• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Tüp Bebek Transferi

Buradan transferlerimizi takip edelimde . Başlayacağı zamanı falan birbirimize haber edelim .

Üzülme canım hayırlısı de geç ne zamana kadar iptal edilmiş peki?Bizim İstanbul tüp bebek ve Maslak Acıbadem devam ediyor ama birçok merkez iptal etmiş
Canım belirsiz önümüzdeki ay tekrar ara dedi. Baştan başlasam istemezdim de bı tane dondurulmuş kaldı o yüzden istiyordum baştan daha zor çünkü iğne falan oluyosun sürekli hastaneye gitmen lazm zor ben kendim vuramam çünkü doz ayarlaması falan oluyor

canım sıkma canını üzme kendini bir senin tedavin değil iptal olan sayfalarda hep konusuyorlar bahçeci,istanbul tüp bebek falan hep tedaviler ertelemiş virüs olayından dolayı

canım sıkma canını üzme kendini bir senin tedavin değil iptal olan sayfalarda hep konusuyorlar bahçeci,istanbul tüp bebek falan hep tedaviler ertelemiş virüs olayından dolayı
Evet malesef ben istanbul dışındayım bi cok yer iptal etmiş peki ne zmn başlayacak bi bilgi varmı bununla ilgili

Testi 6. Gün mecburen yaptık çünkü eşim ve ben corona pozitifiz 😔
Yaaaa geçmiş olsun sağlıkla atlatmanızı dilerim.Bebeğini de sağlıkla kucağına almanı dilerim canım.Acaba otelden mi kaptınız?Hastaneden mi?

Testi 6. Gün mecburen yaptık çünkü eşim ve ben corona pozitifiz 😔
Kusura bakmayın ama bu yaptığınız bencillikten başka bişey değil! Ne çocuğunuzu ne doktorunuzu nede diğer insanları düşünmüşsünüz. Kendinizle beraber herkesi riske atmışsınız. Belki siz atlatacaksınız ama bir başkasının ölümüne neden olacaksınız bi inat uğruna... Hiç mi takip etmiyorsunuz neler oluyor dünyada... Kusura bakmayın cok sinirlendim. İnş ne size ne bebeğinize bi şey olmaz sağlıklı olarak kucagınıza alın.

Nereden kaptılar acaba koronayı oda önemli 🤦🏼‍♀️ Demekki tedavilerimiz iptal edilmekte doğru karar alınmış

Hayir yapmadim korkudan cikmazsa sali gunene kadar perisan olurum sali gununu bekliyorum adet sancisi gibo sancim var ilk gunden beri bazen cok yogin oluyor bazen dayanılacak seviyede.onun disinda belirti yok
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin canım

Kusura bakmayın ama bu yaptığınız bencillikten başka bişey değil! Ne çocuğunuzu ne doktorunuzu nede diğer insanları düşünmüşsünüz. Kendinizle beraber herkesi riske atmışsınız. Belki siz atlatacaksınız ama bir başkasının ölümüne neden olacaksınız bi inat uğruna... Hiç mi takip etmiyorsunuz neler oluyor dünyada... Kusura bakmayın cok sinirlendim. İnş ne size ne bebeğinize bi şey olmaz sağlıklı olarak kucagınıza alın.

Ne kadar bilmişsiniz siz öyle
Kimse ile temas kurmadım özel araçla geldik evimize sanırım siz bu süreçleri yaşamadınız uzaktan ahkam kesmek ne hoş

Back