Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hormonlarm iyide enfeksiyon skntim var sogan suyu icmeyi dusunuuorm bakalm. Esimde cuma gunu sperm testi icin randevu aldm bakalm ne cikcak
Umarim kotu birşey çıkmaz canım. Bizde salı günü tekrar vereceğiz sperm testi son duruma bakacağız

Hemen ilk gidince aliyolarmi tekrar bi randevu veriyomu doktor
Yok kuzum randevu verdikleri tarih,saat e gidin eşine bir metal kap veriyolar odaya geciyor sperm ornegi vermek icin.Ama cok stresli bir süreç erkek icin ben eşimin surekli yanındaydım dibinden ayrilmadim disarda beklemedim mesela yukarda bekledim stres yapmasin diye. Cunku cok fazla stres ile verilen sperm örneği miktarı az olabiliyor sonucuda etkiliyor. Ikinciyi vericez ama bu sefer bende stresiyim

Ayy valla ben bile strese girdm suan zor bi surec bakalm insallah sknti cikmazda

Insallah kuzu ben sonuctan ziyade esim beni yer asiri cekiniyo bide istemsizce gulesim geliyo haline ee hep kadinlarmi zor duruma düscek onlarda biraz emek versin kazasiz belasz vazgecmeden yaptirsaydim
Bizimkini ben zor götürmüştüm resmen adamın kolundan surukleye sürükleye göz yaşların dökülür dokuma gittik. Benim bukadar üzüldüğümü gorunce inat etmeyi bıraktı oda.ona kalsa o sağlıklı ben sağlıklıyım hic birşeyimiz yok. Ama keşke oyle olsaydı sperm sayısı ve sağlam şekilde sayı olarak azlık çıktı. Bende bir problem çıkmadı cok şükür tüm testleri yaptırdım. Keşke diyorum daha erken gidip yatırsaymışım sperm testini ama olsun bir yerden başlamak gerekiyordu

Kızlar yumurta catladiktan sonra 24saat yaşıyorsa neden doktorlar yumurta cataldiktan sonrada 24saat geçtikten sonrada 1hfata daha ilişki öneriyorlar fikriniz varmi

Valla bende cok agladm oyle ikna oldu 3 yil gitmicem diye tutturmstum ikna etmeye caliscam diye konusmuyodu bile benle bende en son snrlerm bozuldu agladm yanima geldi durumu anlattim ne kadar istedgimi aslinda cok basit bisey oldugunu iste alladim pulladm ilk 4 ay sonrasina yani ni yilimizi doldurdgmza ikna ettm bi hafta rahat biraktm sindirsin diye sonra yavas yavas aklina girdm 4 ay stres yapcaksn ha simdi ha sonra dye sonra ters tepti hic gitmicem dedi sonra bi aglama seansi daha dayanamadi aliyorm dedm ses etmedi hemen aldm o gun bu gundr randevu gunune kadar ne derse tamam diyorm

Kac ay sonra yptrdin

Yaa kız cok fenasın ahahahah ya kadın milletini dinlemezlerse bizde böyle yapariz plan başarı ile tamamlanmış ozaman desene

Kac ay sonra yptrdin
Biz 2019 mart da korunmayı bıraktık .Baktık hala birşey yok 2019 aralık da test verdik. Subatda macun karisimi bitkisel kür kullandik yaninda e vitamini ve keci boynuzu pekmezi her aksam olucak sekilde meyve ve kuruyemiş ve sonuc sali gunu belli olacak

Yaa kız cok fenasın ahahahah ya kadın milletini dinlemezlerse bizde böyle yapariz plan başarı ile tamamlanmış ozaman desene
Valla aynen zaten aile arasinda ikna ediciligimle meşhurm herkes kandırdigini biliyorum ama yinede kaniyorum diyo valla gorsen bide ilk 3 yil deyince agzimdan kacti zaten ikna edicem beni ugrastirma diye buraya yaziuorm diye asla falan diyodu iki hafta sonra ikna ettm

Ayy kuzu hadi insallah duzelmistir bende hazran 30 da evlendm odur budur istyorm hep enfeksyonla ugrastm bakalm sonuc nolcak degerleriniz nasil cikcak bende keciboynuzu iciriyorm caksir suyu aldm bide gorsen ögüre ögüre iciyo valla cok komik ya cok seviyorm tabi onuda ilk icmem diyodu kuzu havuc suyuda yapiyorm bi bardak oda cok iyi geliyomus. Yani bunlarin hepsine bu ay basladm. Birde bi kere yaptm ama iliskiden yarim saat once bitter cikolata ve sert kahve cok iyi geliyoms sperm icin yani bu ay yumurtlama gununu degerlendremdm ertesi gunu degerlendrdm olcakmi bilmiyorm ama testm negatf bakalm nasip Rabbmden ümit kesilmez

Herkese merhaba, hayırlısıyla bebisler çok bekletmeden gelsinler
Benim bu hafta veya haftaya eğer iptal vs olmazsa aşılama olacak. Olur da negatifi görürsem diye yerimi burada alayım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…