- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi yenibirhayal
Kuzum ben ateş ölçme yönteminide yapıyordum çatlamanın 5. Günü ateşimde bir düşüş oldu ve onun yerleşme düşüşü olacağını düşündüm ama emin değildim tabiki de. İğneden beri kasık ağrısı ve bel ağrısıda yaşadığım için gebelikten mi yoksa iğne etkisindenmi olduğunu ayırt edemiyordum. Çatlatma iğnesini yaptığım 5. Günden beri gebelik testi yapmaya başladım. (Evde 20 adet testim vardı) iğnenin 9. Günü çizgi zorla gözüküyordu etkisi geçti yani. 10. Günü artık hiç çizgi göremem diye düşünerek test yaptım ama çizgim koyulaşmıştı yinede emin olamadım belki 9. Günkü testim yanlıştır diye. 11. Gün tekrar test yaptım ve daha koyu oldu kan verdim değerim 20 çıktı ama yinede hala emin olamıyordum çünkü iğne dahil 10. Günde öğrenmiş olurdum buda çok erken gibi geliyordu. Bugün tekrar kan verdim ve sonucum 87 çıktı şükürler olsun iğnenin 13. günü bugün. Fikir olması için testlerimide atayım size. Umarım rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder kulaklarınız hemencecik dolar inşallahKız gerçekten mi detay ver en son silik çıkmıştı sanki kaçıncı günde öğrendin belirtilerini paylaşabilirsin artık demek ay çok sevindim yaaaa