- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Bana da folik asit B vitaminleri kan ilacı yazdı günde bir tane içiyorumBen kullaniyorm folik asit cok önemli uc ay kullamak lazm gebelikten once.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da folik asit B vitaminleri kan ilacı yazdı günde bir tane içiyorumBen kullaniyorm folik asit cok önemli uc ay kullamak lazm gebelikten once.
Oo iyiymiş bende yok hiç günüm gecse nasıl test yapıcam bilmiyorum günlerdir evde kaldık19 tane gebelik testim var 30 marttan itibaren başlıcam yapmaya
Oo iyiymiş bende yok hiç günüm gecse nasıl test yapıcam bilmiyorum günlerdir evde kaldık
Senin icin cok zor olmustur.Valla bende dusunmuyorum diyorum ne diyim yalamda degil bir aydır dusunduk . Aslinda hersey strese bagli insanlar hic dusunmedigi zaman supriz oldu falan filan diyolar ya nasil bisey acaba ay ben balayinda hastaydim beni tedirgin etmislerdi bi damlasi bile yeter mi dersin ilk gece muhabbetinden hamilikten tedirgin olmustum saka gibiydi o gunler
İyi fikir eczaneler eve teslim yaparlar mı acaba alsakGeçen ay internetten 25 li sipariş vermiştim toplu olunca güzel oluyor
Maalesef o bitmez cnm bebeğin olur ne zaman kardes derler kızın olsa bir de oğlun olsun derler de derlerYok canm turkiyeden geldim buraya. Evet milletin agzi torba degilki buzesin soz olur nisan ne zaman nisan olur dugun ne zaman dugun olur bebek ne zaman yahu size ne
soranlara su an düşünmüyorum diyorum konu kapaniyor. Milleti taksak ohooo evde durmayiz bosver takma kimseyi
İyi fikir eczaneler eve teslim yaparlar mı acaba alsak
Beennn canım innofolic olmasa yumurtam buyumuyoduKızlaar iyi geceler bende inofolic şase pembe toz olanından kullanıyorum varmı kullanıp etkisini gören ❤
Öyle mi peki inofolicten sonra kaçıncı ayda olduBeennn canım innofolic olmasa yumurtam buyumuyodu
Canım ilk ay kalan da oldu çok duydum bizzat arkadasim kaldi ama benim ekim den ocaga duzenli ictm olmayinca biraktm o arada 1 kere klomen tedavisi tek yumurtam oldu catladi ama olmadi.Öyle mi peki inofolicten sonra kaçıncı ayda oldu
Bunu mu aldın keşke sorsaydin uyguna gelirdiGebeliğe dair umutlarım ektedir. Eki Görüntüle 2607523
Hmm olsun sonuçta Rabbim nasip etmiş kucağına almayıda nasip etsin inşallahCanım ilk ay kalan da oldu çok duydum bizzat arkadasim kaldi ama benim ekim den ocaga duzenli ictm olmayinca biraktm o arada 1 kere klomen tedavisi tek yumurtam oldu catladi ama olmadi.
Sonra bu ay iste tek kutu aldm tekrar klomen kullandm ama gumde 4 tane ictim 2 sase de innofolic o sekilde oldu bu ay
Daha uygunu mu var bacım.Bunu mu aldın keşke sorsaydin uyguna gelirdi
Çok tesekkur ederim darisi isteen herkese olsunHmm olsun sonuçta Rabbim nasip etmiş kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Cnm bu markada sikinti var diyenler duymustumDaha uygunu mu var bacım.
Beta Hcg ise hamilesin canım tebriklerKızlar beta 36.9 ne demek ki ben ovulasyondan 7 gün sonra tahlil yaptırmıştım negatif çıktı şimdi doktor tekrar istedi bu sonuç çıktı
Bu değerde hamile olman lazım canım doktor söylemedi miKızlar beta 36.9 ne demek ki ben ovulasyondan 7 gün sonra tahlil yaptırmıştım negatif çıktı şimdi doktor tekrar istedi bu sonuç çıktı