• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Tüp Bebek Transferi

Canım ya yaşın gençse hiç takma daha iyi olur bu ortamın ne olacağı belli değil.Ben de mecburen başlıyorum yaşım geçiyor 🙁🙁her şeyi yazarım sen hiç merak etme😊😊
32 yaşındaym cnm,bende. dezavantajım devlette yptırıo olmam işte. bakalm kısmet. iyi haberlerini alalkm. inş ikiz olur :)

32 yaşındaym cnm,bende. dezavantajım devlette yptırıo olmam işte. bakalm kısmet. iyi haberlerini alalkm. inş ikiz olur :)
Tam da bu noktada kararsızım işte bir Kızım var zaten şükür Rabbim sizlere de nasip etsin herkesten uzaktayım ve Kızımı büyütürken çok zorlandım iş hayatı derken çocuk arada perişan oldu o yüzden yıllardır cesaret edememiştik.Açıkçası tek embriyo koydurmayı düşünüyorum bakmam çor çünkü kimse de gelip bakmaz sizin fikriniz ne acaba hata mi yapıyorum çift koyarsak şansım yüksek olur ama bazen okuyorum o ikizler de kendi içinde bölünebiliyor üç oluyor falan bende hem panik atak var hem de kaygı bozukluğu doğurana kadar kendimi çok hırpalarım yok erken doğdu yok küveze girdi çok takarım kafama ne yapacağımı bilemiyorum yaşım da geçti zaten 30 lu yaşlarda olsam o kadar endişelenmezdim ama Yetememekten korkuyorum açıkçası kafam çok karışık Rabbim hayırlısını nasip etsin hep böyle çıktım yola

Tam da bu noktada kararsızım işte bir Kızım var zaten şükür Rabbim sizlere de nasip etsin herkesten uzaktayım ve Kızımı büyütürken çok zorlandım iş hayatı derken çocuk arada perişan oldu o yüzden yıllardır cesaret edememiştik.Açıkçası tek embriyo koydurmayı düşünüyorum bakmam çor çünkü kimse de gelip bakmaz sizin fikriniz ne acaba hata mi yapıyorum çift koyarsak şansım yüksek olur ama bazen okuyorum o ikizler de kendi içinde bölünebiliyor üç oluyor falan bende hem panik atak var hem de kaygı bozukluğu doğurana kadar kendimi çok hırpalarım yok erken doğdu yok küveze girdi çok takarım kafama ne yapacağımı bilemiyorum yaşım da geçti zaten 30 lu yaşlarda olsam o kadar endişelenmezdim ama Yetememekten korkuyorum açıkçası kafam çok karışık Rabbim hayırlısını nasip etsin hep böyle çıktım yola
ben olsam riske atmak istemezdim çift transfer ettirirdim. zaten hepsini aynı kalite koymuyorlar . ben biraz daha garanticiyim. şansm olsa iki derim . ama devlet hastaneleri tek transfer edıyorlar. allah yetrkı versin bii yolu bulunur. bakılır çocukşar

Kızlar ben memorialde tedavi oluyorum transferler iptal olmuş çok üzülüyorum 😔
Üzülme canım hayırlısı de geç ne zamana kadar iptal edilmiş peki?Bizim İstanbul tüp bebek ve Maslak Acıbadem devam ediyor ama birçok merkez iptal etmiş

Doktorum ısrarla iptal etmek istesede dinlemedim bulunduğum ilden 1200km uzakta ki hastaneme ulaştım (tabii uçak bir iptal oldu tekrar bilet düzenlendi) 1 nisan önce hastaneye yakın otele yerleştim 2 nisan korka korka transferim oldu doktorum yanıma yaklaşmadı adeta transferimin 1 günü otelde dinlenirken 14 Büyükşehir’inde giriş çıkışları kapandı uçak biletimiz iptal oldu hahhh dedik kaldık burda ağladım üzüldüm neyse özel izin özel araç kiralama derken yollara döküldük araçla İstanbul’ havalimanına 18 saat yolculuk yaptık her çevirme noktasında terli terli camları açıp ateşimizi ölçtürdük velhasıl hasta olduk bu defa da acaba hastanede otelde coronaya mı yakalandık diye evham yaptık neyse ki corona değiliz ama transferin 2. Gününden beri şiddetli öksürüyorum sanırım bu formun nisan ayında en talihsiz transferi olan kişisi benim 😕
Hakkımızda hayırlısı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tatlım selam test günün yaklaştı sanırım durum nedir?Bize güzel haberler ver lütfen

Ben regl oldum salı gününe randevu aldım kısmetse transfer hazırlıklarına başlıyoruz

Minik mucizem benimle ❤️

Eklentiler

• 8BE65019-4497-4C61-9389-5674D1F000D7.jpeg
    8BE65019-4497-4C61-9389-5674D1F000D7.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 46
Benim canım çok sıkıldı eşimin baskılarına dayanamayıp bugünkü randevuyu bir ay sonraya erteledik 😭😭iki aldır bir türlü transfer yaptıramadık

Benim canım çok sıkıldı eşimin baskılarına dayanamayıp bugünkü randevuyu bir ay sonraya erteledik 😭😭iki aldır bir türlü transfer yaptıramadık

Her şerde bir hayır muhakkak vardır üzme kendini...
Belki bu ay tedavi olsaydık bebeğimizin günü gelmediği için negatif olacaktı ve daha çok üzülecektik.. benimde 2 hafta kala iptal oldu ve içimden dedimki ISSIZZ seni negatiften koruyor allah çünkü henüz gelmedi demekki bebegimin olacağı vakit...
2 negatifim var zaten bu 3. Tedavi ve ekim de başladık tedaviye tam transfere az kaldı derken iptal oldu.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...

Her şerde bir hayır muhakkak vardır üzme kendini...
Belki bu ay tedavi olsaydık bebeğimizin günü gelmediği için negatif olacaktı ve daha çok üzülecektik.. benimde 2 hafta kala iptal oldu ve içimden dedimki ISSIZZ seni negatiften koruyor allah çünkü henüz gelmedi demekki bebegimin olacağı vakit...
2 negatifim var zaten bu 3. Tedavi ve ekim de başladık tedaviye tam transfere az kaldı derken iptal oldu.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
İnşallah canım pekiyi şişenin merkez ne zaman transfer yapacağı hakkında bir bilgi verdi mi?

Ya neden iptal ettin 😕 üzüldüm . Benim merkezim tedaviye devam etse hiç iptal ettirmezdim. Ama hayırlısı vardır sende benim gibi bekle bakalım daha güzel gelsin sonuçlarımız 🙂

İnşallah canım pekiyi şişenin merkez ne zaman transfer yapacağı hakkında bir bilgi verdi mi?

Hayır canım siteden takip edin tekrar tedaviler başladığı zaman.. arayıp randevu alın dedi sekreter.. bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Size yeni randevu verdiler mi?

Ya neden iptal ettin 😕 üzüldüm . Benim merkezim tedaviye devam etse hiç iptal ettirmezdim. Ama hayırlısı vardır sende benim gibi bekle bakalım daha güzel gelsin sonuçlarımız 🙂
Canım eşimle tartıştık bayaa hem kendini hem tutarsa bebeği riske atacaksın dedi sinirlerimi bozdu bir ay bekle bakalım ne olacak falan dedi ben de hiç istemiyordum hayırlısı artık

Hayır canım siteden takip edin tekrar tedaviler başladığı zaman.. arayıp randevu alın dedi sekreter.. bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Size yeni randevu verdiler mi?
Canım regl olunca ilk gün arayın dediler

Back