- 30 Nisan 2008
- 1.004
- 10
-
- Konu Sahibi YeniBahar27
selam arkadaşlar biz geçen sene nisan ayında çalışmalara başladık 8. ayımızda kimyasal gebelik yaşadım... daha sonra 1 ayda korundum buayda olmazsam eğer benim tedevaiye başlama zamanım gelmiş oluyor değilmi bana bi akıl verin artık tedaviyemi başlıyım biraz daha bekliyimmii
arkadaşım bende korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra kımyasal gebelık yaşadım dedıgın gibi 1 ay korundum ve 4 aydır beklıyorum gebeliği inş. bu ay olur.. dıyecegım o ki kimyasal gebelıkte yumurtanın canlı spermın göstergesi yani bir döllenme olmuş bir sorun yok demektır inş. bence biraz daha bekle derim...hesaba göre 3 aydır gebelık beklıyosun daha erken her an olabilir içini ferah tut. sevgıler
selam arkadaşlar biz geçen sene nisan ayında çalışmalara başladık 8. ayımızda kimyasal gebelik yaşadım... daha sonra 1 ayda korundum buayda olmazsam eğer benim tedevaiye başlama zamanım gelmiş oluyor değilmi bana bi akıl verin artık tedaviyemi başlıyım biraz daha bekliyimmii
canım umudunu hiçbir zaman yitirme ve moralını yuksek tut.biliyorsun herseyın bası moral.bence biraz daha bekle dusunmemeye calıs.olmazsa ozaman tedaviyi düsünürsün.