- 16 Mayıs 2016
- 165
- 227
Hayır canım henüz öyle bişey olmadı normal beyaz akıntım devam ediyorbenim bata daha 9 gün kaldi uygulamaya bakarsam. Sende peki yerlesme kanamasi oldumu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım henüz öyle bişey olmadı normal beyaz akıntım devam ediyorbenim bata daha 9 gün kaldi uygulamaya bakarsam. Sende peki yerlesme kanamasi oldumu?
Yaaa hayırlı olsunn, ben de bu gece rüya gördüm pozitif çıkıyordu, şuan beni de umutlandırdın benim de 8 nisan yapsam mı acaba yaa..Kızlar merhaba Bat nisan 7 söz vermiştim kendi kendime beklicem sabırsızlık yok diye ama bi rüya ile uyandım ve test yapmalıyım diye bi his oluştu direndim kendime ama yaptım bat 4 gün var 10 sn içinde böyle çıktı şuan yapalı 4 dk oldu şaka şaka diyip duruyorum
Hayır canım henüz öyle bişey olmadı normal beyaz akıntım devam ediyor
Aminnn çok teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Baya yoğun haftaların sonunda yine burdayım mart fost geçince nisana geldim
Tebrik ederim canım Allahım sağ salim kucağına almayida nasip etsin bsr0745
Sat 9 marttı canımYaaa hayırlı olsunn, ben de bu gece rüya gördüm pozitif çıkıyordu, şuan beni de umutlandırdın benim de 8 nisan yapsam mı acaba yaa..
sat neydi canım senin, bir de ovulasyon takibi falan yaptın mıı???? bir de kullandığın testin markası nedir??
Aminn hepimiz inşallahbendede öyle hadi bakalim hayirlisi artik. Rabbim sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah
ay o zaman ben de yarın sabah yapıyorum benim de sat 9 marttı haber veririm burdan dua edin lütfennSat 9 marttı canım
Ovülasyon takibi yaptım hatta bu ay ilk kez testle takip ettim
Ovülasyon testlerini de gebelik testlerini de İnstagramdan birgebeningunlugu sayfasından almıştım
Ovulasyon testinizde hangi gün pik oldu acaba? Pikten kaç gün sonra testte çıktı onu merak ettim deSat 9 marttı canım
Ovülasyon takibi yaptım hatta bu ay ilk kez testle takip ettim
Ovülasyon testlerini de gebelik testlerini de İnstagramdan birgebeningunlugu sayfasından almıştım ☺
Yaa maşallah :) devamı da sağlıklı ilerler inşallah gözün aydın :) belirti oldu mu hiç? :)Kızlar merhaba Bat nisan 7 söz vermiştim kendi kendime beklicem sabırsızlık yok diye ama bi rüya ile uyandım ve test yapmalıyım diye bi his oluştu direndim kendime ama yaptım bat 4 gün var 10 sn içinde böyle çıktı şuan yapalı 4 dk oldu şaka şaka diyip duruyorum
Duymuştum daha önce bunu belirtiler arasında :)Tek garipsediğim dün akşam farkettim saçlarım 2 günde bir ancak yağlanırdı hafta başından beri sabah yıkıyorum akşam yağlanmış oluyor. Böyle bişey var mı onu da bilmiyorum belki kuruntudur
Çok afedersiniz kızlar ama sormak istiyorum :) süt kesiği gibi mi?Hayır canım henüz öyle bişey olmadı normal beyaz akıntım devam ediyor
Aslinda silik cizgi cikabilirDuymuştum daha önce bunu belirtiler arasında :)
Benim bat 6 nisan yapsam benimde çıkar o zaman ama dayanıcam
Belirti var ama ya psikolojikse diye korkuyorum. Günüm geçsin diye düşündüm. Gerçi eşim de test almicam dediAslinda silik cizgi cikabilir
amin cnm ınşallah vardirBelirti var ama ya psikolojikse diye korkuyorum. Günüm geçsin diye düşündüm. Gerçi eşim de test almicam dedi
Gece uyuyamadım heyecanlandım acaba var mı diye düşünmekten varsa diye hayaller kurdum inşallah vardır fındıkım.. Isteyen gerekse nasip etsin hayırlısıyla
Çok tatlısın canım senin benden iki gün önce adetin ama ben yarın yapacağım galibaBelirti var ama ya psikolojikse diye korkuyorum. Günüm geçsin diye düşündüm. Gerçi eşim de test almicam dedi
Gece uyuyamadım heyecanlandım acaba var mı diye düşünmekten varsa diye hayaller kurdum inşallah vardır fındıkım.. Isteyen gerekse nasip etsin hayırlısıyla