Aminn inşallah. ilk bebek mi olucak? :) ne zamandır istiyosun :)Teşekkür ederim hoşbulduk ☺ inş hepimiz alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah. ilk bebek mi olucak? :) ne zamandır istiyosun :)Teşekkür ederim hoşbulduk ☺ inş hepimiz alırız
Tamam soğan suyunu deneyim bende ilk defa içeceğim adetin kaçıncı günü başladınız sizBence kullanın sogan suyu kistlere iyi gelir
Ovulasyon testi de garanti yani yumurtanın ne zaman catladigini görünce daha iyi degerlendiriyo insan
Yine de sen bilirsin☺
Maydonoz suyu mu canım. Birde süt buharını hiç duymamıştım o ne olakiBen maydanoz süt buhari denedim :) :) birde adetim bitince havuç incir kürü içtim. Birde boolll dua ettim. Bat 6 Nisan bakalım inşallah hayırlısı hepimiz için :)
bende ates oldu birde halsizlikDasmeer belirtilerin neler merak ettimm:)
Valla böyle şeyler yapacağım aklıma gelmezdi ama yaptım evet incir ve havuç kürü yumurtalıkların gelişimi için. Süt ve maydonoz buharı ise olaki bi tıkanıklık varsa diye ama çok dikkatli yapmak gerekiyo buhar zararda verebilirmiş çok sıcak olmaması lazım kesinlikle uyarayım da :)Maydonoz suyu mu canım. Birde süt buharını hiç duymamıştım o ne olaki
Aminn inşallah. ilk bebek mi olucak? :) ne zamandır istiyosun :)
Adetim bitinve ertesi gun başladım. 15 gun sabah ac karna 15 sk önce kahvaltidan aksam dA ac karna.Tamam soğan suyunu deneyim bende ilk defa içeceğim adetin kaçıncı günü başladınız siz
Hmm göğüslerde falan bi şey yok değil mi :) herkes farklı geçirir tabi de merak ettim. Bende de halsizlik bacaklarımda sızlama falan var başka bi şey yok. Inşallah vardır inşallahbende ates oldu birde halsizlik
Geçmiş olsun. Nasip eder inşallah sağlıklı çocuklar.7 ay önce bir kaybım oldu maalesef. Şimdi tekrar istiyoruz ama ilkide baya zor olmuştu. Sizin ilk mi siz ne zamandır istiyorsunuz
Kasıklarımdaki ağrı var birde nerdeyse hiç geçmeyenHmm göğüslerde falan bi şey yok değil mi :) herkes farklı geçirir tabi de merak ettim. Bende de halsizlik bacaklarımda sızlama falan var başka bi şey yok. Inşallah vardır inşallah
Memeuclari sizliyor burda hep ateş yükselmesi gordum benhep ates bkleidm veatesim çıktıHmm göğüslerde falan bi şey yok değil mi :) herkes farklı geçirir tabi de merak ettim. Bende de halsizlik bacaklarımda sızlama falan var başka bi şey yok. Inşallah vardır inşallah
Hmm :) adetimi beklemekten başka çarem yok. :)Memeuclari sizliyor burda hep ateş yükselmesi gordum benhep ates bkleidm veatesim çıktı
aynen engaranti adet gecikmesiHmm :) adetimi beklemekten başka çarem yok. :)
insan neler yapıyor bebek için. Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize emeklerimizin karşılığını alalımValla böyle şeyler yapacağım aklıma gelmezdi ama yaptım evet incir ve havuç kürü yumurtalıkların gelişimi için. Süt ve maydonoz buharı ise olaki bi tıkanıklık varsa diye ama çok dikkatli yapmak gerekiyo buhar zararda verebilirmiş çok sıcak olmaması lazım kesinlikle uyarayım da :)
Tamam canım çok teşekkür ederim bende yapabildiğim gün kadar yapacağımAdetim bitinve ertesi gun başladım. 15 gun sabah ac karna 15 sk önce kahvaltidan aksam dA ac karna.
1 bucuk su bardagi su ekleyin sogani dorde bölüp sonra kisik atese alin kaynamaya baslayinca 5 dk tutun sure bitince bardaga alin ilikdan biraz sicak olacak sekilde yudum yudum için. Tavsiyem tad almadan icin ilk bi kac gun zorlanirsin ama ucunda bebek var tadi falan geçiyorsun bi yerde .
Youtube a Ibrahim saracoglu sogan kuru yaz çıkar
Evet. Burnumda kanıyo inşallah ondandır ama olmayadabilir kendimi dizginliyorum heveslenmemem lazımmm:)aynen engaranti adet gecikmesi
Evett :) Aminn amin inşallahinsan neler yapıyor bebek için. Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize emeklerimizin karşılığını alalım
İnşllah hamilesindirEvet. Burnumda kanıyo inşallah ondandır ama olmayadabilir kendimi dizginliyorum heveslenmemem lazımmm:)
Allah razı olsun inşallahİnşllah hamilesindir
Geçmiş olsun. Nasip eder inşallah sağlıklı çocuklar.
8 aylık evliyim ikinci aydan beri istiyoruz inşallah nasip ederse Rabbim :)