- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Canım sen bence 25ini falan bekle ama daha erken yaparsan umarım vardır umarım çıkarBen 9-10 nisanda pik,11-12 nisanda da silik gördüm ya ovü testini, ne zaman gebelik testi yapayım sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen bence 25ini falan bekle ama daha erken yaparsan umarım vardır umarım çıkarBen 9-10 nisanda pik,11-12 nisanda da silik gördüm ya ovü testini, ne zaman gebelik testi yapayım sizce?
1-2 saat sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar ama umarım vardır.Kızlar ovu testi 1 nisan sabah siliklesti deneme oldu aksama doğru tekrar pik oldu aksam silindi deneme oldu yaklaşık 4-5 gündür test yapıyorum (laboquick gebelik) sabah ilk idrarla yaptiklarimda 1-2 saat sonra çok çok silik çizgi çıkıyo ama hic koyulasmiyo sizce umut var mi bat yarin gecen ay kimyasal gecirdim
sabah ilk idrarla yaptiklarimda cikiyo ama aksam yaptiklarimda uzerinden kac saat geçerse gecsin gölge dahi çıkmıyor o beni biraz kuşkulandiriyo bi de kasiklarim cok agriyo eger gebelik yoksa kist vardir muhtemelen1-2 saat sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar ama umarım vardır.
Ayni sey bana da oluyo sonradan cizgi cikiyoEvet Laboquick. Ama bu markada sonradan cikmiyor normalde. Bende anlamadım
Devam ediyor mu?Yerleşme kanamasıdır belki.Kızlar az önce tuvalette afedersiniz peçeteye kahvemsi bişi sildim gibi normalde bakmam atarım bu kez ne hikmetse baktım ve korku içindeyim şu an,çatlamayı 6 nisanda görmüştüm yani 8 gün geçmiş oluyor ama ben erken mi adet olucam nedir bu şimdi
İnşallah gebelik vardır.sabah ilk idrarla yaptiklarimda cikiyo ama aksam yaptiklarimda uzerinden kac saat geçerse gecsin gölge dahi çıkmıyor o beni biraz kuşkulandiriyo bi de kasiklarim cok agriyo eger gebelik yoksa kist vardir muhtemelen
Devam etmiyor ama edebilir de takip edicem bakalımDevam ediyor mu?Yerleşme kanamasıdır belki.
Çok heyecanlandım mutlaka yaz.Canım inşallah yüce Rabbim gönlüne göre verir. Ben düşürdüm ikizlerimi tekrar tedavi gördüm. Doktorum üçüzün bile olabilir diyor bekleme aşamasındayım haber veririm Allah'ın izniyle tabiki hayırlısı neyse o olsun.
İnşaallah benimde dualarım seninle.Benim bile durumum nasıl bilmiyorum heycanla hcg artısı beklıyorum sağlıklı olması için dua edıyyorm
Zaten bu yumurtlamaya göre adet 25 nisan gibi gözüküyorCanım sen bence 25ini falan bekle ama daha erken yaparsan umarım vardır umarım çıkar
Ben 26 nisan diye hesaplamisim canım,yani istersen 24 nisanı bekle,çok erken durtu gelirse adetten 3 gün önceye kadar kendini dizginle ben dün 7 gün varken yaptım pişmanım meselaZaten bu yumurtlamaya göre adet 25 nisan gibi gözüküyor
Yerleşme kanamasıdır inşaallahKızlar az önce tuvalette afedersiniz peçeteye kahvemsi bişi sildim gibi normalde bakmam atarım bu kez ne hikmetse baktım ve korku içindeyim şu an,çatlamayı 6 nisanda görmüştüm yani 8 gün geçmiş oluyor ama ben erken mi adet olucam nedir bu şimdi
Akıntım da arttı,bu ay eminim soldan yumurtladım sol kasigimda hep bir hareket var,hayırdır inşallah diyelim belirtileri hep hayra yoralim sen büyüksun Rabbim ne kadar çok istiyor olduğumuzu sen bizden daha iyi bilirsinYerleşme kanamasıdır inşaallah
Teşekkürler tatlım Ben de bu ay babystart diye bir jel aldım. Eskiden adı preseed. Onunla birlikte ultra erken gebelik testi geldi. Bat’a 7-10 gün kala erken sonuç diyor, beni resmen kamçılıyor yap da yap yap da yap diyeBen 26 nisan diye hesaplamisim canım,yani istersen 24 nisanı bekle,çok erken durtu gelirse adetten 3 gün önceye kadar kendini dizginle ben dün 7 gün varken yaptım pişmanım mesela
Size o jeli doktor mu önerdi kendiniz mi aldınız? Bu ay da olmazsa bu ay da onu mu denesem acaba diye düşünüyorum da.Teşekkürler tatlım ☺ Ben de bu ay babystart diye bir jel aldım. Eskiden adı preseed. Onunla birlikte ultra erken gebelik testi geldi. Bat’a 7-10 gün kala erken sonuç diyor, beni resmen kamçılıyor yap da yap yap da yap diye
Teşekkürler tatlım ☺ Ben de bu ay babystart diye bir jel aldım. Eskiden adı preseed. Onunla birlikte ultra erken gebelik testi geldi. Bat’a 7-10 gün kala erken sonuç diyor, beni resmen kamçılıyor yap da yap yap da yap diye
Kendim aldım canım. Burada bir konuda okumuştum çok önceleri. Bu ay eşime dedim alalım, aldık. Bana çok yardımcı oldu ilişki esnasında. Bende çok az kuruluk oluyor zaman zaman, bu jeli kullanınca hiç sıkıntı yaşamadım. Sperm dostuymuş, spermin rahme ulaşmasında yardımcı oluyormuşSize o jeli doktor mu önerdi kendiniz mi aldınız? Bu ay da olmazsa bu ay da onu mu denesem acaba diye düşünüyorum da.
Kız ben onu derim de sonra adam benden saklıyor diye adama küserimAllah senin için çok daha zor canım,sen onu eşine ver kendimi paralasam da şu günden önce verme bana de,benimkine desem hakkaten yapar mesela sırf cildirdigimi görmek adına
Tamam canımÇok heyecanlandım mutlaka yaz.
Amin Amin Amin inşaallah