Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verme konusunda tedirginim malum bu virüsten dolayı ama testle takip edip koyulaşınca sağlık ocağına gideyim diyorum. Hastanelerden korkuyorum şu sıralar, alerjik astım hastasıyım aynı zamanda endişeliyim bu yüzden
Gitmeyin o zaman evden takipte olun ama folikasiti alin daha iyi tutunur insallah .

Oralimisin yoksa ordan mi evlendin . Tek olunca sıkıntı olur o surec ama bi sre sonra alisir insan . Demi ilk geceden bile var orasi öyle suan benimle evlenen cevrem zaten dogum yapacak bana soruyolar bi sıkıntımı var garip hissediyo insan kendini.
Yok canm turkiyeden geldim buraya. Evet milletin agzi torba degilki buzesin soz olur nisan ne zaman nisan olur dugun ne zaman dugun olur bebek ne zaman yahu size ne :işsiz:

soranlara su an düşünmüyorum diyorum konu kapaniyor. Milleti taksak ohooo evde durmayiz bosver takma kimseyi

Yok canm turkiyeden geldim buraya. Evet milletin agzi torba degilki buzesin soz olur nisan ne zaman nisan olur dugun ne zaman dugun olur bebek ne zaman yahu size ne :işsiz:

soranlara su an düşünmüyorum diyorum konu kapaniyor. Milleti taksak ohooo evde durmayiz bosver takma kimseyi
Senin icin cok zor olmustur.Valla bende dusunmuyorum diyorum ne diyim yalamda degil bir aydır dusunduk . Aslinda hersey strese bagli insanlar hic dusunmedigi zaman supriz oldu falan filan diyolar ya nasil bisey acaba 😂 ay ben balayinda hastaydim beni tedirgin etmislerdi bi damlasi bile yeter mi dersin ilk gece muhabbetinden hamilikten tedirgin olmustum saka gibiydi o gunler 😂

Marttan umudu kesenler buraya 😂
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.

@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
X xnobodyx bat 18nisan
Missyloves Missyloves bat 18nisan
@Annelika bat 5nisan
@Ahsen555 bat 9nisan

Canim beni de ekle bat 10 nisan kullandigim uygilamaya göre

Senin icin cok zor olmustur.Valla bende dusunmuyorum diyorum ne diyim yalamda degil bir aydır dusunduk . Aslinda hersey strese bagli insanlar hic dusunmedigi zaman supriz oldu falan filan diyolar ya nasil bisey acaba 😂 ay ben balayinda hastaydim beni tedirgin etmislerdi bi damlasi bile yeter mi dersin ilk gece muhabbetinden hamilikten tedirgin olmustum saka gibiydi o gunler 😂
Iste o efsanelerden dolayi zevk suyundan surtunmeden bile hamile kalacağını sananlar var konu aciyorlar 🤣 keske oyle kolau olsa herkes anne olmuştu şimdiye.

Iste o efsanelerden dolayi zevk suyundan surtunmeden bile hamile kalacağını sananlar var konu aciyorlar 🤣 keske oyle kolau olsa herkes anne olmuştu şimdiye.
Aynen iste ilk defa yasayacagin bisey de diyemiyosun ama Allahin dedigi nasip hepsi yapacak bisey yok hastalik bitsin calismalara devam 😊

Kan verme konusunda tedirginim malum bu virüsten dolayı ama testle takip edip koyulaşınca sağlık ocağına gideyim diyorum. Hastanelerden korkuyorum şu sıralar, alerjik astım hastasıyım aynı zamanda endişeliyim bu yüzden
Evet canım tedbiri elden bırakma, sen sağlıklı ol ki gebeliğin de sağlıklı ilerlesin bebişin de sağlıklı doğsun, inşallah herşey gönlünce olsun, çizgi bariz görünüyor koyulaşmasını takip et bence de

Kızlar merhaba bat:24 mart günüm hiç şaşmaz. Dün test yaptım negatifti. Biraz önce peçeteye varla yok arası kahverengi leke geldi. Ateşim 37.4 yüzüm sivilce sırtımdada var sivilce. 4 gündür kabızım. Hiç adet belirtim yok. İdrar 3 gün kala negatif çıktı sizce neden ateş vs yüksek hatta ağzımın içi bile yara oldu 😔 adet öncesi yaşayan varmı? Bende adet olunca yazcam nisan için bat tarihi ama bugün böyle oldu😣🙏🏽🤲🏽

Kızlar merhaba bat:24 mart günüm hiç şaşmaz. Dün test yaptım negatifti. Biraz önce peçeteye varla yok arası kahverengi leke geldi. Ateşim 37.4 yüzüm sivilce sırtımdada var sivilce. 4 gündür kabızım. Hiç adet belirtim yok. İdrar 3 gün kala negatif çıktı sizce neden ateş vs yüksek hatta ağzımın içi bile yara oldu 😔 adet öncesi yaşayan varmı? Bende adet olunca yazcam nisan için bat tarihi ama bugün böyle oldu😣🙏🏽🤲🏽
batin gecemesini bekle cnm

Marttan umudu kesenler buraya 😂
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.

@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
X xnobodyx bat 18nisan
Missyloves Missyloves bat 18nisan
@Annelika bat 5nisan
@Ahsen555 bat 9nisan
N NarinCeylan bat 10nisan
Merhaba benim bat 13 nisan

Evet canım tedbiri elden bırakma, sen sağlıklı ol ki gebeliğin de sağlıklı ilerlesin bebişin de sağlıklı doğsun, inşallah herşey gönlünce olsun, çizgi bariz görünüyor koyulaşmasını takip et bence de

İnşallah, teşekkür ederim ☺️ Rabbim bir an önce isteyen herkese nasip etsin 💕🙏

Vala ilk aydan oluyor bazilarinda kuzenim benden bir ay once evlendi ikizlere gebe kaldi mesela... nasip kismet iste
Benimde çevremde çocuk isteyenler hep ilk deneme de oldu. Bizde mart ayında ilk kez denedik cevremdekiler ilk denemede olunca bizde de hemen olur sanmıştım ama dediğin gibi nasip..

X