Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm insalah hamile kalırsınDasmeer hayırlı olsun topiğin canım bu ay hamile kalsam da kalmasamda burdayım hayatta yalnız bırakmam
geyiğine gelirsin inşallahDasmeer hayırlı olsun başlığın, inşallah gelmem
İnşallah hepimiz kalırız canımSağol cnm insalah hamile kalırsın
amin cnmm inşallahİnşallah hepimiz kalırız canım
Bebişin bahanesiyle bırakırsın inşallahStresten içiyorum canım bahane işte sanki kafam dagiliyo
Bende öyle biliyorum erkekte de kadında da etkiliyor maalesefNe kadar içiyorsun yumurtsligi etkiliyormus
Bende 16 mart yarin test yapcamSelam kızlarr bat 16 mart tam 1 hafta var
Birden fazla mı okuyacaksın günde. Bende bi defa başladım bitiremedim. Adetim bitsin bende başlarım inşallah :)Bide ben meryem suresine baslicam adetim bitince 41 gun okunuyomis ama ben adet gunune kadar 41 tane okucam
Hayırlısıyla çift çizgi olur inşallah :)Bende 16 mart yarin test yapcam
Insallah kuzuHayırlısıyla çift çizgi olur inşallah :)
MerhabaMrb canm hsg den sonra kimse korunun demedigi için korunmadik ama yinede hamile kalamadim. Umarım se n kalirsin
Ne kadar içiyorsun yumurtsligi etkiliyormus
İnşallah bırakırım canımBende öyle biliyorum erkekte de kadında da etkiliyor maalesef
Doktorunuz nasıl gerekli gördü benim doktorum daha birşey demiyo acaba ilgilenmiyormuBen de çarşamba günü hsg çekilecem anestezili dedim ama acaba anestezi almasam mı çok ağrı olur mu ki açıkçası anesteziden de korkuyorum
Doktorunuz nasıl gerekli gördü benim doktorum daha birşey demiyo acaba ilgilenmiyormu
Bende şurda yerimi alayım:) macunlara basladk eşimle 10 gün oldu daha. Benm bat yarın. Yumurtlama gününden sonra kullanmya basladk macunları 10 günde yeni yumurta oluşup catlams mdr acaba. Hiç umudum yok bu aydan:/Marttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.