Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 35E65699-B11C-461E-92A2-D4DB1FF73769.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 34
  • E2AA532F-6076-4857-ABF4-46D08B004C53.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 28
Evet nisan ayı adetim o şekilde oldu ama ben normalde de 30 günde adet olurum

Hoşgeldin canım inşallah sonu gebeliktir yerleşme filan olabilir bazılarında öyle olmuş okumuştum bende hala hasta olmadım ve test yaptım negatif aynı
Yani ne bilim oyle olsa testte cıkmazmıydı sende mi negatif cıktı hayırlısı cnm ya

Geç döllenme falan olabilir bikaç gün sonra yine tam adet olmazsan test yap canım, bide stresten de az olmuş olablrsin
Yok denecek kadar az su an hala cnm hatta bugün hemen hemen hiç gelmedi olacaksam biran önce olurum inşallah ya leke gelince oruc ta tutamadım kazaya kalıyo

Yok denecek kadar az su an hala cnm hatta bugün hemen hemen hiç gelmedi olacaksam biran önce olurum inşallah ya leke gelince oruc ta tutamadım kazaya kalıyo
Canim yerlesme kanamasi olabilir ben öyle ucuncu gunu ogrendim adetim cozulmedigi icin meger ayni anlarda yerlesme kanamasiymis . Benim 3. Gunumde gayet cift cikmisti burada paylasmistim.

Canim yerlesme kanamasi olabilir ben öyle ucuncu gunu ogrendim adetim cozulmedigi icin meger ayni anlarda yerlesme kanamasiymis . Benim 3. Gunumde gayet cift cikmisti burada paylasmistim.
Yaa maşallah 5. Haftaya girmiş bile bugün 3. Gün cnm test negatif cıktı hayırlısı olsun

Yaa maşallah 5. Haftaya girmiş bile bugün 3. Gün cnm test negatif cıktı hayırlısı olsun
Canim hayirlisini isteyin eksik dua etmeyin lutfen bu cok onemli hamileyim haberini almakla bitmiyomus hic bisey asil simdi basliyomus onun stresi benim her sey yarin belli olacak ara kanamadan dolayi doktor emin olamadi

İnşallah canım ya irtibatta kalalım benim adete daha var ama olsun 13 Mayıs benim senin ne zaman
Canım benim karışık biraz aşılamam 20 nisanda oldu 14 gün sonrası 4 mayıs oluyor ama normalde 8 mayıstı bat
5inde test yapmayı planlıyorum

Canım benim karışık biraz aşılamam 20 nisanda oldu 14 gün sonrası 4 mayıs oluyor ama normalde 8 mayıstı bat
5inde test yapmayı planlıyorum
Merhabalar. Sizin daha önce durumunuzu okumuştum yanlış hatirlamiyosam.4 yıllık evli olan sizdiniz değil mi bayadir da okumuyorum hiç buraları. Şimdi asilamaya yaptirdginizi okuyunca baya meraklandım. Çünkü bizde aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. Eğer pozitif olursa bana çok büyük umut olur. Inşallah pozitif olur ve bende denerim olumlu sonuç alırım

Evet evet o benim umarım pozitif olur size de umut olurum, çoook heyecanlı biraz da stresli bir bekleyiş, bana yapan doktor aşılamayla yeni bir gebemiz var daha bugün keseyi gördük demişti yani benimki pozitif olmazsa ikinciyi de yaptıracağım kısmet, sizin ne kadar olmuştu evleneli ne kadardır istiyorsunuz

Canim hayirlisini isteyin eksik dua etmeyin lutfen bu cok onemli hamileyim haberini almakla bitmiyomus hic bisey asil simdi basliyomus onun stresi benim her sey yarin belli olacak ara kanamadan dolayi doktor emin olamadi
Tabi cnm zaten en basta sağlıkla hayırla gelsin evladımız sende gönlünü ferah tut dikkat et Rabbim in izniyle hiçbir sey olmaz birde doktor cok önemli evham yapan değilde daha rahat bir doktor tercihin olsun ilk gebeliğimde cok yasadım bunu dört bes doktora gittim e birde zor olunca haliyle zaten insan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…