Ben bu ay düşünmedim öbür aya düşünüyorum heyecanlıyım ama net kararlı değilim hala hayırlısı inşallah sağlıklı evlatlarımız olsun ve sağlıklı bir 9 ay hamilelik hayalim :) İnşallah sende hamilesindir cnm çünkü hamilelikte çok öncesinde başlayan ağrılar olabiliyorİnşallah canım yaa şimdi araştırma yaparken bir yazı buldum buraya yükleyeceğim belki birilerine yardımım.dokunur sende durumlar nasıl
Ben bu ay düşünmedim öbür aya düşünüyorum heyecanlıyım ama net kararlı değilim hala hayırlısı inşallah sağlıklı evlatlarımız olsun ve sağlıklı bir 9 ay hamilelik hayalim :) İnşallah sende hamilesindir cnm çünkü hamilelikte çok öncesinde başlayan ağrılar olabiliyor
[/QUOTE inşallah canım Rabbim isteyenlere nasip etsin hayırlısı ise
Sanırım Mayıs ayına yazmam gerekiyorduMerhaba ben de geldim ama biraz geç geldim21 Nisan da yumurtlama günümdü. İlk kez değerlendirdik. Şu ana kadar bir kaç ufak değişiklik hissettim ama bunlar önceden de olabilen minik rahatsizliklardi. O yüzden belirtiler olduğunu sanmıyorum. İlk olduğu için de hiç umitlenmiyorum. Erken gebelik testi aldım yarın gelicek sanırım. Umarım hayırlı ve en erken sürede anne adayı olabiliriz
Öyle düşünmeyin ilkte hamile kalan bir çoook insan var tabiki bazende zaman gerekli olabilir onuda en iyi Allah bilir :) hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzMerhaba ben de geldim ama biraz geç geldim21 Nisan da yumurtlama günümdü. İlk kez değerlendirdik. Şu ana kadar bir kaç ufak değişiklik hissettim ama bunlar önceden de olabilen minik rahatsizliklardi. O yüzden belirtiler olduğunu sanmıyorum. İlk olduğu için de hiç umitlenmiyorum. Erken gebelik testi aldım yarın gelicek sanırım. Umarım hayırlı ve en erken sürede anne adayı olabiliriz
Tabiiki benim de dileğim o yöndeÖyle düşünmeyin ilkte hamile kalan bir çoook insan var tabiki bazende zaman gerekli olabilir onuda en iyi Allah bilir :) hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
Test yapıyor musun canım ovülasyonKızlar ben inofolic’e bugün başladım. Çok tatsız tuzsuz bir şey. Hiç öyle portakallı filan değil hayal ettiğim gibidaha çok Karbonatlı su gibi forumda pek çok başlık var bu takviyeyle ilgili. Kutusunda aç karnına için yazıyor ancak birçok doktor tok karnına kullan demiş daha önce kullananlara. Mide bulantısı yapmış bazı kişilerde. Ben de o yüzden tok karnına içmeye başladım. Adetimin 5. Günü benim bugün. Kimisi adetle başlamış, kimisi 3. Gün başlamış, kimisi adet bitince başlamış. Adetle başlayıp öbür adete kadar Sürekli kullanan da var. Ben yumurtlamayı görünce bırakmayı düşünüyorum. Hayırlısı diyelim. Başlayacağımı yazmıştım, Merak eden olursa diye yazdım ☺
Canım bugün adetimin 7. Günü. Benim 7 gün sürüyor. Yarın başlayacağım ovü testlerine ama senin testin gibi koyu çıkarsa diye korktum o yüzden inofolic saşeyi adetimin 10. Günü içmeye başlayacağımTest yapıyor musun canım ovülasyon
Belki 2 defa yumurtlardın canım, olamaz mıCanım bugün adetimin 7. Günü. Benim 7 gün sürüyor. Yarın başlayacağım ovü testlerine ama senin testin gibi koyu çıkarsa diye korktum o yüzden inofolic saşeyi adetimin 10. Günü içmeye başlayacağımyumurtlamayı erken görmek istemiyorum
2 gün yumurtlamada sıkıntı yok da sen biliyorsun neden erken istemediğimiBelki 2 defa yumurtlardın canım, olamaz mıbeklentim en üst seviyede ben de senden 3 gün önde gidiyorum adetin 10. Günü bugün
Yok ben bu ay düşünüyorum 26 nisanda adet oldum nezmn yumurtlama olur bilemiyorum bu yumurta takvimleri de farklı günleri gösteriyorTabiiki benim de dileğim o yönde ☺ inşallah en yakın zamandasiz de mi beklemedesiniz ?
Hım öncesini ve sonrasını gün aşırı değerlendirmeye çalışın. Ben de takvimden baktım ama tutmadı galiba çünkü bir gün sonrasında belirti hissettim.Yok ben bu ay düşünüyorum 26 nisanda adet oldum nezmn yumurtlama olur bilemiyorum bu yumurta takvimleri de farklı günleri gösteriyor
Yumurta sadece bir keremi çatlar ?Hım öncesini ve sonrasını gün aşırı değerlendirmeye çalışın. Ben de takvimden baktım ama tutmadı galiba çünkü bir gün sonrasında belirti hissettim.
Öyle değil miYumurta sadece bir keremi çatlar ?
İnanın hiç bilmiyorum :) ben 2 günde bir hangisi denk gelirse diye düşünenlerdenim yani yumurtanın çatladığı günü bulmak çok zor testler var ama oda kesin doğru mu bilemiyorum takvimler doğruyu gösteriyor mu ondanda emin değilim çünkü 2 taneside farklı günü gösteriyor :)Öyle değil mi
Canım ben Banu çiftçi nin videosunu izlemiştim. Orada gayet açıklayıcı anlatıyor. Yumurtlama günü bir gün. Bu günün üç gün öncesi ve bir gün sonrası günlerini değerlendirmek gerekiyor gün aşırı. Videosunu da buldum izlemek istersen linkini atıyımİnanın hiç bilmiyorum :) ben 2 günde bir hangisi denk gelirse diye düşünenlerdenim yani yumurtanın çatladığı günü bulmak çok zor testler var ama oda kesin doğru mu bilemiyorum takvimler doğruyu gösteriyor mu ondanda emin değilim çünkü 2 taneside farklı günü gösteriyor :)
Gerçekten çok iyi anlatmış çook faydalı oldu teşekkür ederim video içinCanım ben Banu çiftçi nin videosunu izlemiştim. Orada gayet açıklayıcı anlatıyor. Yumurtlama günü bir gün. Bu günün üç gün öncesi ve bir gün sonrası günlerini değerlendirmek gerekiyor gün aşırı. Videosunu da buldum izlemek istersen linkini atıyım
Rica ederim canımGerçekten çok iyi anlatmış çook faydalı oldu teşekkür ederim video için