• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Tüp Bebek Transferi

Kusura bakmayın ama bu yaptığınız bencillikten başka bişey değil! Ne çocuğunuzu ne doktorunuzu nede diğer insanları düşünmüşsünüz. Kendinizle beraber herkesi riske atmışsınız. Belki siz atlatacaksınız ama bir başkasının ölümüne neden olacaksınız bi inat uğruna... Hiç mi takip etmiyorsunuz neler oluyor dünyada... Kusura bakmayın cok sinirlendim. İnş ne size ne bebeğinize bi şey olmaz sağlıklı olarak kucagınıza alın.

Sen pandemi Zamanı genital bölgeni beyazlatmanın derdine düş öyle yorum yapma hakkı bul kendinde

Menekşem sen nasılsın? bebiş nasıl inşallah her şey yolundadır

Menekşem sen nasılsın? bebiş nasıl inşallah her şey yolundadır
Çok iyiyim evde antibiyotik tedavisi ile atlattım eşimde perşembe günü hastaneden taburcu olacak Kısmetse herşey yolunda çok şükür yalnız şu çok bilmiş edalarla ukalaca yorum yapan insanları kınıyorum bencilmişim onca hormonu yüklenip risk almamak aptallık coronadan değilse bile o hormonlardan tehlike altında olduğumuzu bilmiyorlar

Çok iyiyim evde antibiyotik tedavisi ile atlattım eşimde perşembe günü hastaneden taburcu olacak Kısmetse herşey yolunda çok şükür yalnız şu çok bilmiş edalarla ukalaca yorum yapan insanları kınıyorum bencilmişim onca hormonu yüklenip risk almamak aptallık coronadan değilse bile o hormonlardan tehlike altında olduğumuzu bilmiyorlar
Sevindim tekrar çok geçmiş olsun.kimse kimsenin ne yaşadığını ya da mecburiyetlerini bilemez tabii eminim sen de mecbur olmasan risk almak istemezdin. Mesela benim yaşımdan dolayı bekleme lüksüm yok regl olunca başlayacağım yapacak bir şey yok.Kendini de bebişini de üzme çok zahmet verdin biliyorum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰

Sevindim tekrar çok geçmiş olsun.kimse kimsenin ne yaşadığını ya da mecburiyetlerini bilemez tabii eminim sen de mecbur olmasan risk almak istemezdin. Mesela benim yaşımdan dolayı bekleme lüksüm yok regl olunca başlayacağım yapacak bir şey yok.Kendini de bebişini de üzme çok zahmet verdin biliyorum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰
Allah razı olsun
Rabbim sizin de kucağınızı doldursun
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤️

Boşverin herşeye bi cevap verilemez. Transfer oldunuz dimi ? Bebeğin durumu nasıl ?

Boşverin herşeye bi cevap verilemez. Transfer oldunuz dimi ? Bebeğin durumu nasıl ?

Sen pandemi Zamanı genital bölgeni beyazlatmanın derdine düş öyle yorum yapma hakkı bul kendinde
Çok basit bi insan oldugun şu yorumundan belli yazdıklarıma cevap bile verememişsin. Okuduğum konularımı mı takip ediyorsun acık bulmak için.. Ne zaman baktıgımı bile hatırlamıyorum ayrıca senin gibi uygulamaya geçmiyorum ben evimde virüsün geçmesini bekliyorum.Allah bildiğin gibi yapsın seni. Dua etmiştim bide ne biçim insansın sen

Ne kadar bilmişsiniz siz öyle
Kimse ile temas kurmadım özel araçla geldik evimize sanırım siz bu süreçleri yaşamadınız uzaktan ahkam kesmek ne hoş
Temas etmedinizde nerden bulaştı size...Valla hangi açıdan bakarsanız bakın haklıyım ve cevap veremeyince sizin gibi bel altı vurmuyorum

Arkadaşlar yapmayın nolur zaten zor zamanlardan geçiyoruz bizi bizden başka kim anlar.. birbirimize destek için burdayız yaralarımız acılarımız aynı.. hepimizin sınavı evlat.. onlar için nelere katlanıyoruz...
Tedaviler devam ediyor olsaydı bende gidecektim merkeze biliyorum riskli ama yıllardır bekliyorum bebeğimi.. tedaviye 2 hafta kala iptal edildi ve ben korona oldum hastaneye gitmedigim halde is yerinde kapmisim.. tüp bebek icin ben ilaç kullanıyorum..
Ilaç başımı döndürüyor.. midemi bulandırıyor..
Bütün gün uyumak istiyorum...
Kafamda saç kalmadı hormonlardan.. stresten üzüntü den... tam 3. Tedaviye piskolojik olarak hazırlandım iptal oldu...
Hakkımızda hayırlısı inşallah... positif olan arkadaşlar inşallah sağlıkla kucağına alsın.. bizede dua edin lütfen...

Arkadaşlar yapmayın nolur zaten zor zamanlardan geçiyoruz bizi bizden başka kim anlar.. birbirimize destek için burdayız yaralarımız acılarımız aynı.. hepimizin sınavı evlat.. onlar için nelere katlanıyoruz...
Tedaviler devam ediyor olsaydı bende gidecektim merkeze biliyorum riskli ama yıllardır bekliyorum bebeğimi.. tedaviye 2 hafta kala iptal edildi ve ben korona oldum hastaneye gitmedigim halde is yerinde kapmisim.. tüp bebek icin ben ilaç kullanıyorum..
Ilaç başımı döndürüyor.. midemi bulandırıyor..
Bütün gün uyumak istiyorum...
Kafamda saç kalmadı hormonlardan.. stresten üzüntü den... tam 3. Tedaviye piskolojik olarak hazırlandım iptal oldu...
Hakkımızda hayırlısı inşallah... positif olan arkadaşlar inşallah sağlıkla kucağına alsın.. bizede dua edin lütfen...
Yaşamayan bilmiyor işte dökülen gözyaşlarını verilen emeği alınan riskleri
İnşallah siz de bebeğinizi kucağınıza alırsınız dualarım sizinle ❤️

Mayıs ayında transferler başlar mı ? Varmı gelişmeler ?
İnşallah başlar yoksa yalnız kalacağım Sizlerin de olsun hep beraber yaşayalım transfer ve bekleme aşamasını/siz hiç aradınız mı merkezi?Ne zaman başlayacağına dair bir bileği verdiler mi?

İnşallah başlar yoksa yalnız kalacağım Sizlerin de olsun hep beraber yaşayalım transfer ve bekleme aşamasını/siz hiç aradınız mı merkezi?Ne zaman başlayacağına dair bir bileği verdiler mi?

Mayıs ayında başlama ihtimali varmış. Doktorunuzla netleştirirsiniz mayıs ayında dediler. Adet olucam 2 mayıs gibi gidip yalvarıcam artık napıyım .

Mayıs ayında öyle bişi konuşulmuş kontrollu olarak alıncakmış ama bnm dr önce sağlık belki bekleriz kesinleşsin konuşuruz dedi off yaa 🙄

Back