- Konu Sahibi sardunya58
Yaaa cok sevindim sizin kacinci gun embriyosuydu yasiniz kac benim 3.gun 8 hucreli suan 5.gunum birde testi kacinci gun yaptiniz belirtiniz oldumu hicMinik mucizem benimle ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa cok sevindim sizin kacinci gun embriyosuydu yasiniz kac benim 3.gun 8 hucreli suan 5.gunum birde testi kacinci gun yaptiniz belirtiniz oldumu hicMinik mucizem benimle ❤
Canım belirsiz önümüzdeki ay tekrar ara dedi. Baştan başlasam istemezdim de bı tane dondurulmuş kaldı o yüzden istiyordum baştan daha zor çünkü iğne falan oluyosun sürekli hastaneye gitmen lazm zor ben kendim vuramam çünkü doz ayarlaması falan oluyorÜzülme canım hayırlısı de geç ne zamana kadar iptal edilmiş peki?Bizim İstanbul tüp bebek ve Maslak Acıbadem devam ediyor ama birçok merkez iptal etmiş
Evet malesef ben istanbul dışındayım bi cok yer iptal etmiş peki ne zmn başlayacak bi bilgi varmı bununla ilgilicanım sıkma canını üzme kendini bir senin tedavin değil iptal olan sayfalarda hep konusuyorlar bahçeci,istanbul tüp bebek falan hep tedaviler ertelemiş virüs olayından dolayı
Testi 6. Gün mecburen yaptık çünkü eşim ve ben corona pozitifizYaaa cok sevindim sizin kacinci gun embriyosuydu yasiniz kac benim 3.gun 8 hucreli suan 5.gunum birde testi kacinci gun yaptiniz belirtiniz oldumu hic
Yaaaa geçmiş olsun sağlıkla atlatmanızı dilerim.Bebeğini de sağlıkla kucağına almanı dilerim canım.Acaba otelden mi kaptınız?Hastaneden mi?Testi 6. Gün mecburen yaptık çünkü eşim ve ben corona pozitifiz
Aaa cok gecmis olsun rabbim yardimciniz olsun evdemisinizTesti 6. Gün mecburen yaptık çünkü eşim ve ben corona pozitifiz
Senin de transferin olmuş sanırım hayırlı olsun test günün ne zaman?güzel haberler verirsin inşallahAaa cok gecmis olsun rabbim yardimciniz olsun evdemisiniz
Amin ins sali gunu kan verecegimSenin de transferin olmuş sanırım hayırlı olsun test günün ne zaman?güzel haberler verirsin inşallah
Kusura bakmayın ama bu yaptığınız bencillikten başka bişey değil! Ne çocuğunuzu ne doktorunuzu nede diğer insanları düşünmüşsünüz. Kendinizle beraber herkesi riske atmışsınız. Belki siz atlatacaksınız ama bir başkasının ölümüne neden olacaksınız bi inat uğruna... Hiç mi takip etmiyorsunuz neler oluyor dünyada... Kusura bakmayın cok sinirlendim. İnş ne size ne bebeğinize bi şey olmaz sağlıklı olarak kucagınıza alın.Testi 6. Gün mecburen yaptık çünkü eşim ve ben corona pozitifiz
Amin ins sali gunu kan verecegim
Hayir yapmadim korkudan cikmazsa sali gunene kadar perisan olurum sali gununu bekliyorum adet sancisi gibo sancim var ilk gunden beri bazen cok yogin oluyor bazen dayanılacak seviyede.onun disinda belirti yokCanım nasılsın belirti falan var mi?evde test falan yaptın mi?
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin canımHayir yapmadim korkudan cikmazsa sali gunene kadar perisan olurum sali gununu bekliyorum adet sancisi gibo sancim var ilk gunden beri bazen cok yogin oluyor bazen dayanılacak seviyede.onun disinda belirti yok
Kusura bakmayın ama bu yaptığınız bencillikten başka bişey değil! Ne çocuğunuzu ne doktorunuzu nede diğer insanları düşünmüşsünüz. Kendinizle beraber herkesi riske atmışsınız. Belki siz atlatacaksınız ama bir başkasının ölümüne neden olacaksınız bi inat uğruna... Hiç mi takip etmiyorsunuz neler oluyor dünyada... Kusura bakmayın cok sinirlendim. İnş ne size ne bebeğinize bi şey olmaz sağlıklı olarak kucagınıza alın.