Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 14. gun gösteriyor uygulama genelde ama 9. Gun catladi gecen ay bu ay halen catlama göremedim testte ikinci ayim benimde. Rabbim herseyin hayırlısı versin evladında
aynen canıöm valla ben reglımden 23. gün gördum ilkkez yapıyorum hatta 15 gun hep sılık çıktı moralım çok bozulmuştu dun pik oldu bugunde çatlamış şukur az önce test yaptım değerlendırecem bakalım :d

Biz eşimle bu ay niyetlendik ama benim aylik igne olduğu için ayın 25 etkisi geçecek ve doğal olaraka olursa bike mayısta olacak. Ama sanki bu ay hamile kalmışım gibi hissediyorum. Rüyamda da iki kez pozitif test gördüm. Bu ay olursa çok şaşırırım ama çok da sevinirim.
İnşallah cnm bende bu Mart ayında ne görmedim ki iki defa erkek bebek gördüm ama bilinç altımız bize oyun oynuyor maalesef inş gebesindir cnm 🤲🤲

aynen canıöm valla ben reglımden 23. gün gördum ilkkez yapıyorum hatta 15 gun hep sılık çıktı moralım çok bozulmuştu dun pik oldu bugunde çatlamış şukur az önce test yaptım değerlendırecem bakalım :d
Erken olmus iyi bari bende dort gundur bekliyorum simdi test uaptim bekliyorum. Bugunu ve yarini iyi degerlendir

Biz eşimle bu ay niyetlendik ama benim aylik igne olduğu için ayın 25 etkisi geçecek ve doğal olaraka olursa bike mayısta olacak. Ama sanki bu ay hamile kalmışım gibi hissediyorum. Rüyamda da iki kez pozitif test gördüm. Bu ay olursa çok şaşırırım ama çok da sevinirim.
Ahh su ruyalar 😅 ben anne olmayi birak doğum yaptigimi bile gordum bu psikoloji neler neler gosteriyor ruya aleminde hatta bi ara film tadinda sacma sapan seyler görüyordum 😆 denem o ki rahat birakinbkendinizi stres yapmayın insallah guzel sonuc alirsiniz

Kizlarr sanırım catlama oldu 4gundur bekliyorum tam emin degilim renginden yarjn tekrarlayacagim ama bugunu de degerlendiririm.
BlueDesertRain BlueDesertRain

Dunki testi de atacagim farka bakin zemini parke olan dün ki test

Eklentiler

• 20200403_142446.jpg
    20200403_142446.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 20200403_142316.jpg
    20200403_142316.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 32
Kizlarr sanırım catlama oldu 4gundur bekliyorum tam emin degilim renginden yarjn tekrarlayacagim ama bugunu de degerlendiririm.
BlueDesertRain BlueDesertRain

Dunki testi de atacagim farka bakin zemini parke olan dün ki test
Ben çok anlamıyorum ilk defa bu ay deneyeceğim bu testleri ama olduklarımdan anladığım kadarıyla çatlamış gibi gözüküyor. Bir de çatlama öncesi değerlendiriliyor mu yoksa bu silik görüntü oluştuğunda mı değerlendiriliyor.

Ben çok anlamıyorum ilk defa bu ay deneyeceğim bu testleri ama olduklarımdan anladığım kadarıyla çatlamış gibi gözüküyor. Bir de çatlama öncesi değerlendiriliyor mu yoksa bu silik görüntü oluştuğunda mı değerlendiriliyor.
Canm yumurtlama da koyu cizgiyi gordugunde degerlendir. Catlama oldugu gun ve onun ertesi iki gunu degerlendir ne olur ne olmaz

Kızlar şimdi doktora sordum âdetten iki gün sonra yumurtlama gördüm dedim evet yumurta var dedi ama geçen aydan kalan yumurta olduğu için kistiktir dedi ve bir işe yaramaz dedi tabi her zaman mucize var dedi ama bence olmayacak bu ay

Senin testin farklı biraz canım anlamadım hangisi t çizgisi hangisi c çizgisi. Her türlü değerlendirecez zaten yani ben öyle yapacam 🤭
Ucgen kisim t cizgisi canm. Turkiyede degilim burdakiler degisik canm.
Zaten ayda bir olan seyi degerlendirmezsek napariz 🤣

Kızlar şimdi doktora sordum âdetten iki gün sonra yumurtlama gördüm dedim evet yumurta var dedi ama geçen aydan kalan yumurta olduğu için kistiktir dedi ve bir işe yaramaz dedi tabi her zaman mucize var dedi ama bence olmayacak bu ay
Adettwn iki gun snra gördüysen teste devam etseydin belki ikinci yumurtlama olurdu canm oluyo bazi kadinlarda. Ikiz olayo da burdan geliyo zaten iki defa yumurtlayinca bide degerlendirince oyle oluyo

merhaba kızlar,
bende bu ay ovulasyınla takıp yaptık dün pik oldu bugün çatlama bakalım değerlendırıyorum. 5 aydır denıyoruz bende yada eşimde bir sorun yok dedı gıtıiğim doktorlar ama geçenlerde bırıne danıştım hareketlılık az demişti kı yüzde 15 lerde bıraz hevesim kırıldı ama umut rabbımden kesılmez inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz.
Çakşır kökü suyu içir eşine sabahları aç karnına bana dua edersin aktarlar da bulursun

Galiba ben adet olucam ya :KK43: ağzımda kuruluk olur adetim yaklaşınca yine var ağzımın tadının bozulması lazımdııııığğ 😢😢

X