- 30 Haziran 2007
- 326
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi YeniBahar27
- #1.221
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,galiba bende hamileyim.reglim 2 gün geçti bugün 2 kez test yaptım ikiside pozitif çıktı.çizgiler çok belirgin değil ama yinede baya belli oluyo..benim bu ay 4. korunmasız ayımdı.3,5 yıllık evliyim çalışmalara ocak ayında başlamıştık..3 ay dır benimde çok moralim bozulmuştu,bu ay taşınma telaşı ev toplama derdiyle çok yoğun geçti yani hiç kafama takacak zamanım olmadı vee büyük ihtimalle hamileyim:dance: yarın kan testi yaptırıcam sonucu yazarım..allah hepinizin gönlüne göre versin ..sizde lütfen kendinizi üzmeyin ,kafanıza takmayın..psikolojilerimiz de etkiliyo biliyosunuz..hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,galiba bende hamileyim.reglim 2 gün geçti bugün 2 kez test yaptım ikiside pozitif çıktı.çizgiler çok belirgin değil ama yinede baya belli oluyo..benim bu ay 4. korunmasız ayımdı.3,5 yıllık evliyim çalışmalara ocak ayında başlamıştık..3 ay dır benimde çok moralim bozulmuştu,bu ay taşınma telaşı ev toplama derdiyle çok yoğun geçti yani hiç kafama takacak zamanım olmadı vee büyük ihtimalle hamileyim:dance: yarın kan testi yaptırıcam sonucu yazarım..allah hepinizin gönlüne göre versin ..sizde lütfen kendinizi üzmeyin ,kafanıza takmayın..psikolojilerimiz de etkiliyo biliyosunuz..hepinizi öpüyorum
Tebrik ederim canım hayırlı olsun inş. allah sağ salim meleğini kucağına almmayı nasip etin Rabbim dileyen herkese meleğini göndersin hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,galiba bende hamileyim.reglim 2 gün geçti bugün 2 kez test yaptım ikiside pozitif çıktı.çizgiler çok belirgin değil ama yinede baya belli oluyo..benim bu ay 4. korunmasız ayımdı.3,5 yıllık evliyim çalışmalara ocak ayında başlamıştık..3 ay dır benimde çok moralim bozulmuştu,bu ay taşınma telaşı ev toplama derdiyle çok yoğun geçti yani hiç kafama takacak zamanım olmadı vee büyük ihtimalle hamileyim:dance: yarın kan testi yaptırıcam sonucu yazarım..allah hepinizin gönlüne göre versin ..sizde lütfen kendinizi üzmeyin ,kafanıza takmayın..psikolojilerimiz de etkiliyo biliyosunuz..hepinizi öpüyorum
slm arkadaşlar.. dün adet tarihimdi ama olmadım. cuma günü kan testinde beta hcg 18 di dün 7 olmuş maalesef yine umutlarım başka zamanlara kaldı.. zamanla düşermiş bu değer. tam düştüğünde adet olurum o yüzden yeni tarihimi bilmiyorum..
kıslarrr benimde aslında 26 sıydı bu ay hamiş olamıcam diye listeden sildirmiştim kendimi çünkü 3 kez korunmasız oldu ve ben kasık ağrısından duramayıp dr gittim enfeksiyon kapmıştım ilaç verdi mayısta kulancam die kullanmadım çünkü dr korunmasız olmuşsan istersen kullanma dedi ve neticede kasık ağrılarım geçti 3 gündrde regli tarihim geçiyo hastalanmadım rabbim mucize istiyorum senden dedim bu gidişle sanırım göndercek ayrıca kafayı bu ay olmaz diye takmadım ayyyyyyy hamişmiyim acaba gece uyuyamadım ve buara iyce yoğunum bugün iş görüşmem yarın istanbulda alman konsolostluğunda randevum derken bide bu koşuşturmada süpriz oluyomuş ne güsel olurdu
canım arasıra buraya girip senin durumuna bakıyordum.sonuç inşallah güzel olur.merakla bekliyorum.
DUNYANIN EN SABIRLI ANNE ADAYLARI
****pringles....:CüvCüv:
****sessizdeniz.....:CüvCüv:
******nehır67......:CüvCüv:
****sevo81.......:CüvCüv:
****nisabeyza....:CüvCüv:
*****christian_loubouti ....:CüvCüv:
*****nisa3..........:CüvCüv:
****eslemim7.........:CüvCüv:
****estrlm.........:CüvCüv:
*****realnese........:CüvCüv:
******gulay30...........:CüvCüv:
**********prettybaby.....:CüvCüv:
******ozgunuz.....:CüvCüv:
*****KESTANE....:CüvCüv:
14)abyosun...27..nisan..hihoyyt
15)beril.....18....nisanhihoyyyt
16)sugıbıyım....29.....nisanhihoyyyt
17)srnrc.....29......nisanhihoyyyt demtcim ben kesin hastalancam galba hala bişe gelmedş beklom
18)alaren....31..nisan...hihoyyt
ArADASLAR SADECE ADET TARTIHLERINIZI YAZIN BEN EKLIYORUM
Herşeyde bir hayır vardır üzme kendini sakın allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hamileliğim kesinleşti kızlar 4 haftalık hamişim..:) allah isteyen herkeze sağlıklı,tatlı bebişler versin inşallah...:CüvCüv:
kızlar ben listedeydim bugun test yaptım hamileyimmmmmmm..darısı başına inş.eyup sultanda herkese dua ettim.inş.rabbim hepinize saglıklı evlatlar nasip etsin en en kısa zamanda...
hamileliğim kesinleşti kızlar 4 haftalık hamişim..:) allah isteyen herkeze sağlıklı,tatlı bebişler versin inşallah...:CüvCüv: