- 8 Kasım 2019
- 669
- 466
- 38
Soluk bir çizgide mi çıkmadı ?Kızlar merhaba adetim 3 gün geçti bugün test yaptım negatif göğüslerim aşırı şişti test yanıltıyor olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soluk bir çizgide mi çıkmadı ?Kızlar merhaba adetim 3 gün geçti bugün test yaptım negatif göğüslerim aşırı şişti test yanıltıyor olabilir mi
Hayır maalesef çıkmadıSoluk bir çizgide mi çıkmadı ?
Bu çizgi hamilelik belirtisi değil mi ??Kızlar dün yaptığım teste çok hafif bi çizgi çıkmış kuruma çizgisi olabilir mi
Hemen çıkmadı 1 kaç saat sonra çıktığı için pek önemsemeyin diyorlar o yüzden sordum kuruma çizgisi mi diye hala da olmadımBu çizgi hamilelik belirtisi değil mi ??
Ozaman haklısınız ilk 5 dakika sanırım hamilelik belirtisi hangi gün adet olmanız gerekiyordu geçen ay hangi gün olmuştunuz?Hemen çıkmadı 1 kaç saat sonra çıktığı için pek önemsemeyin diyorlar o yüzden sordum kuruma çizgisi mi diye hala da olmadım
Geçen ay 26 martta oldum bugün 38. GünümOzaman haklısınız ilk 5 dakika sanırım hamilelik belirtisi hangi gün adet olmanız gerekiyordu geçen ay hangi gün olmuştunuz?
Bayaaaa gecikmiş sanki normalde gecikme olur muyduGeçen ay 26 martta oldum bugün 38. Günüm
Hayır maalesef çıkmadı
Bir daha test yapsanız gerçekten çok gecikmiş adetinizNormalde en fazla 33 gün falan bulurdu hiç 38 olmadı doktorada gidemiyoruz çok kötü zamana geldi
Batmalar hamilelik belirtisi ben tam olarak ne zaman çıktığı konusunda fikir sahibi değilim yeni katıldım sayılırkizlar ben bu ayin 19unda pik gordum 20 catlama. Bugun test yaptim negatif ama sol kasigimda batmalar var daha once hic olmadi boyle. Yumurtlamanin 13.gunu testte cikardi dimi olsaydi
Benim doktorum 1 gün durup 1 gün değerlendirin dedi.Hamilelik düşünenler kaç günde bi ilişki yaşıyor nette doktorlarda bi öneride bulunmamış hergün mü gün aşırı mı ?
Bende emin olamadım buarada hergün mü 2 günde bir mi diye sormak istedim :) Çok teşekkür ederimBenim doktorum 1 gün durup 1 gün değerlendirin dedi.
Test yapmadan bilemezsiniz. En iyisi test yapın rahatlayın.o şekilde leke gelip hamile olanlar vardı benim burada okuduğum kadarıyla.Kızlar merhaba ben de 1,5 senedir bebis bekliyorum ama malesf henüz olmadı bu sıra da pko oldugumu öğrendim o yüzden kahverengi akıntılar oluyordu bende ama bu sefer adet günü agri geldi hemen ağrı kesici içtim ped koydum kesin yine adet olcam diye bu sefer kahverengi leke geldi ama yok denecek kadar az di 3 gün afedersiniz avuc içini dolduracak kadar diyeyim sonra gecti gitti 2 aydirda duzenli adet goruyordum bu ay olmadı ve hic test falanda yapmadım hayal kırıklığına ugramamak icin son bir kac gündür göğüslerim acıyor basimda hafif dönme var aklım da deli sorular acaba boyle yaşayıp olumlu sonuç alan oldu mu ?
Testte negatifi görmek üzüyor ondan biraz daha bekleyeyim ben cevap icin teşekkürlerTest yapmadan bilemezsiniz. En iyisi test yapın rahatlayın.o şekilde leke gelip hamile olanlar vardı benim burada okuduğum kadarıyla.