- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
Yani hiç umutlanmıyorum canım adete odakladım kendimi sökülmeyi bekliyorum yeterince üzüldüm zatenYerleşme kanaması olabilir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani hiç umutlanmıyorum canım adete odakladım kendimi sökülmeyi bekliyorum yeterince üzüldüm zatenYerleşme kanaması olabilir canım
Yok canım ya adettir daha fazla umutlanmıyorumbelki adet değildir yerleşmedr öyle düşünme
Yarın ve öbür gün yap bakalım testi çıkar diye düşünüyorumbugün benim 10 gün oldu
Kuşum ben hamile değiliiiiiimmm, iddiaya bile girerim hahahahahaha inşallah sen hamilesindir de sevinirize bende pembiş çizgi çıktı yine olmadı kişiden kişiye değişiyor demkki ay inşallah hamilesindir ya mutlu haber almakta umutlandırıyo
Bat ne zamandı? Bir yerlerde bata yakın lekelenme yerleşmez kanamasıdır ve kadınlar bunu adet zannederek üzülürler yazıyordu. Kırmızı adet geldi mi, gelmedi. O zaman umudu kırmak yokYani hiç umutlanmıyorum canım adete odakladım kendimi sökülmeyi bekliyorum yeterince üzüldüm zaten
bak böyle deme adeti beklersen adet olur olumlama yap regli olmucağını düşün lütfen hamile olduğunu düşün yada hiçbirşey düşünme o zamanda olur ama negatif düşünmeKuşum ben hamile değiliiiiiimmm, iddiaya bile girerim hahahahahaha inşallah sen hamilesindir de seviniriz ❤
ah keşke düşündüğün gibi olsa inşallah umudumu yitirmiyorumYarın ve öbür gün yap bakalım testi çıkar diye düşünüyorum
Evet, ben de birkaç gün sonra n.11’den yeni set alacağım. Eczaneler kazık valla, internet daha ucuzbu testi bugün 40 a aldım ne kadar farkediyor ya
evet kesinlikle katılıyırum canımEvet, ben de birkaç gün sonra n.11’den yeni set alacağım. Eczaneler kazık valla, internet daha ucuz
Gülüm ben 1.5 yıldır neler düşündüm evrene ne pozitif mesajlar ne küfürler ilettim Yüce Rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman olacak. Önce tedbir, sonra tevekkül. Ben bebeğim olsun diye elimden geleni yapıyorum ama takdir Allah’ınbak böyle deme adeti beklersen adet olur olumlama yap regli olmucağını düşün lütfen hamile olduğunu düşün yada hiçbirşey düşünme o zamanda olur ama negatif düşünme
Üç gün kaldı bata canım bakalım yani ben dediğim gibi pek umutlanmıyorum artık ama nasip tabii bakalımBat ne zamandı? Bir yerlerde bata yakın lekelenme yerleşmez kanamasıdır ve kadınlar bunu adet zannederek üzülürler yazıyordu. Kırmızı adet geldi mi, gelmedi. O zaman umudu kırmak yok
inşallahhhhh olurrr olmycak diye bir şey yok öyle düşünelim çok iyi anlıyorum seni gerçekten o bir buçuk yıl kaç yıl gelmşştir kimblirGülüm ben 1.5 yıldır neler düşündüm evrene ne pozitif mesajlar ne küfürler ilettim Yüce Rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman olacak. Önce tedbir, sonra tevekkül. Ben bebeğim olsun diye elimden geleni yapıyorum ama takdir Allah’ın
Eczaneler dede sadece laboquick var kaset test üçte biri bozuk zaten bide doğru göstermiyor aklıma geldikçe sinirleniyorumevet kesinlikle katılıyırum canım
ya ben korunmayı bıraktığımız ay hemen hamile kalıcam sandım, cahillik işte ne bilsin insan ve o ay daha hemen hamile miyim adet miyim aman oldum mu ay geldi mi of gelmedi mi diye diye başladım düşünmeye. hemen testler hemen bilmem neler koşturmaya başladım. doktorlar diyor ki kızım bekle 1 yıl olsun ondan sonra hsg'dir başka şeyler bakılır, yok ben illa hemen o ay hamile kalmalıyım, sanki yangından mal kaçırıyorum. işte böyle peşinden koşaaaa koşa kafayı takmış hale geldim. bazen eşime de hak veriyorum, yapma bu kadar stres daha kaç yaşındayız diyor, haklı! en son iş yerinden arkadaşım aynı kadın doğumcuya gitti, laf benden de açılmış, doktor demiş ki: o bu kafayla giderse daha hamile kalamazinşallahhhhh olurrr olmycak diye bir şey yok öyle düşünelim çok iyi anlıyorum seni gerçekten o bir buçuk yıl kaç yıl gelmşştir kimblir
ben netten laboquik aldım, çok memnun kaldım. 30 tane testten sanırım 1 tanesi hatalı çıktı. onda da c çok koyu değildi. yani c'nin çıkmadığı hiç olmadı benim testlerde.Eczaneler dede sadece laboquick var kaset test üçte biri bozuk zaten bide doğru göstermiyor aklıma geldikçe sinirleniyorum
Ya tabi şansa benimkilerde n11dendi arkaşlarım eczane den aldı ya t hiç koyulaşmıyodu yada kafasına göre koyulaşma gösterip silindi hep ben güvenmem daha onaben netten laboquik aldım, çok memnun kaldım. 30 tane testten sanırım 1 tanesi hatalı çıktı. onda da c çok koyu değildi. yani c'nin çıkmadığı hiç olmadı benim testlerde.
bu marka da beyaz eşya gibi desene, şans işiYa tabi şansa benimkilerde n11dendi arkaşlarım eczane den aldı ya t hiç koyulaşmıyodu yada kafasına göre koyulaşma gösterip silindi hep ben güvenmem daha ona