- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
29 mart cnmKizlar yeniden battarihlerini yaziniz ilk.sayfaya eklicem
Umarim kotu birşey çıkmaz canım. Bizde salı günü tekrar vereceğiz sperm testi son duruma bakacağızBenim hormonlarm iyide enfeksiyon skntim var sogan suyu icmeyi dusunuuorm bakalm. Esimde cuma gunu sperm testi icin randevu aldm bakalm ne cikcak
Hemen ilk gidince aliyolarmi tekrar bi randevu veriyomu doktorUmarim kotu birşey çıkmaz canım. Bizde salı günü tekrar vereceğiz sperm testi son duruma bakacağız
Yok kuzum randevu verdikleri tarih,saat e gidin eşine bir metal kap veriyolar odaya geciyor sperm ornegi vermek icin.Ama cok stresli bir süreç erkek icin ben eşimin surekli yanındaydım dibinden ayrilmadimHemen ilk gidince aliyolarmi tekrar bi randevu veriyomu doktor
Ayy valla ben bile strese girdm suan zor bi surec bakalm insallah sknti cikmazdaYok kuzum randevu verdikleri tarih,saat e gidin eşine bir metal kap veriyolar odaya geciyor sperm ornegi vermek icin.Ama cok stresli bir süreç erkek icin ben eşimin surekli yanındaydım dibinden ayrilmadimdisarda beklemedim mesela yukarda bekledim stres yapmasin diye. Cunku cok fazla stres ile verilen sperm örneği miktarı az olabiliyor sonucuda etkiliyor. Ikinciyi vericez ama bu sefer bende stresiyim
Olumlu düşünelim olumlu olsunAyy valla ben bile strese girdm suan zor bi surec bakalm insallah sknti cikmazda
Insallah kuzu ben sonuctan ziyade esim beni yerOlumlu düşünelim olumlu olsun
Bizimkini ben zor götürmüştüm resmen adamın kolundan surukleye sürükleye göz yaşların dökülür dokuma gittik. Benim bukadar üzüldüğümü gorunce inat etmeyi bıraktı oda.ona kalsa o sağlıklı ben sağlıklıyım hic birşeyimiz yok. Ama keşke oyle olsaydı sperm sayısı ve sağlam şekilde sayı olarak azlık çıktı. Bende bir problem çıkmadı cok şükür tüm testleri yaptırdım. Keşke diyorum daha erken gidip yatırsaymışım sperm testini ama olsun bir yerden başlamak gerekiyorduInsallah kuzu ben sonuctan ziyade esim beni yerasiri cekiniyo bide istemsizce gulesim geliyo haline ee hep kadinlarmi zor duruma düscek onlarda biraz emek versin kazasiz belasz vazgecmeden yaptirsaydim
Valla bende cok agladm oyle ikna oldu 3 yil gitmicem diye tutturmstum ikna etmeye caliscam diye konusmuyodu bile benle bende en son snrlerm bozuldu agladm yanima geldi durumu anlattim ne kadar istedgimi aslinda cok basit bisey oldugunu iste alladim pulladm ilk 4 ay sonrasina yani ni yilimizi doldurdgmza ikna ettm bi hafta rahat biraktm sindirsin diye sonra yavas yavas aklina girdm 4 ay stres yapcaksn ha simdi ha sonra dye sonra ters tepti hic gitmicem dedi sonra bi aglama seansi daha dayanamadi aliyorm dedm ses etmedi hemen aldmBizimkini ben zor götürmüştüm resmen adamın kolundan surukleye sürükleye göz yaşların dökülür dokuma gittik. Benim bukadar üzüldüğümü gorunce inat etmeyi bıraktı oda.ona kalsa o sağlıklı ben sağlıklıyım hic birşeyimiz yok. Ama keşke oyle olsaydı sperm sayısı ve sağlam şekilde sayı olarak azlık çıktı. Bende bir problem çıkmadı cok şükür tüm testleri yaptırdım. Keşke diyorum daha erken gidip yatırsaymışım sperm testini ama olsun bir yerden başlamak gerekiyordu
Kac ay sonra yptrdinBizimkini ben zor götürmüştüm resmen adamın kolundan surukleye sürükleye göz yaşların dökülür dokuma gittik. Benim bukadar üzüldüğümü gorunce inat etmeyi bıraktı oda.ona kalsa o sağlıklı ben sağlıklıyım hic birşeyimiz yok. Ama keşke oyle olsaydı sperm sayısı ve sağlam şekilde sayı olarak azlık çıktı. Bende bir problem çıkmadı cok şükür tüm testleri yaptırdım. Keşke diyorum daha erken gidip yatırsaymışım sperm testini ama olsun bir yerden başlamak gerekiyordu
Hoşvulduk canımamin cnm hoşgeldin
Doktora gitmedm ama kimyasal gibi görünyduHadi inşallah rüyanda görmüşsün bide gerçek olur bakarsıno çift çizgi çıktığında kimyasalmıydı acaba
Yaa kız cok fenasın ahahahahValla bende cok agladm oyle ikna oldu 3 yil gitmicem diye tutturmstum ikna etmeye caliscam diye konusmuyodu bile benle bende en son snrlerm bozuldu agladm yanima geldi durumu anlattim ne kadar istedgimi aslinda cok basit bisey oldugunu iste alladim pulladm ilk 4 ay sonrasina yani ni yilimizi doldurdgmza ikna ettm bi hafta rahat biraktm sindirsin diye sonra yavas yavas aklina girdm 4 ay stres yapcaksn ha simdi ha sonra dye sonra ters tepti hic gitmicem dedi sonra bi aglama seansi daha dayanamadi aliyorm dedm ses etmedi hemen aldmo gun bu gundr randevu gunune kadar ne derse tamam diyorm
Biz 2019 mart da korunmayı bıraktık .Baktık hala birşey yok 2019 aralık da test verdik. Subatda macun karisimi bitkisel kür kullandik yaninda e vitamini ve keci boynuzu pekmezi her aksam olucak sekilde meyve ve kuruyemiş ve sonuc sali gunu belli olacakKac ay sonra yptrdin
Valla aynen zaten aile arasinda ikna ediciligimle meşhurm herkes kandırdigini biliyorum ama yinede kaniyorum diyoYaa kız cok fenasın ahahahahya kadın milletini dinlemezlerse bizde böyle yapariz plan başarı ile tamamlanmış ozaman desene
Ayy kuzu hadi insallah duzelmistirBiz 2019 mart da korunmayı bıraktık .Baktık hala birşey yok 2019 aralık da test verdik. Subatda macun karisimi bitkisel kür kullandik yaninda e vitamini ve keci boynuzu pekmezi her aksam olucak sekilde meyve ve kuruyemiş ve sonuc sali gunu belli olacak