- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.749
- 37
hamilesinKızlar beta 36.9 ne demek ki ben ovulasyondan 7 gün sonra tahlil yaptırmıştım negatif çıktı şimdi doktor tekrar istedi bu sonuç çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesinKızlar beta 36.9 ne demek ki ben ovulasyondan 7 gün sonra tahlil yaptırmıştım negatif çıktı şimdi doktor tekrar istedi bu sonuç çıktı
Canım sonuca internetten baktım da doktora sormadım o yüzdenBu değerde hamile olman lazım canım doktor söylemedi mi
Adetin kacgun geçtiCanım sonuca internetten baktım da doktora sormadım o yüzden
Hep laboick kullaniyodu sorduklarim da acaba pkolularda mı sıkintıCnm bu markada sikinti var diyenler duymustum
bilemiyorum kiHep laboick kullaniyodu sorduklarim da acaba pkolularda mı sıkintı
Canım yanlış hatırlamıyorsam bat 20 marttı değil mi ?Kızlar bu başlığı ben actim
Biliyorsunuz rhaimfilmi sonrasi doktor korun dedi ama hala adet olmadim test de yapamıyorum kokrumdan
Kafam cok karisti
Evt cnm 3gunoldu adet yokCanım yanlış hatırlamıyorsam bat 20 marttı değil mi ?
Geçmedi canım adetim daha 2 gün var cuma doktora kontrole gitmiştim ne olur ne olmaz diye beta aldırmıştı ben dedim baktırdım bir hafta önce negatifti doktor hanım gerek var mı falan dedimse de istedi şükür ki çıktıAdetin kacgun geçti
hayırlı olsun cnmGeçmedi canım adetim daha 2 gün var cuma doktora kontrole gitmiştim ne olur ne olmaz diye beta aldırmıştı ben dedim baktırdım bir hafta önce negatifti doktor hanım gerek var mı falan dedimse de istedi şükür ki çıktı
Yine de bir test yapın.Evt cnm 3gunoldu adet yok
Eee oh ne güzel 3 günde beklemişsin yarın sabah yap bence 4. Gün artık negatifte çıksa bi daha mı yapsam endişen olmaz tam vakti bence inşallah negatif değildirrrrEvt cnm 3gunoldu adet yok
hic yapasimda yokYine de bir test yapın.
Ama doktor korun dedi filmsonrasiEee oh ne güzel 3 günde beklemişsin yarın sabah yap bence 4. Gün artık negatifte çıksa bi daha mı yapsam endişen olmaz tam vakti bence inşallah negatif değildirrrr
bayagi belliymisBu da days comfort erken gebelik testi sonucum belki merak eden olur adetime 2 gün var
Hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız.Bu da days comfort erken gebelik testi sonucum belki merak eden olur adetime 2 gün var
ay korkuyorum yaaDasmeer bazen stresten de uzuyor cnm sen yine de test yap istersen
Bu da days comfort erken gebelik testi sonucum belki merak eden olur adetime 2 gün var