Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb kızlar bende 5 gun snra adet olcam yanı 7 nisanda ama bu ay sımdı den adet agrısı gıbı agrılarım basladı normelde 1 veya 2 gun varken olurdu bu agrılar pek kafaya takmak ıstemıorum ancak elimde degıl aranızda boyle bısey yaşayan oldu mu 😔
Benimde yumurtlamayla beraber başladı hala var bende 6 nisanda olucam. İnşallah bebiştendir:)

Kizlar bisi goruyomusunz catlatma ignemin 16 gunundeyim 14 gunundede hayalet cizgi cikti gecesindese ayni cikti bgun ilk idrarimla yaptım bgunde olmazsam 3 gun gecikme olcak

Eklentiler

• 20200402_111237.jpg
    20200402_111237.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 36
Siz hamilemisiniz peki

Çok pardon ya yumurtlamadır o diyecektim. Döllenme olmayabilir. Hamile değilim. Ama hamile kaldığım zamanda. Adetimin 3. Günü sadece kanama olmuştu oda yarım saat sürmüştü 🙄

Hayırlı olsun çook net görünüyor 😍 ne kadar zamandır istiyordunuz ☺️
4 yildir evliyim vajinimustum osekilde bisiler yapmaya çalışirdik.olmadi vajinimus olup hamile kalanda var bu arada neyse agustos ayinda doktora gittim test yaptı esimede banada hrsey normal dedi
Neyse esime dedim bu kendiliginden yenilcek bisi degil tedavi goreyim vajinimus icin tedivi gordum ekimin sonunda vajinimus bitti kasimdan buyanada istiyoruz martta doktoruma.gitrim.yine olmadi gbisine klomene başlattı belkide onun etkisi blmiyorum.eslerinize keciboynuzu ve keciboynuzu pekmezi yedirinnnn. Tum cerezlerden alin rondodan gecirin balla karistirin insalllah herkese nasip etsin mevlam

Belirtileriniz nelerdi bir de hep diyorlar hamileysen hissedersin öyle bir his var mı gerçekten ?🤔
Hayir yaaa bana hala hasta olcam gbi geliyor inanamiyorum bazen test yaparsin negatif gorursun hadi test bozukmu acaba dir dusunursun ya suan ben oyleyim acaba 3 testte bozukmu diyorum belirtilerim valla afet belirtilerik.goguslerim aciyorlar sivilcelerim cikti bas donmem.oluyor.ama.oda.progestan ilacindan sanirim bas donmem.aksamlari oluyo gecen acaip bi sekilde.dondu oturuyordum allahtan.oturmasaydim düşerdim

X