- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Rica ederm ne demek. Bence sonunu getir baslamiskenTamam canım çok teşekkür ederim bende yapabildiğim gün kadar yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederm ne demek. Bence sonunu getir baslamiskenTamam canım çok teşekkür ederim bende yapabildiğim gün kadar yapacağım
Ben de 8 aylık evliyim amin inşallah nasip olur.Geçmiş olsun. Nasip eder inşallah sağlıklı çocuklar.
8 aylık evliyim ikinci aydan beri istiyoruz inşallah nasip ederse Rabbim :)
Inşallah :)Ben de 8 aylık evliyim amin inşallah nasip olur.
Hayır canım ondan önceki ay da kullandım üç güzel yumurta oluştu ama aşılama düşünmüyorduk sadece çatlatma iğnesi oldu. İki aşılamadan sonra artık başka tedavileri deneyin diyorlar canım, o yüzden iki aşılama sonrası tüp bebek düşünüyorumİlk defa mı kullanmıştın klomeni canım. Bende daha önce 2 aşılama tecrübem var O zaman tutmamıştı maalesef. Bende belki Mayıs ayında aşılama deneyebilirim
Valla soran çok ya bana biraz sinir oluyorum ama elden ne gelir :)
Yaş 28 4 senelik evliyimValla soran çok ya bana biraz sinir oluyorum ama elden ne gelir :)
Sen kaç yaşındaydın daha önce sorduysam kusura bakma
Yok yok karıştırmadın canım 8 aylık evliyim :) valla ne bileyim ya eltim benden sonra evlendi o hamile sanırım ondanYaş 28 4 senelik evliyim
Ama sana daha sormamaları lazım yaa daha yeni değil miydi evliliğin başkasıyla karıştırmadım dimi
Yumurtlama günlerimden önce olaylar bu raddeye gelmemişti. Özel çabalarım olmuştu hamile kalmak için.Merhaba arkadaşlar . Ben de hAmile kalmayı çok istiyorum ama korunuyorum çünkü corona virüsünden çok korkuyorum . Yanlış anlamazsanız bu konuyu hiç düşündünü mü benim gibi ertelemeyi ? Veya doktordan fikir aldınız mı
Ben düşünüyorum özellikle dün okuduğum 38 yaşında hamile bir kadının ölüm haberinden sonra bebeği kurtarmislar ama öyle garip kalmış işte,bebek istiyoruz 6 aydır uğraşıyoruz ama şu an kafamda deli sorularMerhaba arkadaşlar . Ben de hAmile kalmayı çok istiyorum ama korunuyorum çünkü corona virüsünden çok korkuyorum . Yanlış anlamazsanız bu konuyu hiç düşündünü mü benim gibi ertelemeyi ? Veya doktordan fikir aldınız mı
Bi sorum olcak dun bende hafif kanama oldu ve sol kasigim cok agridi acaba dollenme olabilir mi adetime 12 gun var daha
Yumurtan yeni çatlamış da olabilirBi sorum olcak dun bende hafif kanama oldu ve sol kasigim cok agridi acaba dollenme olabilir mi adetime 12 gun var daha
ayyy bana neler neler diyolar boşveer siz mi bakçaksınız deyiver, herkes çok biliyor maşallah ne zaman yapman gerektiğini.Yok yok karıştırmadın canım 8 aylık evliyim :) valla ne bileyim ya eltim benden sonra evlendi o hamile sanırım ondan
O senden gayretli çıktı hocaya git
canım ben o kadar uzun zamandır istiyorum ki korunmamayı düşünemem bile ya bu ay olacaksa diye. senin daha yeniymiş belki erteleyebilirsin. hamilelikte bağışıklık sistemi zayıflıyor biraz.Merhaba arkadaşlar . Ben de hAmile kalmayı çok istiyorum ama korunuyorum çünkü corona virüsünden çok korkuyorum . Yanlış anlamazsanız bu konuyu hiç düşündünü mü benim gibi ertelemeyi ? Veya doktordan fikir aldınız mı
benim de hep önceden başlar, bana normal geldi. 8 nisan bat şuanda hafif hafif var canım.Mrb kızlar bende 5 gun snra adet olcam yanı 7 nisanda ama bu ay sımdı den adet agrısı gıbı agrılarım basladı normelde 1 veya 2 gun varken olurdu bu agrılar pek kafaya takmak ıstemıorum ancak elimde degıl aranızda boyle bısey yaşayan oldu mu