En iyisi doktorunu dinlemek biraz zahmetli olduğunu duydum anestezili imkanın var madem kullan derimDaha önce doğum yapmadığın için anestezili daha iyi olur dedi ama bilemedim
En iyisi doktorunu dinlemek biraz zahmetli olduğunu duydum anestezili imkanın var madem kullan derim
Merhaba cnm bu gidisle bende marttan umidimi kesecegm cunku bu ay ağır isler yyaptimolmaz bence 16 mart bat ama adet olurum :)Marttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
Merhaba benimde 16 mart basladi mi belirtilerinSelam kızlarrbat 16 mart tam 1 hafta var
Yavas Yavas bırakırsın inşallah belki birden bırakmak zor gelebilirİnşallah bırakırım canım
Ocakta çekindim canm bir ayda klomen kullandım bugün yine hastaneye gittim ikinci klomen kullanacağım ay diye ama doktor bir ay verip bir ay vermiyoz dedi. Gelmişken kistin varmı diye ultrasonla bakalım dedi baktı endometrium 7 mm cokk kalın dedi . Ofis histereskopi ye bu sefer yönlendirdi.hayirlisi bakalim. İns senn ki en kısa zamanda olur.Merhaba
Ben hsg çekilmedim henüz. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay düşünüyorum.
Sen dert etme, hsgden sonra ikinci ay da olma ihtimali çok yüksekmiş.
Iyi cesaret ben tertemiz negatifleri görmekten elim gitmiyor teste artıkBende 16 mart yarin test yapcam
Hiç bir belirti yok sudanlık adetle ilgili ama eğer olucak olursam bu haftanın sonuna doğru başlar belirtiler canim anlarım kramp ve hafif ağrılardanMerhaba benimde 16 mart basladi mi belirtilerin
canim hayırlısı olsunMerhaba cnm bu gidisle bende marttan umidimi kesecegm cunku bu ay ağır isler yyaptimolmaz bence 16 mart bat ama adet olurum :)
Merhaba ,var mı adet belirtileri (olmazsın inşallah bebek vardır )test yaptın mıBende şurda yerimi alayım:) macunlara basladk eşimle 10 gün oldu daha. Benm bat yarın. Yumurtlama gününden sonra kullanmya basladk macunları 10 günde yeni yumurta oluşup catlams mdr acaba. Hiç umudum yok bu aydan:/
Canım topigin hayırlı olsun sana ve bizlere ,inşallah herkes en kısa zamanda hamile kalır
amin cnm hepimizeCanım topigin hayırlı olsun sana ve bizlere ,inşallah herkes en kısa zamanda hamile kalır ❤
Amiinamin cnm hepimize
Nisanayi mutluluk huzur hayirli bebekler getirsin
Amin cnm hepimiz hayirli olsun inşallah hepimiz kalalim
Valla ben ümitlenip sonra gorunce daha uzuluyorm en azindan gorrm negatfimi pasa pasa adetmi olurmIyi cesaret ben tertemiz negatifleri görmekten elim gitmiyor teste artık
3 gün öncesine kadar aşırı kasık agrilarm vardı. Son 3 gündür ağrı yok şişkinlik var. Ama bunaltı falan yok. Rüyamda da iki gündür test yapyrm ve çift çizgi:) dün gördüm rüyayı bide ondan önceki akşam da gördüm. Ilk gördüğümde de sabah kalkp inanmicam dedm ertesi gün yine gördüm. Diceksn ki neden inanmysn 3 yıl 2 tüp bebek badarislzigi geçen ayda 8 gün gecktm 8. Günde yaptm 2. Çizgi silik ckti tüm belirtilerm de vardi fakat adet oldum o yüzden inancm yok kalmadı artk. Normalde de adetlerm düzenli 28 günde net olurum yani ama gel gör ki 8 gün bile bekleyeblyrm çünkü inanmyrm artkMerhaba ,var mı adet belirtileri (olmazsın inşallah bebek vardır )test yaptın mı