- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun inşallah herkese nasip etsin rabbimKizlarrrr cok tesekkur ederim tez zamanda burdaki kadinlar klubundeki tum hamilelik isteyen kadinlara nasip olsunnnn
Bence test yapma zamanın gelmiş bi test yap dermHos bulduk Eskiden 28 günde bir oluyordu. Kasım ayında düşük yaptım. Dusukten sonra düzensizleşti hâlâ düzene girmedi. Ortalama 32 güne çıktı. Ben de 32.gününe göre hesapladım. Dün 32.günüydü
Rabbim ol derse oluverir inşAllah ol demiştir ve hamilesindir hepimize nasip olsun inşAllahmerhaba kızlar, adetime 6 7 gün var,kasık bölgemde değişik bi gerilme var,sağ tarafta da çok nadir bi sancı oluyor. çok su içtiğimden midir bilmiyorum ama sürekli tuvalete gidiyorum. göğüs ağrım yok ama göğüslerimin üzerinde kalın mor damarlar belirdi. bu aydan hiç umudum yok aslında,klomene başlayacaktım virüsten dolayı gidemedim. klomenle hamile kalamadım klomensiz hiç ihtimal yok gibi geliyor. inşallah hepimiz bebilerimize kavuşuruz. çok zor bişey gerçekten her ay umutlarla başlayıp hüsrana uğramak
Evet silikleşmeye başladıysa koyulaşmıştır valla ben bu ay adetim bittikten hemen sonra başladım çünkü yumurtlama günü değişebiliyorMerhabalar Bat 16 Nisan bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ancak sanırım kaçırdım daha koyu olucak diye beklerken silikleşmeye başladı hayırlısı
Neler yaptım ne uğraşlar buldum kafamdan atamıyorum insanların sivri dilinden yorulmaya başladım eltilerimle bi problemim yok ama laf sokuyorlar ya kaynar suyu al başından dök diyor şeytanBenim esimde diyor aklindan cikar diye o kadar haklisin ki o kadar dogru ki yazdiklarin
Ay gerçekten hem kafana takarsan olmaz diyip de soranlardan bana da gına geldi. Hep ilk istediği ayda hamile kalanlar aklına getirme diyorlar.Neler yaptım ne uğraşlar buldum kafamdan atamıyorum insanların sivri dilinden yorulmaya başladım eltilerimle bi problemim yok ama laf sokuyorlar ya kaynar suyu al başından dök diyor şeytan
İşte canım adetin bittiği gün başladım geç başlamadım ama çizgi daha koyu olmalı diye değerlendirmedim o yüzden kaçırdım dedim fotoraf da da görüyorsun beşinci gün koyu ama ben daha koyu olacak sanmıştım sanırım kaçırdım yumurtlamayi Nisan a artıkEvet silikleşmeye başladıysa koyulaşmıştır valla ben bu ay adetim bittikten hemen sonra başladım çünkü yumurtlama günü değişebiliyor
bu su icmeyle alakali cnmGebeliğini yeni öğrenen güzel anneler tuvalet ihtiyacınız sık oluyo muuu?
Hımm iyi bari bende bi değişiklik yokta ondan sordum teşekkür ederimbu su icmeyle alakali cnm
Su.iceeesen cikarsin icmezsen cikmaSin :)
benilkaylar degisklik olacağına pekinanmiyrum buyuk belirti olmazHımm iyi bari bende bi değişiklik yokta ondan sordum teşekkür ederim
amin canım inşallah tüm isteyen emek verenlere nasip etsin AllahımRabbim ol derse oluverir inşAllah ol demiştir ve hamilesindir hepimize nasip olsun inşAllah
Benide ekleee :)Marttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
@Duty bat 18nisan
@Missyloves bat 18nisan
@Annelika bat 5nisan
@Ahsen555 bat 9nisan
@NarinCeylan bat 12nisan
@Uzmankezban bat 13nisan
@sadehayatt06 bat 25nisan
N Nnuurrr bat 6nisan
@eczhnm bat 8 nisan
@Balkupumm bat 17 nisan
@_Lila bat 21 nisan
@Jamie35 bat 24nisan
@Mmmmmerveeeee bat 22nisan
@blue eyes girl bat 1nisan
@Esmeresm bat 23nisan
@hayathey bat 25nisan
@Sevda Masal bat 21nisan
@Rabia islam bat 19 nisan
@sakuraa bat 25nisan
@Gulcan2904 bat 9 nisan
@2 kiz annesi bat 9 nisan
@almestin94 bat 19 nisan
@meltemm34 bat 18 nisan
yazasimvar bat 19nisan
@arzu123 bat 16nisan
@Ipek8006 bat 27nisan
@aselce bat 18.nisan
@Minanur18 bat 25nisan
@kizinbiri9 bat 9nisan
@Hanimhanmck bat 29nisan
@Bahara giderken bat 1mayıs
@moonandstar bat 30nisan
@Matematikhocasi bat 29nisan
@jetese bat 14nisan
@Elikan bat 14nisan
Ben de yazmıştım ama yazılmayınca bişey demedim artık 12 nisandı benimkiKızlar adimi etiketleyip bat tarihinizi yazarsaniz seviniirm yoksa gormuyorum
Ben yeni katıldım canm size nisan grubuna :) son adet 23 tarih bu ay adetim 18 19u olmam lazimKızlar adimi etiketleyip bat tarihinizi yazarsaniz seviniirm yoksa gormuyorum
Keşke degerlendirseymissiniz. Benimde bu koyulukta oluyor 2 3 aydır kullanıyorum testi. Hiç çok koyu görmedim ama boşta geçmedim. Hatta ben çikolata kistime bağlamıştım acaba ondan mi ki diyeİşte canım adetin bittiği gün başladım geç başlamadım ama çizgi daha koyu olmalı diye değerlendirmedim o yüzden kaçırdım dedim fotoraf da da görüyorsun beşinci gün koyu ama ben daha koyu olacak sanmıştım sanırım kaçırdım yumurtlamayi Nisan a artık