deneyeceğim zati buayda kalmayacak sende dene istersen
naagihan nedir bu tarçınlı ballı şey, anlatırmısın?
canım anlatayım adetinin 2cigünü başlanıyor 1hafta sabah akşam açkarnına içiliniyormuş 1kaşık tarçın 1kaşık çörekotu balıkarıştırıp yiyorsun ama benkaçırdım sengenede gebelik bölümün den okuyabilirsin hamile kalan çokmuş birde incir yeniliyormuş yumurtalık büyütüyormuş bukadar delikafadulden