Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallahhh inşallahamin cnm ınşallah vardir
Sende öylee :) belirtin var mı :)Çok tatlısın canım senin benden iki gün önce adetin ama ben yarın yapacağım galiba
Olur inşallah hayırlısıyla :)Selammmmm m.. bende varım ama planladığımdan değil sadece olursa coğğğğ mutlu olurum
Hadi baaalım
Amin CNN aminOlur inşallah hayırlısıyla :)
Canım göğüs uçlarım çok acıyor, normalde şişerdi sadece, karnıma hafif ağrılar giriyor o hep olurdu zaten. Bir de rüya gördüm pozitifti en büyük belirti bu şuanSende öylee :) belirtin var mı :)
Ayy haydi inşallah :)Canım göğüs uçlarım çok acıyor, normalde şişerdi sadece, karnıma hafif ağrılar giriyor o hep olurdu zaten. Bir de rüya gördüm pozitifti en büyük belirti bu şuan
Hoşgeldiin karşılama komitesi ben oluyorumHerkese merhabaaaaaa! Kızlar, tüm sayfaları okuyamadım ama sanırım hamileler var aranızda. Öncelikle tebrik ederim, Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de mart ayında bayağı heveslendim, ovülasyon testlerim hep pozitifti, adeti 4. Gün geçtiğinde bile pik durumundaydı. Sonra adet oldum tabii Mart boş çıkınca nisana geldim. şuraya kıvrılayım ben de usulcacık ☺ benim bat 22nisan gibi gözüküyor, daha çoookkk var ama en azından sizlerle sohbet etmiş olurum
Hoşbuldum inşallah hepimiz, isteyen her anne adayı bebeğine kavuşurHoşgeldiin karşılama komitesi ben oluyorum
İnşallahh hayırlı haberle ayrılırsın bu aydan
Ben dort gundur bekliyorum normal yani bide catlama olmayadabilir bunu da goz onunde bulundur. Bugub de yapicam bakalm catlama varmi koyu çıkıyor kac gundur sabretmek lazm canmKızlar dünkü testim pik olmuş gibiydi bugün daha koyu çıktı sanki iki gün devam eder mi yumurtlama?Eki Görüntüle 2612911
CatlamamisssssBugün çatladı bence kasıklarım vurdu zaten anladım.
Tamm bende bugün yapacam tekrar. Teşekkür ederim.Ben dort gundur bekliyorum normal yani bide catlama olmayadabilir bunu da goz onunde bulundur. Bugub de yapicam bakalm catlama varmi koyu çıkıyor kac gundur sabretmek lazm canm
Hayırlı olsun canm kalp atisina da duyunca rahatlarsn tamamen. bize dualar etmeyi unutmaKizlar kan sonucum 33
Rica canm catlamayi dort gözle bekliyorum bende onun yerine biz catlicaz artikTamm bende bugün yapacam tekrar. Teşekkür ederim.
En fazla 36 saat sürer diye okumuştum çatlaması. Umarım bugün çatlar.Rica canm catlamayi dort gözle bekliyorum bende onun yerine biz catlicaz artik
Belli olmaz canm 12 ila 24 saat bile sürebilir her kadin icin gecerli degil. Benimde kasiklarima batma oluyodu iki gundur simdi de yanma var saat iki de bakjcam insallah. Sen saat kacda yapıyorsun?En fazla 36 saat sürer diye okumuştum çatlaması. Umarım bugün çatlar.
Ben de saat 2 gibi yapıyorum hergün.Belli olmaz canm 12 ila 24 saat bile sürebilir her kadin icin gecerli degil. Benimde kasiklarima batma oluyodu iki gundur simdi de yanma var saat iki de bakjcam insallah. Sen saat kacda yapıyorsun?
Hadi bakalım insallah catlama goruruzBen de saat 2 gibi yapıyorum hergün.
İnşallahHadi bakalım insallah catlama goruruz