Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Marttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
Merhaba cnm bu gidisle bende marttan umidimi kesecegm cunku bu ay ağır isler yyaptimolmaz bence 16 mart bat ama adet olurum :)

Merhaba
Ben hsg çekilmedim henüz. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay düşünüyorum.
Sen dert etme, hsgden sonra ikinci ay da olma ihtimali çok yüksekmiş.
Ocakta çekindim canm bir ayda klomen kullandım bugün yine hastaneye gittim ikinci klomen kullanacağım ay diye ama doktor bir ay verip bir ay vermiyoz dedi. Gelmişken kistin varmı diye ultrasonla bakalım dedi baktı endometrium 7 mm cokk kalın dedi . Ofis histereskopi ye bu sefer yönlendirdi.hayirlisi bakalim. İns senn ki en kısa zamanda olur.

Bende şurda yerimi alayım:) macunlara basladk eşimle 10 gün oldu daha. Benm bat yarın. Yumurtlama gününden sonra kullanmya basladk macunları 10 günde yeni yumurta oluşup catlams mdr acaba. Hiç umudum yok bu aydan:/
Merhaba ,var mı adet belirtileri (olmazsın inşallah bebek vardır )test yaptın mı

Merhaba ,var mı adet belirtileri (olmazsın inşallah bebek vardır )test yaptın mı
3 gün öncesine kadar aşırı kasık agrilarm vardı. Son 3 gündür ağrı yok şişkinlik var. Ama bunaltı falan yok. Rüyamda da iki gündür test yapyrm ve çift çizgi:) dün gördüm rüyayı bide ondan önceki akşam da gördüm. Ilk gördüğümde de sabah kalkp inanmicam dedm ertesi gün yine gördüm. Diceksn ki neden inanmysn 3 yıl 2 tüp bebek badarislzigi geçen ayda 8 gün gecktm 8. Günde yaptm 2. Çizgi silik ckti tüm belirtilerm de vardi fakat adet oldum o yüzden inancm yok kalmadı artk. Normalde de adetlerm düzenli 28 günde net olurum yani ama gel gör ki 8 gün bile bekleyeblyrm çünkü inanmyrm artk

Ya belirtiler olupta olmamak cok uzucu gercekten.bide nais bi pskloji ben hic anlamdim bu kdr belirti oliyo evde olmamak lazim calismak en iyisi kendini dinlemezsin en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…