- 26 Eylül 2024
- 467
- 144
- 18
- 27
- Konu Sahibi Biranneadayi2024
-
Bende 2.kullanimdayim hem klomen hem letu verdi doktorum. Yumurtalarim 30 ve 17 mm olmuştu bir hafta önceSelamlar,
16 Nisanda ilk kez klomene başlayacağım reglinin 5. Günü, doktor çatlatma iğnesi vermeyeceğini yumurtayı takip edeceğini söyledi. Ekimden beri bebek deniyoruz pcos var.
Bu ay klomeni kullanmaya baslayan ya da baslayacaklar varsa birlikte sohbet edelim bu süreçte destek olalım diye konu acmak istedim
Ayrıca sureci deneyimlemis ve guzel sonuc alanlar varsa motivasyon icin hikayelerini paylasabilir
Umarım hepimiz güzel haberler aliriz Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBende 2.kullanimdayim hem klomen hem letu verdi doktorum. Yumurtalarim 30 ve 17 mm olmuştu bir hafta önce
Canım durumumuz çok benzer bende donstinex kullandım prolaktin düştü bu ay şimdi de klomene başladık ilaç bitiminde çağırdımı seni beni çağırmadı 1 ay sonra gel gebelik oluşmazsa dedi beş günlük bir ilaç sabah akşam içilecek ama çoğu arkadaş doktorun kontrolünde olması gerek diyo çatlatma iğnesi gerekebilirmiş sana ne dedi doktorunSelamlar,
16 Nisanda ilk kez klomene başlayacağım reglinin 5. Günü, doktor çatlatma iğnesi vermeyeceğini yumurtayı takip edeceğini söyledi. Ekimden beri bebek deniyoruz pcos var.
Bu ay klomeni kullanmaya baslayan ya da baslayacaklar varsa birlikte sohbet edelim bu süreçte destek olalım diye konu acmak istedim
Ayrıca sureci deneyimlemis ve guzel sonuc alanlar varsa motivasyon icin hikayelerini paylasabilir
Umarım hepimiz güzel haberler aliriz Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin
Ben daha baslamadim Çarşamba baslayacagim Allah'ın izniyle. Ama bana ilaci bes gun gunde bir kere kullan dedi pazar bitecek sonraki Çarşamba gel yumurtayi takip edecegiz dedi. Uc ay deneme yapacagiz boyle olmazsa gebelik hsg cekilir dedi. Catlatma ignesi kullanmiyorum ben tedavilerimde klomenin catlatma ozelligi var dedi. Yumurta takibi için en azindan cagirmasi gerekirdi bence seni niye takip etmek istemedi acaba. Pcos vs yan rahatsizligin var mi?Canım durumumuz çok benzer bende donstinex kullandım prolaktin düştü bu ay şimdi de klomene başladık ilaç bitiminde çağırdımı seni beni çağırmadı 1 ay sonra gel gebelik oluşmazsa dedi beş günlük bir ilaç sabah akşam içilecek ama çoğu arkadaş doktorun kontrolünde olması gerek diyo çatlatma iğnesi gerekebilirmiş sana ne dedi doktorun
Hayır canm bi rahatsızlığım yok çok şükür bende sabah akşam bi tane içiyorum toplamda beş gün sürecek regln gecikince gel dedi bende anlamadım takip vs etmiyo acaba bu ilaç yumurtlamayıda öne çeker mi ?Ben daha baslamadim Çarşamba baslayacagim Allah'ın izniyle. Ama bana ilaci bes gun gunde bir kere kullan dedi pazar bitecek sonraki Çarşamba gel yumurtayi takip edecegiz dedi. Uc ay deneme yapacagiz boyle olmazsa gebelik hsg cekilir dedi. Catlatma ignesi kullanmiyorum ben tedavilerimde klomenin catlatma ozelligi var dedi. Yumurta takibi için en azindan cagirmasi gerekirdi bence seni niye takip etmek istemedi acaba. Pcos vs yan rahatsizligin var mi?
Bence ceker sen ovulasyon testiyle takip et yine de, ben edicem. Benim pcos oldugu icin gec yumurtlama oluyo gecen ay 20. Gunde gordum 42 gunde regli oldum. Bakalim one cekecekmiHayır canm bi rahatsızlığım yok çok şükür bende sabah akşam bi tane içiyorum toplamda beş gün sürecek regln gecikince gel dedi bende anlamadım takip vs etmiyo acaba bu ilaç yumurtlamayıda öne çeker mi ?
Ovulasyon testi kullanmıyorum canm bakalım hayırlısı yaBence ceker sen ovulasyon testiyle takip et yine de, ben edicem. Benim pcos oldugu icin gec yumurtlama oluyo gecen ay 20. Gunde gordum 42 gunde regli oldum. Bakalim one cekecekmi
Selamlar,
MaşallahBende kullandkm bu ay 5 gün klomen daha ilk defa bende hem pcos hem yumurta tembelliği var ama dün klomenin 8.gunj yani kontrole gittiğimde doktor yumurtaların fazlasıyla gelişmiş sağda üç tane büyümüş yumurta var çatlatma iğnesine gerek yok çoklu gebelik bile olabilir dedi ve 3 gün üst üste ilişki ondan sonra 1 hafta gün aşırı ilişki söyledi ondan sonrada 20. Gün kan testi ver dedi
Dun ile birlikte 20.gun dedi benim adetler düzensiz her zaman ve ben bu süreçte yumurta kalitesi için çörek otu yağı kullandım hem içtim hem göbek deliğine damlattim hemde karnıma masaj yaptım onunla bol bol havuç yiyebilirsin mesela çok işe yariyor bı dene derimMaşallahdarisi basima, bende de pcos var yumurta bol oluyor ama buyumuyormus kucuk catliyor belki bu ilac fayda saglar. Guzel haberler aliriz inşallah dongunun 28. Gununde kan ver dedi dimi
Denerim tesekkur ederim :)Dun ile birlikte 20.gun dedi benim adetler düzensiz her zaman ve ben bu süreçte yumurta kalitesi için çörek otu yağı kullandım hem içtim hem göbek deliğine damlattim hemde karnıma masaj yaptım onunla bol bol havuç yiyebilirsin mesela çok işe yariyor bı dene derim
Rica ederim ne demek umarım bu ay hepimiz hayırlı haberler alırızDenerim tesekkur ederim :)
Kızlar klomende 2. Günüm çok hafif kasık ağrım var, klomen yapar mı?
Merhaba ben ilk kez klomen kullandım adetin ikinci günü başlayıp günde bir tane içtim yumurta kontrolüne bugün mü gitmem gere Beklemem mi gerekiyor biliyor musunuz acaba? Endişe ettim kafam karıştıBende 2.kullanimdayim hem klomen hem letu verdi doktorum. Yumurtalarim 30 ve 17 mm olmuştu bir hafta önce
Başka neler yaptınız takviye olarakDun ile birlikte 20.gun dedi benim adetler düzensiz her zaman ve ben bu süreçte yumurta kalitesi için çörek otu yağı kullandım hem içtim hem göbek deliğine damlattim hemde karnıma masaj yaptım onunla bol bol havuç yiyebilirsin mesela çok işe yariyor bı dene derim
Doktorum sitolart vermişti yumurta kalitesi için bı kutu onu kullandım 2 gün öncede pharmasupra life başladımBaşka neler yaptınız takviye olarak
Merhaba ben ilk kez klomen kullandım adetin ikinci günü başlayıp günde bir tane içtim yumurta kontrolüne bugün mü gitmem gere Beklemem mi gerekiyor biliyor musunuz acaba? Endişe ettim kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?