Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Allah razı olsun bana da daha bekle olmamış dedi ben de attım. Hamgi gün ilr aynı sence

Hoşgeldin canım inşallah sonu gebeliktir yerleşme filan olabilir bazılarında öyle olmuş okumuştum bende hala hasta olmadım ve test yaptım negatif aynı

Geç döllenme falan olabilir bikaç gün sonra yine tam adet olmazsan test yap canım, bide stresten de az olmuş olablrsin

Kızlar başka topiklerde sordum cevap alamadım bir de size sorayım belki bilen vardır

normalde beklenen adet tarihim 8 mayıstı ama 20 nisanda aşılama oldum. Aşılamadan14 gün sonrası 4 mayıs oluyor

şimdi bat değişti mi değişmedi mi

Canım iki kere yumurtlamış da olabilirsin hiç yumurtlamamış da. Ben ovu testinde hiç yakalayamadım aşırı koyuluk ama her ay yumurtluyorum çok düzenli yakın olduğunda bile pik kabul ediyorum

Kızlar ya size bir sorum var, 10 nisan pik olduğuna göre adet günü ne olmalı?24 nisan mı? 25 nisan mı? Yani 14 gün mü 15 gün mü ekleyeceğiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…