Cnm ben 1 haftalik sogan kuru yaptim ustune adet oldum bu ikinci ayim 2 gundur de ates basiyorHiç bir belirti yok sudanlık adetle ilgili ama eğer olucak olursam bu haftanın sonuna doğru başlar belirtiler canim anlarım kramp ve hafif ağrılardan
Hadi inşallah rüyanda görmüşsün bide gerçek olur bakarsın3 gün öncesine kadar aşırı kasık agrilarm vardı. Son 3 gündür ağrı yok şişkinlik var. Ama bunaltı falan yok. Rüyamda da iki gündür test yapyrm ve çift çizgi:) dün gördüm rüyayı bide ondan önceki akşam da gördüm. Ilk gördüğümde de sabah kalkp inanmicam dedm ertesi gün yine gördüm. Diceksn ki neden inanmysn 3 yıl 2 tüp bebek badarislzigi geçen ayda 8 gün gecktm 8. Günde yaptm 2. Çizgi silik ckti tüm belirtilerm de vardi fakat adet oldum o yüzden inancm yok kalmadı artk. Normalde de adetlerm düzenli 28 günde net olurum yani ama gel gör ki 8 gün bile bekleyeblyrm çünkü inanmyrm artk
İkimizde çekildik hadi hayırlısıAy bende geldim hemen1 zorunlu kürtajim oldu. Hsg cekildim bu ay denemeye devam.
Belki vardir birseyler kuzumumCnm ben 1 haftalik sogan kuru yaptim ustune adet oldum bu ikinci ayim 2 gundur de ates basiyor
amin cnm hoşgeldinBende burdayımmmmben kürtaj oldum bu ayın 2sinde doktor iki ay korun dedi ama bekleyemeyeceğim Nisan da denemeyi düşünüyorum ama ogrenmem Mayıs’ı bulur sanırım haberi burdan veririm Allah herkesin yüzünü evlat haberiyle güldürsün inşallah Nisa’nda Haydi bismillah
Aslında mantıklı senin dediğinde zaten adet dönemi duygusallığı ile birde üstüne yine hayal kırıklığı gibi gelince daha da yıkılıyor insanValla ben ümitlenip sonra gorunce daha uzuluyorm en azindan gorrm negatfimi pasa pasa adetmi olurmbide adeti direk gorunce soka giriyorm negatfi gorsemde adete kadar pskljikmen alisiuorm ona
16 martKizlar yeniden battarihlerini yaziniz ilk.sayfaya eklicem
hmm inslalh.nisana kalmazsin16 mart
Valla bende uzuldm ama direk adet olunca aglama krizlerne giriyorm o adet duygusalligiyla en azindan olursada suprz olur tek uzulmus olayim yani tek olsn da. Simdi bi kac gun icinde toparlarm Allhin izniyle bidaki aya kür hazirligina gircemAslında mantıklı senin dediğinde zaten adet dönemi duygusallığı ile birde üstüne yine hayal kırıklığı gibi gelince daha da yıkılıyor insanhaftasonu yapmayı dusunuyorum ozaman bende nezamandir test heyecanı yasamıyordum
Birde acayip karnim agriyo adetin 9. Gunu yumurtladm sanırım baya erken gelcek adetAslında mantıklı senin dediğinde zaten adet dönemi duygusallığı ile birde üstüne yine hayal kırıklığı gibi gelince daha da yıkılıyor insanhaftasonu yapmayı dusunuyorum ozaman bende nezamandir test heyecanı yasamıyordum
Insallahhmm inslalh.nisana kalmazsin
Kürler gerçekten etkili ama sende yada eşinde bir problem var mı ? ona gore kür hazırla derimValla bende uzuldm ama direk adet olunca aglama krizlerne giriyorm o adet duygusalligiyla en azindan olursada suprz olur tek uzulmus olayim yani tek olsn da. Simdi bi kac gun icinde toparlarm Allhin izniyle bidaki aya kür hazirligina gircem
Nisan ayına nasip olur inşallahBirde acayip karnim agriyo adetin 9. Gunu yumurtladm sanırım baya erken gelcek adet
Kizlar yeniden battarihlerini yaziniz ilk.sayfaya eklicem
Benim hormonlarm iyide enfeksiyon skntim var sogan suyu icmeyi dusunuuorm bakalm. Esimde cuma gunu sperm testi icin randevu aldm bakalm ne cikcakKürler gerçekten etkili ama sende yada eşinde bir problem var mı ? ona gore kür hazırla derim
Insallah kuzu insallahNisan ayına nasip olur inşallah
7 nisannnKizlar yeniden battarihlerini yaziniz ilk.sayfaya eklicem