Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben regl oldum kızlar Mayıs ayına geçiyorum sadehayatt06 canım güzel haberlerini bekliyorum
Yaa hayırlısı olsun kuzum bende şimdi normal regl olmaya basladım biliyor musun bende geliyorum 4. Gün lekelenmenin daha yeni kırmızı geldi hadi ramazan bolluğu bereketiyle gelsin inşallah bu ay hamiş kalırsın cnm

Canim hayirlisini isteyin eksik dua etmeyin lutfen bu cok onemli hamileyim haberini almakla bitmiyomus hic bisey asil simdi basliyomus onun stresi benim her sey yarin belli olacak ara kanamadan dolayi doktor emin olamadi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ben inofolic’e bugün başladım. Çok tatsız tuzsuz bir şey. Hiç öyle portakallı filan değil hayal ettiğim gibi daha çok Karbonatlı su gibi forumda pek çok başlık var bu takviyeyle ilgili. Kutusunda aç karnına için yazıyor ancak birçok doktor tok karnına kullan demiş daha önce kullananlara. Mide bulantısı yapmış bazı kişilerde. Ben de o yüzden tok karnına içmeye başladım. Adetimin 5. Günü benim bugün. Kimisi adetle başlamış, kimisi 3. Gün başlamış, kimisi adet bitince başlamış. Adetle başlayıp öbür adete kadar Sürekli kullanan da var. Ben yumurtlamayı görünce bırakmayı düşünüyorum. Hayırlısı diyelim. Başlayacağımı yazmıştım, Merak eden olursa diye yazdım

Hayırlı olsun, kaç gün gecikince testi yaptınız

Kendinizmi alıp kullandınız yoksa dr mu verdi

Merhaba kizlar. yumurtlamanın 8
Günü bugün sabahtan beri alt kasığımda adet olacak gibi ağrım.var oturamiyorum yatınca biraz rahatlıyor niyetlenmedim bugün dün akşam da ağrı olunca biraz sürekli WC deyim idrar sürekli baskı yapıyor geldi geliyor diyorum ne regl belirtisi var ne de normal.akinti var sadece çok az sarımsı akıntı olmuş o da çok az acaba enfeksiyon mu bu ağrı yoksa adetten mi kaynaklanıyor acaba offf bazen sıcak basıyor ağrıdan baş ağrısı var ara da bir karın ağrısı sanki kaka yapma isteği ama yok gaz var sadece adetten desem ben hiç anlamam regl geleceğini ayakta geçiririm niye böyle oldu bilmiyorum doktora.mi gitsem acaba bat benim 4.5.6 tam emin olamıyorum

ancak göğüsleirmdeki şişlik hala devam ediyor hafif kramp tarzı ağrım var kaç gündür bir de ara ara üşüme ve sıcak basması oluyor

Kendim aldım. Günde 1 tane içmeyi düşünüyorum. Normalde pkos olanlar için veriliyormuş ama yumurta destekleyici olduğu için ben de aldım.
Bende miyositol şase aldım ama bende başlamadım hala, inşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize, hayırlısı artık

Erken gebelik testi yap bence

Sen ne zaman başlayıp nasıl kullanacaksın peki?
Bugün regl olmam gerekiyordu hala tık yok. Birkaç gün geçsin bakalım regl olunca başlayayım diyorum ama hoş bu koronadan dolayı eşimle yanyana gelemiyoz, nasıl olacak bakalım, sen başladınmı? İkisinde de inisitol var.

Hamile olabilir misin ?

Ben bugün başladım işte. Aslında her gün kullanmayı düşünüyordum ama vazgeçtim. 1 gün içip 1 gün içmeyeceğim. Benim hiçbir sorunum yok çünkü. Desteklesin diye içeceğim. Çok da uyarmasın yumurtalıklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…