Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 🥰 Bat nisan 7 söz vermiştim kendi kendime beklicem sabırsızlık yok diye ama bi rüya ile uyandım ve test yapmalıyım diye bi his oluştu direndim kendime ama yaptım 🙈 bat 4 gün var 10 sn içinde böyle çıktı şuan yapalı 4 dk oldu şaka şaka diyip duruyorum 😅
Yaaa hayırlı olsunn, ben de bu gece rüya gördüm pozitif çıkıyordu, şuan beni de umutlandırdın :KK15: benim de 8 nisan yapsam mı acaba yaa..
sat neydi canım senin, bir de ovulasyon takibi falan yaptın mıı???? bir de kullandığın testin markası nedir??:KK68:

Yaaa hayırlı olsunn, ben de bu gece rüya gördüm pozitif çıkıyordu, şuan beni de umutlandırdın :KK15: benim de 8 nisan yapsam mı acaba yaa..
sat neydi canım senin, bir de ovulasyon takibi falan yaptın mıı???? bir de kullandığın testin markası nedir??:KK68:
Sat 9 marttı canım
Ovülasyon takibi yaptım hatta bu ay ilk kez testle takip ettim
Ovülasyon testlerini de gebelik testlerini de İnstagramdan birgebeningunlugu sayfasından almıştım ☺️

Sat 9 marttı canım
Ovülasyon testlerini de gebelik testlerini de İnstagramdan birgebeningunlugu sayfasından almıştım ☺️
ay o zaman ben de yarın sabah yapıyorum benim de sat 9 marttı haber veririm burdan dua edin lütfenn 😘🙏🏻🙏🏻😍

Sat 9 marttı canım
Ovülasyon testlerini de gebelik testlerini de İnstagramdan birgebeningunlugu sayfasından almıştım ☺
Ovulasyon testinizde hangi gün pik oldu acaba? Pikten kaç gün sonra testte çıktı onu merak ettim de

Kızlar merhaba 🥰 Bat nisan 7 söz vermiştim kendi kendime beklicem sabırsızlık yok diye ama bi rüya ile uyandım ve test yapmalıyım diye bi his oluştu direndim kendime ama yaptım 🙈 bat 4 gün var 10 sn içinde böyle çıktı şuan yapalı 4 dk oldu şaka şaka diyip duruyorum 😅
Yaa maşallah :) devamı da sağlıklı ilerler inşallah gözün aydın :) belirti oldu mu hiç? :)

Tek garipsediğim dün akşam farkettim saçlarım 2 günde bir ancak yağlanırdı hafta başından beri sabah yıkıyorum akşam yağlanmış oluyor. Böyle bişey var mı onu da bilmiyorum belki kuruntudur😅😄
Duymuştum daha önce bunu belirtiler arasında :)
Benim bat 6 nisan yapsam benimde çıkar o zaman ama dayanıcam 😓

Aslinda silik cizgi cikabilir
Belirti var ama ya psikolojikse diye korkuyorum. Günüm geçsin diye düşündüm. Gerçi eşim de test almicam dedi 😂
Gece uyuyamadım heyecanlandım acaba var mı diye düşünmekten varsa diye hayaller kurdum :KK43: inşallah vardır fındıkım.. Isteyen gerekse nasip etsin hayırlısıyla

Belirti var ama ya psikolojikse diye korkuyorum. Günüm geçsin diye düşündüm. Gerçi eşim de test almicam dedi 😂
Gece uyuyamadım heyecanlandım acaba var mı diye düşünmekten varsa diye hayaller kurdum :KK43: inşallah vardır fındıkım.. Isteyen gerekse nasip etsin hayırlısıyla
amin cnm ınşallah vardir

Çok tatlısın canım 😅 senin benden iki gün önce adetin ama ben yarın yapacağım galiba 😬

X