Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa mı kullanmıştın klomeni canım. Bende daha önce 2 aşılama tecrübem var O zaman tutmamıştı maalesef. Bende belki Mayıs ayında aşılama deneyebilirim
Hayır canım ondan önceki ay da kullandım üç güzel yumurta oluştu ama aşılama düşünmüyorduk sadece çatlatma iğnesi oldu. İki aşılamadan sonra artık başka tedavileri deneyin diyorlar canım, o yüzden iki aşılama sonrası tüp bebek düşünüyorum ☺️

Glnkymn Glnkymn N Nnuurrr erken davranmanız çok iyi olmuş kızlar, çevre baskısı yoktur şimdi yeni evlisiniz diye stres yapmazsınız😏 şimdiki aklım olaydı hemen bırakırdım korunmayı, şuanda yoldan geçen soruyor neden bebek yok diye 🤦🏻‍♀️ Delirttiler artık 😂

Glnkymn Glnkymn N Nnuurrr erken davranmanız çok iyi olmuş kızlar, çevre baskısı yoktur şimdi yeni evlisiniz diye stres yapmazsınız😏 şimdiki aklım olaydı hemen bırakırdım korunmayı, şuanda yoldan geçen soruyor neden bebek yok diye 🤦🏻‍♀️ Delirttiler artık 😂
Valla soran çok ya bana 😁 biraz sinir oluyorum ama elden ne gelir :)
Sen kaç yaşındaydın daha önce sorduysam kusura bakma o_O

Valla soran çok ya bana 😁 biraz sinir oluyorum ama elden ne gelir :)
Sen kaç yaşındaydın daha önce sorduysam kusura bakma o_O
Yaş 28 4 senelik evliyim 😅
Ama sana daha sormamaları lazım yaa daha yeni değil miydi evliliğin başkasıyla karıştırmadım dimi 😍

Yaş 28 4 senelik evliyim 😅
Ama sana daha sormamaları lazım yaa daha yeni değil miydi evliliğin başkasıyla karıştırmadım dimi 😍
Yok yok karıştırmadın canım 8 aylık evliyim :) valla ne bileyim ya eltim benden sonra evlendi o hamile sanırım ondan 😂😂
O senden gayretli çıktı hocaya git 😭😭😭

Merhaba arkadaşlar . Ben de hAmile kalmayı çok istiyorum ama korunuyorum çünkü corona virüsünden çok korkuyorum . Yanlış anlamazsanız bu konuyu hiç düşündünü mü benim gibi ertelemeyi ? Veya doktordan fikir aldınız mı

Merhaba arkadaşlar . Ben de hAmile kalmayı çok istiyorum ama korunuyorum çünkü corona virüsünden çok korkuyorum . Yanlış anlamazsanız bu konuyu hiç düşündünü mü benim gibi ertelemeyi ? Veya doktordan fikir aldınız mı
Yumurtlama günlerimden önce olaylar bu raddeye gelmemişti. Özel çabalarım olmuştu hamile kalmak için.

İnşallahh olur diyorum bu ay. Olmazsa da diğer ay bi çabaya girmem ama korunmayı da düşünmem. 🤷 Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bu ovu testleri kanda
Ben düşünüyorum özellikle dün okuduğum 38 yaşında hamile bir kadının ölüm haberinden sonra😔 bebeği kurtarmislar ama öyle garip kalmış işte,bebek istiyoruz 6 aydır uğraşıyoruz ama şu an kafamda deli sorular

Kızlar bende bu ay korunmayıp bebeğim olmasını istyodm amaa eşim antbiyotk kullanyo bi sakıncası olur mu acaba 😁

Mrb kızlar bende 5 gun snra adet olcam yanı 7 nisanda ama bu ay sımdı den adet agrısı gıbı agrılarım basladı normelde 1 veya 2 gun varken olurdu bu agrılar pek kafaya takmak ıstemıorum ancak elimde degıl aranızda boyle bısey yaşayan oldu mu 😔

Yok yok karıştırmadın canım 8 aylık evliyim :) valla ne bileyim ya eltim benden sonra evlendi o hamile sanırım ondan 😂😂
O senden gayretli çıktı hocaya git 😭😭😭
ayyy bana neler neler diyolar boşveer siz mi bakçaksınız deyiver, herkes çok biliyor maşallah ne zaman yapman gerektiğini.

canım ben o kadar uzun zamandır istiyorum ki korunmamayı düşünemem bile ya bu ay olacaksa diye. senin daha yeniymiş belki erteleyebilirsin. hamilelikte bağışıklık sistemi zayıflıyor biraz.

Mrb kızlar bende 5 gun snra adet olcam yanı 7 nisanda ama bu ay sımdı den adet agrısı gıbı agrılarım basladı normelde 1 veya 2 gun varken olurdu bu agrılar pek kafaya takmak ıstemıorum ancak elimde degıl aranızda boyle bısey yaşayan oldu mu 😔
benim de hep önceden başlar, bana normal geldi. 8 nisan bat şuanda hafif hafif var canım.

X