- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.741
- 37
cnm kokuvarsa mantar olabilir ben hsgden sonra mantar oldunCanm afedersin ama böyle sarımtırak koyu kıvamlı oluyor normalde ovulasyon döneminde beyaz şeffaf akıntım olurdu ben de bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kokuvarsa mantar olabilir ben hsgden sonra mantar oldunCanm afedersin ama böyle sarımtırak koyu kıvamlı oluyor normalde ovulasyon döneminde beyaz şeffaf akıntım olurdu ben de bilemedim
cnm kokuvarsa mantar olabilir ben hsgden sonra mantar oldun
sarı genelde mantar enfeksiyon oluyor cnmKoku da kaşıntı da yok Bilmiyorum canm
sarı genelde mantar enfeksiyon oluyor cnm
bende fitil var birde krem olunca kullaniyorumYaa olabilir virüsten dolayı hastaneye de gitmeye korkuyorum inşallah geçer
Ovulasyon testi alacagim da takip etmeyi bilmiyorum . Yardimci olur musunuz bana
Aynen ben de 4 aydır negatifi görüyorum ve doktor hiçbir sorun yok dedi. Agnucaston kullanıyorum kolaylaştırsın diye verdi doktor. Hayıt çayının hapıymış. Ovulasyon testi sipariş ettim. Hurma,kuru incir aldım. Siz de öğretmendiniz galiba. Umarım eğitim öğretime ara verilmişken başarabiliriz.Selamlar kizlrrrrr tertemiz bir negatif alip buralara dustum yas 27 bugun erken gebelik testi yaptim bat22ydi negatif cikti .Bana gelecek aya kur onerin.3ay akisina biraktim olmadi 4 ayda negatifte.İnsallah gelecek aya.Esimdede bende de sorun yok oncelikle bunu deyim.
İnsallah umutla basllayacagim bu ayHayırlısı olsun canım beraber takip ederiz inşallah
Hurma kuru incir kur olarak mi acaba?Aynen ben de 4 aydır negatifi görüyorum ve doktor hiçbir sorun yok dedi. Agnucaston kullanıyorum kolaylaştırsın diye verdi doktor. Hayıt çayının hapıymış. Ovulasyon testi sipariş ettim. Hurma,kuru incir aldım. Siz de öğretmendiniz galiba. Umarım eğitim öğretime ara verilmişken başarabiliriz.
Canim ben korkuyorum da zaten olmuyor olursada hayirla gelsin diye umarimkızlar korkmuyormusunuz salgından bana doktor hamile kalmayı ertele dedi. çok üzgünüm ya tamda bugün yumurtlama dönemimdi.
aynen bende sankı hemen oluyordaCanim ben korkuyorum da zaten olmuyor olursada hayirla gelsin diye umarim
valla ben korkuyorum ama iste hamilelerde pek bu durum varmi hic kulagima gelmedi simdiye kadar?aynen bende sankı hemen oluyorda
Keske olsa korono moorna vızgelır tırs gıder bana
Benim hıc umruma degılvalla ben korkuyorum ama iste hamilelerde pek bu durum varmi hic kulagima gelmedi simdiye kadar?
hamile kalırızda hastaneye gidemezsek kontrollerim testlerimiz aşılarımız yapılmazsa nasıl olurCanim ben korkuyorum da zaten olmuyor olursada hayirla gelsin diye umarim
Bendymadım olacağı varsa olurvalla ben korkuyorum ama iste hamilelerde pek bu durum varmi hic kulagima gelmedi simdiye kadar?
esınle aynı fıkırdeyımBenim de aklımı çok kurcalıyor hatta eşime dedim ertelesek mi diye ama zaten 10 ay oldu hamile kalamadım hiç şimdi olacağı olur ben engel olmak istemiyorum eşim de Rabbim nasip ederse biz de daha çok dikkat ederiz inşallah bi sıkıntı olmaz dedi