Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bir belirti yok sudanlık adetle ilgili ama eğer olucak olursam bu haftanın sonuna doğru başlar belirtiler canim anlarım kramp ve hafif ağrılardan
Cnm ben 1 haftalik sogan kuru yaptim ustune adet oldum bu ikinci ayim 2 gundur de ates basiyor

Hadi inşallah rüyanda görmüşsün bide gerçek olur bakarsın o çift çizgi çıktığında kimyasalmıydı acaba

Bende burdayımmmm ben kürtaj oldum bu ayın 2sinde doktor iki ay korun dedi ama bekleyemeyeceğim Nisan da denemeyi düşünüyorum ama ogrenmem Mayıs’ı bulur sanırım haberi burdan veririm Allah herkesin yüzünü evlat haberiyle güldürsün inşallah Nisa’nda Haydi bismillah

amin cnm hoşgeldin

Valla ben ümitlenip sonra gorunce daha uzuluyorm en azindan gorrm negatfimi pasa pasa adetmi olurm bide adeti direk gorunce soka giriyorm negatfi gorsemde adete kadar pskljikmen alisiuorm ona
Aslında mantıklı senin dediğinde zaten adet dönemi duygusallığı ile birde üstüne yine hayal kırıklığı gibi gelince daha da yıkılıyor insan haftasonu yapmayı dusunuyorum ozaman bende nezamandir test heyecanı yasamıyordum

Valla bende uzuldm ama direk adet olunca aglama krizlerne giriyorm o adet duygusalligiyla en azindan olursada suprz olur tek uzulmus olayim yani tek olsn da. Simdi bi kac gun icinde toparlarm Allhin izniyle bidaki aya kür hazirligina gircem

Eklentiler

• 20200310_072358.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 64
Birde acayip karnim agriyo adetin 9. Gunu yumurtladm sanırım baya erken gelcek adet

Valla bende uzuldm ama direk adet olunca aglama krizlerne giriyorm o adet duygusalligiyla en azindan olursada suprz olur tek uzulmus olayim yani tek olsn da. Simdi bi kac gun icinde toparlarm Allhin izniyle bidaki aya kür hazirligina gircem
Kürler gerçekten etkili ama sende yada eşinde bir problem var mı ? ona gore kür hazırla derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…