- 7 Şubat 2009
- 3.839
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi YeniBahar27
- #1.241
kızlar ben listedeydim bugun test yaptım hamileyimmmmmmm..darısı başına inş.eyup sultanda herkese dua ettim.inş.rabbim hepinize saglıklı evlatlar nasip etsin en en kısa zamanda...
Tbrkler canım allah seninde meleğini kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylahamileliğim kesinleşti kızlar 4 haftalık hamişim..:) allah isteyen herkeze sağlıklı,tatlı bebişler versin inşallah...:CüvCüv:
ne zaman test yapacaksın hayatım?inşallah listede seni de görücem hamiş hamişcanım benim allah razı olsun valla kafayı fazla taktım bi ara kendime söz verdim fazla aklıma gelmesin die girmiyodum çoğu zamn iyide oldu ohh bee inşşal canım ya olur ama fazla yinede ümitlenmek istemem çünkü üzülürüm :1hug::teselli:kaydirigubbakcemile5
kızlar ben listedeydim bugun test yaptım hamileyimmmmmmm..darısı başına inş.eyup sultanda herkese dua ettim.inş.rabbim hepinize saglıklı evlatlar nasip etsin en en kısa zamanda...
ne zaman test yapacaksın hayatım?inşallah listede seni de görücem hamiş hamiş
Yoruldum artık.Heray acaba acaba demekten.Gelmiyor bebeğim.Sabah hasta oldum.Saatlerce ağladım.Yine yoksun bebeğim dedim.Hiçbişey işe yaramıyor.Ne eşimin kullandığı ilaçlar ne keçiboynuzu kürü nede çakşır suları.Sanırım ben anne olamayacağım.Hiç bi zaman bi bebeğin sıcak gülümsemesini göremeyeceğim.Offffff neyse beni silin listeden...Rabbim sen görüyor içimdeki arzuyu bi tek sen biliyorsun...
canım malesef oldummmm ya hiç böle geçmezdi günüm benim bi sürü işlerim vardı acayıp strest taptım hattasandalyeden ayağımı boşluğa hızlı indrdim karnıma bi kramp bi ağrı bi baktım hastanmışım kısmet artı bu ara çok yoruldum yeni aya yeni umutla bekliyorum off offf bu ara herşey kötü gidiyo inşşlah güzel günler yakındr bana da dua et olurmu can arkadaş:teselli:
DUNYANIN EN SABIRLI ANNE ADAYLARI
*****ecrin....1001...:CüvCüv:
*****ozyil.....:CüvCüv:
****pringles....:CüvCüv:
****sessizdeniz.....:CüvCüv:
******nehır67......:CüvCüv:
****sevo81.......:CüvCüv:
****nisabeyza....:CüvCüv:
*****christian_loubouti ....:CüvCüv:
*****nisa3..........:CüvCüv:
****eslemim7.........:CüvCüv:
****estrlm.........:CüvCüv: