Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bgun yaptigim dahada koyulasti dgerleri 31 parrtan cokk cok hayalet cizgi.olan ortadaki 1 nisan gecesi saat 1 de 1 nisan saka gbiydi bnm.icin bgunse bu belli olan

Eklentiler

• 15858207870467234299738054494698.jpg
    15858207870467234299738054494698.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 47
Mrb kızlar bende 5 gun snra adet olcam yanı 7 nisanda ama bu ay sımdı den adet agrısı gıbı agrılarım basladı normelde 1 veya 2 gun varken olurdu bu agrılar pek kafaya takmak ıstemıorum ancak elimde degıl aranızda boyle bısey yaşayan oldu mu 😔
Benimde bat 7 nisan Her zamanki gibi adetten 10 gün önce göğüs ağrısı şişme vs olur bu ayda öyleyim. Ancak bat gelmeden ne negatif ne pozitif bir şey demeyelim ☺️ Çoğu hamilelik belirtileri adete çok benziyor ki zaten vücut kendini hamileliğe hazırladığı için her ay adet belirtileri yaşıyormuşuz. Daha önceki sayfalarda bi arkadaşımız paylaşmıştı 😊 bat’ımız gelsin bakalım 🌸

Kizlar bisi goruyomusunz catlatma ignemin 16 gunundeyim 14 gunundede hayalet cizgi cikti gecesindese ayni cikti bgun ilk idrarimla yaptım bgunde olmazsam 3 gun gecikme olcak
Bence de gebelik var gibi görünüyor mesela ben çatlatma iğnesi olduğunda gebelik yoksa adetin kolay kolay geçmez. Ama sen yine de bir 5 gün kadar falan bekle kan ver canım

Benimde bat 7 nisan Her zamanki gibi adetten 10 gün önce göğüs ağrısı şişme vs olur bu ayda öyleyim. Ancak bat gelmeden ne negatif ne pozitif bir şey demeyelim ☺ Çoğu hamilelik belirtileri adete çok benziyor ki zaten vücut kendini hamileliğe hazırladığı için her ay adet belirtileri yaşıyormuşuz. Daha önceki sayfalarda bi arkadaşımız paylaşmıştı 😊 bat’ımız gelsin bakalım 🌸
Benim de 9 Nisan ve bütün adet belirtilerim başladı sivilceler şişlikler ağrılar 🙄 yine de adeti bekleyelim dediğin gibi

Kizlar benimse adet olmadan goguslerim siser sivilcelerim cikardi merak ederdim.nasil belirtim olcak benim die testlerim.dogru hamileysem belirtilerim adetimeya 2 ya 3 gun varken goguslerim.acimaya basladi sivilcelerim cikti

Kizlar benimse adet olmadan goguslerim siser sivilcelerim cikardi merak ederdim.nasil belirtim olcak benim die testlerim.dogru hamileysem belirtilerim adetimeya 2 ya 3 gun varken goguslerim.acimaya basladi sivilcelerim cikti
Yani şuanda yine aynı belirtileri mi yaşıyorsun canım

X