Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte aslında o yuzden ikinci ıkı kat olmus gayet düzgün gidiyor bence
Ay inşallah ya valla bundan 4 ay önce gelişimi geriden geliyordu bebeğimin kalbını cuma kanamam oldu doktor kalbi atıyor dedi alttan baktı ama öyle bir bastırdı ki karnımı eve geldim kanamam agrım arttı pazar günü şehir hastanesine götür dedim eşime doktor dedi düşük yapıyorsun aldılar bebeğimi

Yarın güzel haberler verelim.
Sabah erkendeb kan vercem öğlene buraya atarım değeri inş bebeğim sağlıklıdır
Bende inşallah sabah vericem sağlık ocağında ne zaman çıkarsa yazarım
inşallah güzel haberler verelim. Inanalim her şey yolundadır. Bebegim sağlıklı ve benimle Allahın izniyle

Allah bir daha yaşatmasn canım inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar, benim gibi kanama yaşayanlar için bir umut yazısı iliştiriyorum şuraya. Umut fakirin ekmeği Geçen sene haziranda yazmışlar buraya:

Eklentiler

• F797005B-6A47-40EE-A5D7-BE3A519AAD3D.jpeg
    196,2 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba bende bu aydan ümitliyim adetim 4 gündür gecikti test yapmali miyim sizce

Kızlar 3 haftalık hanileyimmm

Merhaba bende bu aydan ümitliyim 4 gunum gecikti aizce test yapmali miyim? Yapmaktan da korkuyorum ya negatif cikarsa diye

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım Sat :12 mart - Bat : 9 Nisandı. 8 nisanda evde yaptığım gebelik testi ile öğrendim. 10 Nisan ilk beta 1287 - 13 nisan 2. Beta sonucum 3648. 1 hafta sonra tekrar gidicem endişeli bir bekleyiş var. 2. Hamileliğim olmasına rağmen herşeyi unutmuşum

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…