- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim rabbim isteyen herkse sağlıklı bebek nasip etsinCanım benim çok sevindim
Ben pek kuruma gibi göremedm pembelik varYa kızlar on dk sonrası dikkate alınmamalı demi ben dün test yapmıştım da negatifdi ya bugün testime baktım çok hayali Bi çizgi var bu kuruma çizgisi demi
Canlar bu de şuna bakar mısınız cevap veren olmadı umutlanmalı mıyım yoksa umutlanmamalı mıyımYa kızlar on dk sonrası dikkate alınmamalı demi ben dün test yapmıştım da negatifdi ya bugün testime baktım çok hayali Bi çizgi var bu kuruma çizgisi demi
Evet bu adetten önce başladım yapmaya 11 inde adet olmam gerekiyordu pazartesi yine yaptım 2 gün sonra tekrar yaptımYaaa hyirli olsun gun gun mu uaptiniz
Cevabını şimdi gördüm canım kusura bakma. Öyle mi diyorsun on dk da yoktu ama sonradan çıkmış ondan acaba kuruma mu dedimBen pek kuruma gibi göremedm pembelik var
Pek kuruma çizgisi gibi durmuyor canım aynı testten tekrar al yarın sabah yap benceYa kızlar on dk sonrası dikkate alınmamalı demi ben dün test yapmıştım da negatifdi ya bugün testime baktım çok hayali Bi çizgi var bu kuruma çizgisi demi
Çatlatma iğnesi denemiş miydin?Canlar bu de şuna bakar mısınız cevap veren olmadı umutlanmalı mıyım yoksa umutlanmamalı mıyım
Bat 19 Nisan canım bekleyim mi yarın yapayım mı?Pek kuruma çizgisi gibi durmuyor canım aynı testten tekrar al yarın sabah yap bence
Yok canım ben pko yum Progestan 100 Mg ile her ay düzenli adet olurum. Ölü doğum yapalı dört ay oldu marttan beri deniyoruz bu ay yalnız Bi aksilik oldu pik den Bi gün sonra yı değerlendirdim sadece bir gün. Bat 19 NisanÇatlatma iğnesi denemiş miydin?
Anladm canım iğneyi şey için söyledim kuruduktan sonra byle cıkıyırdu benım gecen ay umutlandrdı ama kanda 1cıktı iğne bıraz bole etkı yapıo hemen gtmıyor kan verme imkanın varsa hemen kan ver idrarla oyalanma benceYok canım ben pko yum Progestan 100 Mg ile her ay düzenli adet olurum. Ölü doğum yapalı dört ay oldu marttan beri deniyoruz bu ay yalnız Bi aksilik oldu pik den Bi gün sonra yı değerlendirdim sadece bir gün. Bat 19 Nisan
Çıktı kanda ilk 5.1 çıkmıştı ikinci 4 gün sonra yaptım 59.3 tü doktor bi daha kan almaya gerek yok gelme dedi bana bende 2 günde 1 evde idrara testi yapıyorumTamam işte zaten kanda cıkmıssa idrarda hayli hayli cıkar
Hayirli olsun .Rabbim tadini buldursun insallahEvet bu adetten önce başladım yapmaya 11 inde adet olmam gerekiyordu pazartesi yine yaptım 2 gün sonra tekrar yaptım
Canım idrarla bebeğinin sağlığını takıp edemezsn kandakı hcg artısı önemli bence bi daha kan verÇıktı kanda ilk 5.1 çıkmıştı ikinci 4 gün sonra yaptım 59.3 tü doktor bi daha kan almaya gerek yok gelme dedi bana bende 2 günde 1 evde idrara testi yapıyorum
Ha anladım canım yok Bi iğne olmadım ya aslında imkanım var ama ben virüs ün en çok olduğu şehirlerden birindeyim korkuyorum gitmeye bat ı mı beklesem umutlanmak istemiyorum çünkü hemen çıkmadı bu çizgiAnladm canım iğneyi şey için söyledim kuruduktan sonra byle cıkıyırdu benım gecen ay umutlandrdı ama kanda 1cıktı iğne bıraz bole etkı yapıo hemen gtmıyor kan verme imkanın varsa hemen kan ver idrarla oyalanma bence
Ben adetime 5 gün varken senin gibi silik hayali çizgi gördüm canım 2 günde bir tekrar et derim ben ben adetten 2 gün önce kan verdim doktor 5.1 çıktığı halde değerim yok dedi bana adetim 2 günü tekrar yaptım 59.3 çıktıBat 19 Nisan canım bekleyim mi yarın yapayım mı?
O zaman eşime diyeyim test alsın gelirken ya Bi de şimdi ben umutlandım iki güne adet olursam çok ağlarım yaBen adetime 5 gün varken senin gibi silik hayali çizgi gördüm canım 2 günde bir tekrar et derim ben ben adetten 2 gün önce kan verdim doktor 5.1 çıktığı halde değerim yok dedi bana adetim 2 günü tekrar yaptım 59.3 çıktı
Devlet hastanesine gitmem lazım onun içinde olmadı öyle yaparım sağlık ocağındaki doktor gelme dedi banaCanım idrarla bebeğinin sağlığını takıp edemezsn kandakı hcg artısı önemli bence bi daha kan ver
Peki çizgi hemen mi çıktı canım sonra mıBen adetime 5 gün varken senin gibi silik hayali çizgi gördüm canım 2 günde bir tekrar et derim ben ben adetten 2 gün önce kan verdim doktor 5.1 çıktığı halde değerim yok dedi bana adetim 2 günü tekrar yaptım 59.3 çıktı
İnşallah olmazsın canım miğde bulantın falan var mıO zaman eşime diyeyim test alsın gelirken ya Bi de şimdi ben umutlandım iki güne adet olursam çok ağlarım ya