Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ayni bende agustos 15 . Ben calisiyodum yeni ciktim sonra dusunmeye basladim gunleri degerlendirdim ama nasip degilmis ilk aydan cok zormus zaten ama insan buraya yazarken hevesleniyo 😊 tokatta yasiyorum sen nerden ?
21 Ağustos benimde :rolleyes:almanya berlinde gurbetteyim canm :cry:eylulden beri burdayim anne olma istegimin agir basma nedeni burda yalniz olmak.

Aaa ayni bende agustos 15 . Ben calisiyodum yeni ciktim sonra dusunmeye basladim gunleri degerlendirdim ama nasip degilmis ilk aydan cok zormus zaten ama insan buraya yazarken hevesleniyo 😊 tokatta yasiyorum sen nerden ?
Vala ilk aydan oluyor bazilarinda kuzenim benden bir ay once evlendi ikizlere gebe kaldi mesela... nasip kismet iste

Bende bu topiğe geçmeye niyetliydim adetime 3 gün kaldı bugün bir test yapayım dedim ve ikinci çizgi görünüyor gibi :) inşallah gerçektir ve bu ay hepimize nasip olur kızlar 💕
Hayirli olsun neye nasip neye kismet demisler. Imkanin varsa direk kan vermeye gidebilirsin folikasit baslamalisin yada koyulugunu takip edebilirsin

Amin ablaya inşallah 😍 bugun arkadaş diyor boşver bırak olmuyorsa zaten ortalıkta virüs var diyor
ben virüsün gecici birsey olduugnu dusunuyorum sonuçta gececek
Dunya herzmana butarz sikintilar içinde olacak ki
Bunun sonu yok bu biter baskasi başlar
Dunyanin döngüsu var sonucta
Kader kismet olum sonucta
Ben acikcasi tedbir alirim gerisi allahtan
Virus vardiye gebelik duusnmemek bana sacma geliyor benim dusncem bu tabiki
Sonuçta bu biter baskasi baslar 😉

ben virüsün gecici birsey olduugnu dusunuyorum sonuçta gececek
Dunya herzmana butarz sikintilar içinde olacak ki
Bunun sonu yok bu biter baskasi başlar
Dunyanin döngüsu var sonucta
Kader kismet olum sonucta
Ben acikcasi tedbir alirim gerisi allahtan
Virus vardiye gebelik duusnmemek bana sacma geliyor benim dusncem bu tabiki
Sonuçta bu biter baskasi baslar 😉
Öyle doğru hayırlısı olsun diyelim 🥰

Hayirli olsun neye nasip neye kismet demisler. Imkanin varsa direk kan vermeye gidebilirsin folikasit baslamalisin yada koyulugunu takip edebilirsin

Kan verme konusunda tedirginim malum bu virüsten dolayı ama testle takip edip koyulaşınca sağlık ocağına gideyim diyorum. Hastanelerden korkuyorum şu sıralar, alerjik astım hastasıyım aynı zamanda endişeliyim bu yüzden

21 Ağustos benimde :rolleyes:almanya berlinde gurbetteyim canm :cry:eylulden beri burdayim anne olma istegimin agir basma nedeni burda yalniz olmak.
Vala ilk aydan oluyor bazilarinda kuzenim benden bir ay once evlendi ikizlere gebe kaldi mesela... nasip kismet iste
Oralimisin yoksa ordan mi evlendin . Tek olunca sıkıntı olur o surec ama bi sre sonra alisir insan . Demi ilk geceden bile var orasi öyle suan benimle evlenen cevrem zaten dogum yapacak bana soruyolar bi sıkıntımı var garip hissediyo insan kendini.

X