- 13 Kasım 2017
- 105
- 23
- 31
Merhaba Allah razı olsun bana da daha bekle olmamış dedi ben de attım. Hamgi gün ilr aynı senceMerhaba canım ben de senin gibi ovulasyon takibi yapıyorum 13 nisan adet tarihimdi 16 sından beri yapıyorum ben de laboquick marka kaset test aldım netten onu kullanıyorum dün bel kasık vs ağrılarım geceye doğru artınca 23.00 gibi testi tekrarladım ve bir gebenin günlüğü İnstagram sayfasına atıp sordum yumurtluyorsun bugün ve 4 gün üst üste ilişki dedi bakalım normalde testlerimi 15.00 da yaparım bugün ne çıkacak bakalım dün gece yaptığım senin koyu olanla aynı olunca görüntü olarak haber edeyim dedim inşallah faydam olmuştur
Hoşgeldin canım inşallah sonu gebeliktir yerleşme filan olabilir bazılarında öyle olmuş okumuştum bende hala hasta olmadım ve test yaptım negatif aynıSelam cnm ben geldim yine bir rahatlayamadı kafam normalde bugün 3. Günü olmalı reglin ve en yoğun ama olamadım biliyormusun kahverengi leke geliyor 3 gündür damla damla sadece sabah test yaptım negatif ne bileyim ya adet oldum sandım daha sökülmedi ilk kez böyle oluyo
Geç döllenme falan olabilir bikaç gün sonra yine tam adet olmazsan test yap canım, bide stresten de az olmuş olablrsinSelam cnm ben geldim yine bir rahatlayamadı kafam normalde bugün 3. Günü olmalı reglin ve en yoğun ama olamadım biliyormusun kahverengi leke geliyor 3 gündür damla damla sadece sabah test yaptım negatif ne bileyim ya adet oldum sandım daha sökülmedi ilk kez böyle oluyo
Bak bunu biraz önce yaptım canımMerhaba Allah razı olsun bana da daha bekle olmamış dedi ben de attım. Hamgi gün ilr aynı sence
ar baktım testlerine senin 23 nisan benim dünkü 25 nisan testim aynı 24-25 nisan test yapmadın mıMerhaba Allah razı olsun bana da daha bekle olmamış dedi ben de attım. Hamgi gün ilr aynı sence
Aynen canım bak ben bugün yaptım hala yumurtluyormuşum inşallah pik yapıp silikleştiğini yani çatladığını görürüz senin koyuluk iyi ilerliyor bırakma testleriniMerhaba Allah razı olsun bana da daha bekle olmamış dedi ben de attım. Hamgi gün ilr aynı sence
Canım iki kere yumurtlamış da olabilirsin hiç yumurtlamamış da. Ben ovu testinde hiç yakalayamadım aşırı koyuluk ama her ay yumurtluyorum çok düzenli yakın olduğunda bile pik kabul ediyorumKızlar merhabalar geçtiğimiz 2 ay telefon uygulamasıyla yumurtlama takip etme hatası yaptım. Bu ay kaset ovü testi aldım. 3 nisanda adet oldum. 8 nisandan beri her gün yapıyorum 15 nisanda biraz koyulaştı ama çok değil. Bşr de 23 nisanda. Acaba kaset testlerde koyulaşma tam olmuyor mu ? Size testlerimi atacağıö. Bunarada bat a 13 gün var şu an. Adetim 30 gündü ama geçen ay 33 oldu 3 gün gecikti. Her yere yazdım. Siz aktifsiniz nolır bana da el atın hala mı yumurtlamadım ? Üzerinde tarih olmayan tek olan 15 nisan.
asiri kusuyorum cok halsizim yatiyorum
Yaptım ama silik çıktııı daha yumurta akı akıntım gelmedi acaba bu ay yumurtlamayacak mıyımCanım şimdi tekr
ar baktım testlerine senin 23 nisan benim dünkü 25 nisan testim aynı 24-25 nisan test yapmadın mı
Yaaa olsun, yat hep bebiş yeter ki sağlıkla gelsinasiri kusuyorum cok halsizim yatiyorum
Bakalim nolck
O da olabilir canım sen yine de değerlendir ama böyle günleriYaptım ama silik çıktııı daha yumurta akı akıntım gelmedi acaba bu ay yumurtlamayacak mıyım
Kızlar ya size bir sorum var, 10 nisan pik olduğuna göre adet günü ne olmalı?24 nisan mı? 25 nisan mı? Yani 14 gün mü 15 gün mü ekleyeceğiz?
Sen değerlendirmeye devam et canımYaptım ama silik çıktııı daha yumurta akı akıntım gelmedi acaba bu ay yumurtlamayacak mıyım
Kızlaaaaar şimdi yaptımmm nasılSen değerlendirmeye devam et canım
Yani pik gibi ama bilemedim deKızlaaaaar şimdi yaptımmm nasıl