Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selammmmm m.. bende varım ama planladığımdan değil sadece olursa coğğğğ mutlu olurum 😅😅😅
Hadi baaalım 🥳🥳
Biz eşimle bu ay niyetlendik ama benim aylik igne olduğu için ayın 25 etkisi geçecek ve doğal olaraka olursa bike mayısta olacak. Ama sanki bu ay hamile kalmışım gibi hissediyorum. Rüyamda da iki kez pozitif test gördüm. Bu ay olursa çok şaşırırım ama çok da sevinirim.

Gerçekten mi bende de hemen hemen bu belirtiler var hatta adetime de iki gün kaldı ama yapmaktan korkuyorum maalesef illa geçecek diyorum gün olarak sonra üzülüyorum çünkü hatta ben de rüya gördüm ama hayırlara çıksın dedim sabırla bekliyorum bakalım 🤦🏻‍♀️
Bende öyleyim korkuyorum hala daha korkuyorum acaba gelir mi diye ama dedim ya hissiyattan kurtulamadım negatifse de ha 4 gün önce ha 4 gün sonra dedim 🤷🏻‍♀️

Ovulasyon testinizde hangi gün pik oldu acaba? Pikten kaç gün sonra testte çıktı onu merak ettim de
Canım ovülasyon testlerim şu şekilde
Adet bitiminden sonra hemen başladım 5. Günü pik 6. Günü çatlama gördüm. Adet döngüm 28-29 gün

Eklentiler

• A8253DB2-62E1-432F-9353-D3677BCCDB32.jpeg
    A8253DB2-62E1-432F-9353-D3677BCCDB32.jpeg
    134,6 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba bu formu ilk kez bugün gördüm.
Bat, pik nelerin kısaltılması baya yabancı kaldım.
Bizde gebelik düşünüyoruz. Martın 13 ünde adet oldum ama kafam inanılmaz karışık.:110:
Sat Son Adet Tarihi
Bat Beklenen Adet Tarihi
Pik Ovülasyan testlerinde T çizgisinin C kadar koyu veya daha koyu yakalandığı yani yumurtlamanın olduğu gün demek ☺🥰

Döngülerin kaç günde bir oluyor canım?

Canım ovülasyon testlerim şu şekilde
Adet bitiminden sonra hemen başladım 5. Günü pik 6. Günü çatlama gördüm. Adet döngüm 28-29 gün
Anladım teşekkür ederim hemen hemen 13 gün sonra test yapmışsınız yani.

Kizlar bugun keseyi gordum 5hafta 5gundedi 15gunsonra kalpatisina çağırdı ozaman daha saglikli olup olmadığına karar veririz dedi
Nasib artik

o kadar çok sevindim ki kendim görmüş gibi oldum sağlıkla sıhhatle kollarınıza alırsınız inşallah 🙏 Allahım bize de yaşatsın inşallah o duyguyu

Sat Son Adet Tarihi
Bat Beklenen Adet Tarihi
Pik Ovülasyan testlerinde T çizgisinin C kadar koyu veya daha koyu yakalandığı yani yumurtlamanın olduğu gün demek ☺🥰

Döngülerin kaç günde bir oluyor canım?
28 günde oluyor genelde.
Bende polikistik over var.
Regl takvimi uygulaması kullanıyorum.
Hiç yumurtlama testi yapmadım.

28 günde oluyor genelde.
Bende polikistik over var.
Regl takvimi uygulaması kullanıyorum.
Hiç yumurtlama testi yapmadım.
Ben de bu aya kadar öyle yapıyordum. Bu ay ilk defa test kullandım. Uygulama yanıltıyor genelde ortalama bir tarih veriyor.

Takvim uygulamalarında yumurtlama tarihi pek tutmuyor maalesef herkesin vücudu çok farklı Benim teste yumurtlama gördüğüm gün uygulamaya göre daha 4 gün vardı
Doğru söylüyorsunuz.
Bende yumurtlama testi alsam daha iyi sanırım

Sat 9 marttı canım
Ovülasyon takibi yaptım hatta bu ay ilk kez testle takip ettim
Ovülasyon testlerini de gebelik testlerini de İnstagramdan birgebeningunlugu sayfasından almıştım ☺
Canım öncelikle hayırlı olsun 🙏🏼 Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 Bende bu ay ilk defa bir gebenin günlüğü sayfasından aldım benimde 24 martta çatladı senin çatlamadan kaç gün sonra böyle çıktı

X