• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Tüp Bebek Transferi

Selam herkese doktordan geliyorum 30 Mayıs transferim hayırlısı ile ama bir sürü iğne ilaç var yine😭progestoren iğne transferden sonra da kullanılıyor mu? Bir tane de jel var antibiyotik var bir de estrofom

Selam herkese doktordan geliyorum 30 Mayıs transferim hayırlısı ile ama bir sürü iğne ilaç var yine😭progestoren iğne transferden sonra da kullanılıyor mu? Bir tane de jel var antibiyotik var bir de estrofom

Benimde ilaçlarım hazır transfer ertelenmeden önce almıştım. Aynısını seninkiyle. Progesteron 20 tane iğne. Sanırım transfer sonrasında da devam edicek.
2 kutu vajinadan jel hergün.
Estrofermide hem transfere kadar günde 3 kez kullanıyosun.
Bugün adet olup estroferme başlıycam umarım adetim gecikmez.

İnşallah gecikmez canım estrofemi günde 6 taneye çıkardı.Senin de sürecini heyecanla takip ediyorum

Benim transferim de senden 3 4 gün sonra.

Evet canım tutunma olursa 3 aya kadar kullanabilirsin. Hayırlı olur inşallah beraber gün sayacagiz herşey güzel olcak🤗

Benim de muhtemel 30 Mayıs ya da 1 Haziran olacak 😊 güzel düşünüp birbirimize dua edelim canlarım💞

Benim de muhtemel 30 Mayıs ya da 1 Haziran olacak 😊 güzel düşünüp birbirimize dua edelim canlarım💞
Vayyy süper beraber birbirimize destek oluruz benden bir gün sonra demek senin de Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin🥰

Merhaba
Ben de tedaviler tekrar başlıyor denilince hemen sıraya girenlerdenim 🙈 geçtiğimiz hafta histereskopi ve rahme çizik atıldı.Haziran ayı reglimi takiben transfere başlayacağız.Çok heyecanlıyım ilk denemmiz olacak çok merak ediyorum 🙏hem umutlu hem nötr hem heyecanlıyım😊çok yakın dönemlerde aynı şeyleri yaşayacağız.Umarım çok güzel haberleri paylaşırız , merakla takip edeceğim sizleri 😊
inşallah canim:))

Kızlar benim nisanda transferim vardı korona yüzünden iptal oldu...
Bugün doktor ile telefonda konuşup randevu aldım çok dolu olduğunu söyledi doktor ve 15 temmuz a randevu verdi.. sinirlerim çok bozuldu yalvara yalvara bir hal oldum yok senden önce arayanlar var dedi.. 800 kişi de sirada bekliyormuş... hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...

Merhaba arkadaşlar aynı durumda bende oldum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derken martta transferim 1 hafta kala iptal oldu okadar ilaç kullandım hepsi çok oldu. Mayıs 6 sında tekrardan arayıp başladıklarını solediler şimdi tekrardan ilaçlara başladım ve yarın son kontrollük var rahim kalınlığı iyiyse ikinci ilaçlara geçip 1 hafta içinde transferim yapılacak.

Kızlar benim nisanda transferim vardı korona yüzünden iptal oldu...
Bugün doktor ile telefonda konuşup randevu aldım çok dolu olduğunu söyledi doktor ve 15 temmuz a randevu verdi.. sinirlerim çok bozuldu yalvara yalvara bir hal oldum yok senden önce arayanlar var dedi.. 800 kişi de sirada bekliyormuş... hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Ahhh canim benim yaa cok uzuldummm :( benimkinin de randevulari doluydu bende ozelden kinustum sen ne zaman istersen gel dedi ben śok.. bende adetim erken geldi ertelenir diye korkuyordum sukur sorub cikmadi ama nedense bu kadar israr ediyorum yaa olmazsa korkusu var suan ;(

Merhaba arkadaşlar aynı durumda bende oldum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derken martta transferim 1 hafta kala iptal oldu okadar ilaç kullandım hepsi çok oldu. Mayıs 6 sında tekrardan arayıp başladıklarını solediler şimdi tekrardan ilaçlara başladım ve yarın son kontrollük var rahim kalınlığı iyiyse ikinci ilaçlara geçip 1 hafta içinde transferim yapılacak.
Sizin hastane erken baslamis masallah :) bizimkinden ben umudu kesmistim bayramdan sonra basliyoruz yazmis.. aman insanda heveste birakmiyolar ki :(

Sizin hastane erken baslamis masallah :) bizimkinden ben umudu kesmistim bayramdan sonra basliyoruz yazmis.. aman insanda heveste birakmiyolar ki :KK43:
BBendededim.baslayinca hemen gitmiştim şöle eylül gibi başlarım sonra etrafımdakiler ne olacağı belli degil.yaptir kurtul dediler haklılar bugün kontrolüm var transfer gününü bakalm belli olacak

BBendededim.baslayinca hemen gitmiştim şöle eylül gibi başlarım sonra etrafımdakiler ne olacağı belli degil.yaptir kurtul dediler haklılar bugün kontrolüm var transfer gününü bakalm belli olacak
Hadii insallah guzel haberlerlengelirsin.. bende bugun kontrolw gittim yeni basladik ilaclari alldim sukur skinti cikmadi.. kovid testi yapilcakmis transfersen once size dr bisi soyledi mi ?

Hadii insallah guzel haberlerlengelirsin.. bende bugun kontrolw gittim yeni basladik ilaclari alldim sukur skinti cikmadi.. kovid testi yapilcakmis transfersen once size dr bisi soyledi mi ?
Yok solemedi canım belki bugün gittiğimde söyleyebilir. Isterse yaparım daha guzel herşey garanti onlar içinde bizim icinde

Back