Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bu formu ilk kez bugün gördüm.
Bat, pik nelerin kısaltılması baya yabancı kaldım.
Bizde gebelik düşünüyoruz. Martın 13 ünde adet oldum ama kafam inanılmaz karışık.:110:
Merhaba ☺
Beklenen adet tarihi (Bat)
Son adet tarihi (sat)
Ovulasyon testinde yumurtlama ve catlama gorunce de pik olmus oluyo.
Bende bilmiyordum ilk zamanlar herkes gibi yalniz degilsin bu konuda merak etme :KK66:
Hosgeldin bu arada :KK37:

Canım öncelikle hayırlı olsun 🙏🏼 Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 Bende bu ay ilk defa bir gebenin günlüğü sayfasından aldım benimde 24 martta çatladı senin çatlamadan kaç gün sonra böyle çıktı
Çok teşekkür ederimmn ☺️🥰❤️
Bugün çatlamadan sonraki 13. Günüm

Adet olmadan önce neler oluyorsam sekmeden hepsi oldu 😅 minik karın batmaları, omurgam ve belimde ufak anlık ağırlar, sivilce, 1 hafta kala ğöğüs batmaları. Şuan hala devam ediyor hatta karnım aşağı aşağı çekiyor aynı adetim geliyormuşta sökülüyormuş gibi
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü bugün 😊 hayırlı olsun bu arada

Ya herkesin heyecanlı bekleyiş mesajlarını okuyunca çok duygusallaşıyorum ☺️ Ben daha adetin 3. Günündeyim ve dün gitmem gereken doktora gidemedim tahlili mi de yaptıramadım eşim izin vermedi. İstanbul da virüsün yaygın olmasından dolayı 🙄 o yüzden bir karar aldık eşimin köyüne gidicez aydın a, orada 12 kişilik bir vaka varmış il genelinde ve vefat eden bile yok. Eğer imkan olursa orada gidicem doktora. Ovülasyon testlerim de geldi bugün hiç olmazsa onları kullanıcam artık 🤷🏻‍♀️

Bende öyleyim korkuyorum hala daha korkuyorum acaba gelir mi diye ama dedim ya hissiyattan kurtulamadım negatifse de ha 4 gün önce ha 4 gün sonra dedim 🤷🏻‍♀️
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşaAllah bize de dua et bende iki gün sonra güzel haberi vermek istiyorumm belirti olarak tek akıntım yok yani geri kalan hepsi hafif şekilde mevcut hatta adetime yakın baş ağrım olurdu bunda yok buda bi Ümit bakalım

merhaba kızlar,
bende bu ay ovulasyınla takıp yaptık dün pik oldu bugün çatlama bakalım değerlendırıyorum. 5 aydır denıyoruz bende yada eşimde bir sorun yok dedı gıtıiğim doktorlar ama geçenlerde bırıne danıştım hareketlılık az demişti kı yüzde 15 lerde bıraz hevesim kırıldı ama umut rabbımden kesılmez inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz.

Pco varsa kesinlikle ovulasyom testi yapmalisin
uygulamalar yanıltıyor kesınlıkle ovu testu al. bak ben 4 ayı heba ettım. bana doktorun söylediği hiçbir gun yumurtam olmamımıştır emınım şubatta ultrasonla takıp yaptırdım başka bır doktordan bana dedıkı yumurtlaman geç oluyor 19, gunu dedi bu ay 19.gunude olmadı testle dün yakaladım canım. o yüzden benım gıbı adetın düzensizise al testi öyle takıp et. bakalım bu ay daha ılkkez çok umutlu değilm ama böyle denıyecem rabbım hayırlısı ile naisp etsın

Kızlar sizce çatlamış mi yoksa hâlâ pik durumunda mi?
20200403_145233.jpg

uygulamalar yanıltıyor kesınlıkle ovu testu al. bak ben 4 ayı heba ettım. bana doktorun söylediği hiçbir gun yumurtam olmamımıştır emınım şubatta ultrasonla takıp yaptırdım başka bır doktordan bana dedıkı yumurtlaman geç oluyor 19, gunu dedi bu ay 19.gunude olmadı testle dün yakaladım canım. o yüzden benım gıbı adetın düzensizise al testi öyle takıp et. bakalım bu ay daha ılkkez çok umutlu değilm ama böyle denıyecem rabbım hayırlısı ile naisp etsın
Benimde 14. gun gösteriyor uygulama genelde ama 9. Gun catladi gecen ay bu ay halen catlama göremedim testte ikinci ayim benimde. Rabbim herseyin hayırlısı versin evladında

X