- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
İnşallah canım ama hiç ümitlenmiyorum, midem bulanmaya başladı zaten üzüntüden. Benim direkt stres mideme vurur.8 gun varsa baya bi 1 haftayi geciyor cnm belki yerlesme kanamasidir haDi ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ama hiç ümitlenmiyorum, midem bulanmaya başladı zaten üzüntüden. Benim direkt stres mideme vurur.8 gun varsa baya bi 1 haftayi geciyor cnm belki yerlesme kanamasidir haDi ins
İnşallah öyledir ama ümidim sıfır ️Canım yerleşme olabilirmi acaba?
Yine de hayırlısı olsun inşallah canımm devam ediyor mu halaCanım normalde çok düzenlidir. 30 günde olurum, 7 gün sürer, 16. Gün yumurtlama alıntım olurdu. Ama geçen ay 8 gün gecikti. Bu ay da yumurtada piki adetimin 17-18. Günlerinde gördüm, 19. Gün test silikleşti. Ben de 24 nisanda adet olurum diye hesapladım ama karın ağrım acayip var şu an... sadehayatt06
Ayın 10 bile baz alsak en azından 20sinde test yapman lazım değilmiKızlar, elimde adetten 10 gün öncesine kadar gebeliği gösterdiğini iddia eden test var. sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Pik 9-10 nisan, silik 11 nisan. 9-10-11-12 nisan da ilişki.
Günaydın canım, az önce lavabodaydım herhangi bir şey gelmedi, akşamdan çamaşır temiz. Kafam çok karışıkYine de hayırlısı olsun inşallah canımm devam ediyor mu hala
20sinde yapsam adetime 3-4 gün kalmış oluyor ama bu test adetine 10 gün varken bile gösteririm diyor yani iddiası ilişkiden 3-4 gün sonra gebeliği göstermek. Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelmeli. 10 gün kala gösterdiğine göre döllenen yumurtayı mı gösteriyor napıyor anlamadımAyın 10 bile baz alsak en azından 20sinde test yapman lazım değilmi
Hayırlı olsun bir sonraki aya yüzün Güler inşallahBende bu sabah hasta oldum.kizlar. 26 gunsurdu dedigim gibi degiisyor 26 27 28 gun ara ile oluyorum zaten
1 gün erken gelmesi önemli değil okadarArkadaslar benım 18 i regl baslama tarıhımdı ama bugun hastalandım malesef hayırlısı olsun tabı bu arada bu ay hayıt suyu kullandım sanırım o yuzden erken geldı cunkı hep gecıkırdı yanı cok deıl 1 veya 2 gun ama hıc erken gelmezdı hayıt suyuna yordum herkese hayırlı guzel haberler dılıyorum ınsallah bu ay olmasada saglıkla dıger ay gebe oluruz
Merhaba canım biz değerlendirdik. Yarın regl günüm bekliyorum bakalım@Merve33444
Missyloves
@Balkupumm
R RabiaIslam
A almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
H Httttf0101
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum
Benim 19 bende değerlendirdim. Bekliyorum.Merhaba canım biz değerlendirdik. Yarın regl günüm bekliyorum bakalım
Burda bir çok kişi ovilasyon test alıp takip ediyor.Merhabalar, hanımlar bu yumurtlama belirtisi ni nasıl anlıyorsunuz,
Kızlar bende deneme yaptım adetimi bekliyorum bat 29 Nisan benide ekler misin canmMarttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
@Duty bat 18nisan
Missyloves bat 18nisan
@Annelika bat 5nisan
@Ahsen555 bat 9nisan
@NarinCeylan bat 12nisan
@Uzmankezban bat 13nisan
sadehayatt06 bat 25nisan
@Nnuurrr bat 6nisan
@eczhnm bat 8 nisan
@Balkupumm bat 17 nisan
@_Lila bat 21 nisan
@Jamie35 bat 24nisan
@Mmmmmerveeeee bat 22nisan
@blue eyes girl bat 1nisan
@Esmeresm bat 23nisan
M momteacher bat 25nisan
@Sevda Masal bat 21nisan
R RabiaIslam bat 19 nisan
@sakuraa bat 25nisan
@Gulcan2904 bat 9 nisan
@2 kiz annesi bat 9 nisan
A almestin94 bat 19 nisan
@meltemm34 bat 18 nisan
@yazasimvar bat 19nisan
@arzu123 bat 16nisan
@Ipek8006 bat 27nisan
@aselce bat 18.nisan
@Minanur18 bat 25nisan
@kizinbiri9 bat 9nisan
@Hanimhanmck bat 29nisan
@Bahara giderken bat 1mayıs
@moonandstar bat 30nisan
@Matematikhocasi bat 29nisan
@jetese bat 14nisan
@Elikan bat 14nisan
H Httttf0101 bat 19nisan
@Calypso95 bat 12nisan
@yildizsavascisi bat 16nisan
@Emostanta bat 15nisan
@Manukabal bat 20 nisan
@mlknlbt bat 28nisan
@Gunes3452 bat 16nisan
@liva2013 bat 19nisan
Benim 19 bende değerlendirdim. Bekliyorum.
[
Günaydın canım bir değişiklik var mıKizlar iyi aksamlar .
Kasiklarim cok feci batma var yumurtlamadan sonra oldu ama bu gun cok uzun suruyo geceden beri hastalanacagim sanirim . Her ay dongum 27 gundu ama mart ayında iki gun gecikme yasadim anlamsiz bi silik cizgi vardi sonra hasta oldum. Bu ay dongum nasil gelecek acaba gunleride degerlendirdim test yapmadim heveslenmemek icin
CAnım benim ilk hamileliğimde yerleşme kanaması olmuştu, adetin 10.günü yumurtlama olmuştu, yerleşme kanaması olduğu için adetin 20.günü test yapmıştım normal testlerden silik şekilde çıkmıştı, yani kanaman yerleşme ise testte çıkar ama tam emin olmak için biraz bekle istersenGünaydın canım, az önce lavabodaydım herhangi bir şey gelmedi, akşamdan çamaşır temiz. Kafam çok karışık
20sinde yapsam adetime 3-4 gün kalmış oluyor ama bu test adetine 10 gün varken bile gösteririm diyor yani iddiası ilişkiden 3-4 gün sonra gebeliği göstermek. Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelmeli. 10 gün kala gösterdiğine göre döllenen yumurtayı mı gösteriyor napıyor anlamadım
Bugun sancim yok . 27 gun duzenim Hastaligimin saati bile sasmaz gecen ay ilk denememdi iki gun gec hastalandim. Bata gore bugun olmam lazim yada duzenim mi sasti bilmiyorum iki gun daha bekleyip test yapmayi planliyorum. Senin demi bat ayniHakkımızda hayırlısı olu
Günaydın canım bir değişiklik var mı
Benim yarın regl olmam gerekiyor. Benimde geçen ay ilk denememdi 1 gun gecikme yaşadım. Bugün hafif sancı başladı sanırım regl olacağımBugun sancim yok . 27 gun duzenim Hastaligimin saati bile sasmaz gecen ay ilk denememdi iki gun gec hastalandim. Bata gore bugun olmam lazim yada duzenim mi sasti bilmiyorum iki gun daha bekleyip test yapmayi planliyorum. Senin demi bat ayni