• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Tüp Bebek Transferi

Selam 👋🏻

Merkezinizi aradınız mı ?
Bu ay başlıyormu transferiniz
Tatlım benim merkez hiç ara vermedi zaten yumurta toplanınca transfer yapılmadı o ay ilk regl ile gelmem söylendi fakat eşim illa bir ay daha beklemek istedi koronadan dolayı bu ay regl olunca başlayacağız kısmetse

Kızlar bu dediklerim yanlıs anlasılır mu bilmiyorum ama sansınız varsa erteleyin.tedavi ile hamile kaldım sizi en iyi anlayan insanımdur şimdi bir sürü stres yasıyorum bebekler hastalık kaparsa diye doktora gitmek bile sıkıntı.gebelikte erken dönem kapılan virüsün bebeğe etkisi bilinmiyor insan tedavi sürecindeyken biran önce olsun istiyor ama sonra gebelikte hastanede falan yatmanız gerekirse bir sürü risk.hepiniz biran önce sağlıkla bebeğinize kavusun inşallah

canım uzun zamandır birçok merkez maalesef hasta almıyor bu lanet korona yüzünden bugün bahçeci başlamış hasta bakmaya tekrar ama transfer falan yapıyorlar mı bilmiyorum dediğin gibi risklide bir dönem ne yazıkki

Merhaba ,
Mart 24 'te yumurtalarım toplandı fakat sizler gibi benim de corona nedeniyle transferim olamadı. 12 gün sonra regl görduım ve doktorum bir sonraki regl de gel kontrol edelim dedi. Normalde bu ay olmam gereken reglim gecikeli şuan 4 gün oluyor. Eşim kaynaklı bir sorunumuz var ,nedense hamilelikle ilgili bir umudum yok , okadar çok test aldım ki umutlanıp tekrardan almak istemiyorum. hiç bir regl belrtim de yok. Ne bir göğüs ne kasık ne bel. Size sormak istediğim toplamadan sonra kısa sürede gelen regl değil de bir ay sonrasındaki regl de gecikme yaşayanınız oldu mu ? Bu gecikmeler hormon ilaçları kaynaklı olabilir mi bilginiz var mı ?

Merhaba ,
Mart 24 'te yumurtalarım toplandı fakat sizler gibi benim de corona nedeniyle transferim olamadı. 12 gün sonra regl görduım ve doktorum bir sonraki regl de gel kontrol edelim dedi. Normalde bu ay olmam gereken reglim gecikeli şuan 4 gün oluyor. Eşim kaynaklı bir sorunumuz var ,nedense hamilelikle ilgili bir umudum yok , okadar çok test aldım ki umutlanıp tekrardan almak istemiyorum. hiç bir regl belrtim de yok. Ne bir göğüs ne kasık ne bel. Size sormak istediğim toplamadan sonra kısa sürede gelen regl değil de bir ay sonrasındaki regl de gecikme yaşayanınız oldu mu ? Bu gecikmeler hormon ilaçları kaynaklı olabilir mi bilginiz var mı ?
Ben de gecikti 10 gunden fazla. Merak etme. Bence fazla korkuyoruz endisleniyoruz oyuzden geciriyor. Ben transfer oldum 1 hafta once. insaAllah cumartesi haberler alacağim. Icim ferah tutmaya calisiyorum. Hayirlisi hepimize. InsaAllah Allah bize bu sene annelik duygu yaşatacak ve biz de minicik bebislerimiz kocağina alacağiz insaAllah.

Merhaba ,

Benimde gecikmişti, 10 günden uzun bi gecikme olmuştu.

Benim de bu ay hatta bugün transferim olacaktı .
Ama olmadı...
İlacada başlamıştım doktorumda üzüldü ama devlet hazirana kadar transferleri erteleme kararı almış.
2 gün nası sinirden hasta oldum anlatamam size. Daha yeni kendime geldim

Ama olmadı...
İlacada başlamıştım doktorumda üzüldü ama devlet hazirana kadar transferleri erteleme kararı almış.
Ahh canım çok üzüldüm.. bende çok osrar ettim dr ama kabul etmemişti.. anlamıyorum amelytlar bile olurken 15 dakkalık bi işlem olan transfler neden duruluyo..

Ben de gecikti 10 gunden fazla. Merak etme. Bence fazla korkuyoruz endisleniyoruz oyuzden geciriyor. Ben transfer oldum 1 hafta once. insaAllah cumartesi haberler alacağim. Icim ferah tutmaya calisiyorum. Hayirlisi hepimize. InsaAllah Allah bize bu sene annelik duygu yaşatacak ve biz de minicik bebislerimiz kocağina alacağiz insaAllah.
Merhaba aldınız mi sonucu?hadi bize güzel haberler verin

Ama olmadı...
Canım ben de bunu anlamıyorum devlet yasakladıysa hepsinde olmaz mi yasak? Benim merkezim de dahil bazı merkezler nasıl yapıyor transferi🙄🙄

Ama olmadı...
Bende şuan estoferm kullanıyorum 28 inde randevum var ertelenme falan söylemediler inşallah ertelenmez

Kızlar Hadii gözümüz aydın!! Transferler başlamış bayramdan sonra başlıyorlarmış.. inşallah hamiş haberleriyle geliriz artık 🎈

Back