- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet belli bence darısı başımızaBgun yaptigim dahada koyulasti dgerleri 31 parrtan cokk cok hayalet cizgi.olan ortadaki 1 nisan gecesi saat 1 de 1 nisan saka gbiydi bnm.icin bgunse bu belli olan
Benimde bat 7 nisan Her zamanki gibi adetten 10 gün önce göğüs ağrısı şişme vs olur bu ayda öyleyim. Ancak bat gelmeden ne negatif ne pozitif bir şey demeyelim Çoğu hamilelik belirtileri adete çok benziyor ki zaten vücut kendini hamileliğe hazırladığı için her ay adet belirtileri yaşıyormuşuz. Daha önceki sayfalarda bi arkadaşımız paylaşmıştı bat’ımız gelsin bakalımMrb kızlar bende 5 gun snra adet olcam yanı 7 nisanda ama bu ay sımdı den adet agrısı gıbı agrılarım basladı normelde 1 veya 2 gun varken olurdu bu agrılar pek kafaya takmak ıstemıorum ancak elimde degıl aranızda boyle bısey yaşayan oldu mu
Bebek geliyor,bize de inşallahBgun yaptigim dahada koyulasti dgerleri 31 parrtan cokk cok hayalet cizgi.olan ortadaki 1 nisan gecesi saat 1 de 1 nisan saka gbiydi bnm.icin bgunse bu belli olan
Bebek geliyor,bize de inşallah
Insalllah kizlar herkese nasip etsin mevlam en kisa zamandaGayet belli bence darısı başımıza
Haber vericem canim insalllah kan testi verdikden sonra❤seniseviyorum- bence hamilesin canım tebrik ederim kan verince bizi de haberdar et mutlaka.
Ben bu ay ilk defa yaptım devam etmeyi düşünüyorum.Kızlar yumurtlama ve çatlama gördükten sonra testi bırakıyor muyuz yoksa devam mı?
Pik olmuşKızlar bakar mısınız yakın mıdır bir de dünkü ile birlikte de koydum bir günde bu kadar fark etmesi normal midir yoksa testte bir sıkıntı mı var acaba,tahmini yumurtlama günüme 4 gün kaldı
Bence de gebelik var gibi görünüyor mesela ben çatlatma iğnesi olduğunda gebelik yoksa adetin kolay kolay geçmez. Ama sen yine de bir 5 gün kadar falan bekle kan ver canımKizlar bisi goruyomusunz catlatma ignemin 16 gunundeyim 14 gunundede hayalet cizgi cikti gecesindese ayni cikti bgun ilk idrarimla yaptım bgunde olmazsam 3 gun gecikme olcak
Insalllah vardir canimBence de gebelik var gibi görünüyor mesela ben çatlatma iğnesi olduğunda gebelik yoksa adetin kolay kolay geçmez. Ama sen yine de bir 5 gün kadar falan bekle kan ver canım
Benim de 9 Nisan ve bütün adet belirtilerim başladı sivilceler şişlikler ağrılar yine de adeti bekleyelim dediğin gibiBenimde bat 7 nisan Her zamanki gibi adetten 10 gün önce göğüs ağrısı şişme vs olur bu ayda öyleyim. Ancak bat gelmeden ne negatif ne pozitif bir şey demeyelim ☺ Çoğu hamilelik belirtileri adete çok benziyor ki zaten vücut kendini hamileliğe hazırladığı için her ay adet belirtileri yaşıyormuşuz. Daha önceki sayfalarda bi arkadaşımız paylaşmıştı bat’ımız gelsin bakalım
İnşAllah canımInsalllah vardir canim
Yani şuanda yine aynı belirtileri mi yaşıyorsun canımKizlar benimse adet olmadan goguslerim siser sivilcelerim cikardi merak ederdim.nasil belirtim olcak benim die testlerim.dogru hamileysem belirtilerim adetimeya 2 ya 3 gun varken goguslerim.acimaya basladi sivilcelerim cikti
Evet canim kasiklarim.ara ara agriyor goguslerim açıyor ve sivilcemde varrrYani şuanda yine aynı belirtileri mi yaşıyorsun canım
Hımm mesela sivilcelerin hangi bölgede çıkıyor canımEvet canim kasiklarim.ara ara agriyor goguslerim açıyor ve sivilcemde varrr